fbpx

Zveřejněno: 5. 11. 2017

Poslední říjnové pondělí jsme se ještě tak nějak oklepávali z víkendového vichru. Zároveň jsme si položili otázku, proč babičky vypadaly v našem věku lépe než my, a ta otázka se netýkala jen mužů. Lépe může podle Pavla Maurera vypadat i losos. Stačí prý barviva, hormony, antibiotika a je to. Jenže babičky tohle nepoužívaly.

Prezident Miloš Zeman oznámil, že bude podporovat menšinovou vládu ANO, komunisté se ozvali, že by za jistých okolností takovou vládu i podporovali. Nápad dostali i sociální demokraté. Protože nemají lidi ani do čela strany, tak se rozhodli, že nebudou stavět ani kandidáta na Hrad. No, co se dá dělat.

Škubání, kručení, nadýmání

V úterý jste se na našich stránkách zajímali o aktuální povolební záležitost, a totiž škubání v oku. To škubání může způsobovat i další problémy. Třeba jak si ničeho jiného nevšímáte, tak z toho můžete dostat i hlad. Za hlad může nevyvážená strava a za to oko stres. Kdyby to tedy nějak šlo, bylo by dobré se uklidnit a zdravě se najíst.

Ne každému to samozřejmě jde. Například Andrej Babiš dostal v úterý od prezidenta pověření jednat o vládě. Šel na to po svém. Zeptal se pěti současných ministrů ANO, jestli by šli do nové vlády, a oni, lehce zmatení z partajních schůzek, řekli že ano. Miroslavu Kalouskovi se nepovedl poslední politický tah, konkrétně zablokovat sněmovnu před zvolením jejích orgánů. Nikdo jeho nápad nepochopil.

shutterstock 405732328

Kombinovat mléčné výrobky s rybami je příliš výbušné i při sestavování vlády.

Ani středa nebyla, co se týče zažívání, jednodušší než úterý. Naštěstí nám výživový specialista Petr Fořt poradil, co nejíst, abychom předešli nadýmání. Voda se pít může, ale kombinovat mléko s rybinou se nedoporučuje. A když už jsme vyřešili tento problém, zajímalo vás také, co dělat se sourozenci, kteří mají různé talenty. Určitě je není dobré bít.

Političtí talenti z ODS vyrazili do Lán, aby si poslechli, co jim moudrého takto po volbách poradí pan prezident. Prezident jim poradil, aby šli do vlády. Zástupci ODS řekli, že půjdou do opozice, a odešli. Podávala se údajně sodovka a slané tyčky. Andrej Babiš mezitím oznámil, že už má do svého kabinetu sedm lidí. Možná by to i stačilo. 

Lékařka a přírodní léčitelka Barbara Miller prozradila, že lékaři nás vlastně léčit nechtějí, protože kdybychom byli všichni zdraví, neměli by co dělat. Na podobném principu jako medicína fungují i sociální sítě. Naštěstí už i dnešní mladí přišli na to, že je dobré si od Facebooku a spol. občas odpočinout

Divy při úplňku v Býku

Do Lán tentokrát vyrazili piráti. Prezident jim poradil, aby šli do vlády. Piráti řekli, že půjdou do opozice a jednání bylo ukončeno. Podávala se voda a slané tyčky, které tu zůstaly už z předchozí schůzky s ODS. Miloš Zeman se poté zamyslel a řekl, že sněmovnu nemusí rozpouštět ani po třech neúspěšných pokusech sestavit vládu.

Vše, co se odehrávalo po celý týden, se na Flowee vysvětlilo až v pátek. V noci z pátku na sobotu byl totiž úplněk v Býku. Další možnou příčinu dosud nepříliš úspěšných vyjednávání o vládě se nám podařilo najít v článku, podle něhož hormony ovlivňují náladu i váhu.

Úplněk nebo hormony byly zřejmě i příčinou krachu zakázky na zřízení záchytky v Ústeckém kraji. Do tendru se totiž nikdo nepřihlásil. Podnikatel Jiří Hlavatý, který se i přes to, že nechtěl, dostal do sněmovny, nechce zaplatit doplňující volby do Senátu, které teď budou probíhat kvůli jeho zaniklému mandátu. Řekl, že volby mají zaplatit ti, kteří ho ve sněmovních volbách kroužkovali. No a pak nastal ten úplněk.

V sobotu vás bavil článek, který všechny měšťany, příměšťany a vesničany ujistil, že je jedno, jestli bydlíme ve městě, nebo na venkově, ale měl by tam být les. Četli jste ale také článek o budoucnosti dopravy, který předvídá, jak budeme do lesa jezdit za pět let.

Kdo by chtěl jet do lesa z Prahy taxíkem, tak by měl vědět, že taxikáři plánují další akci proti UBERu. Zatím se ale neví jakou. "Jeden den bez okrádání" se ale údajně jmenovat nebude. Pražská TOP 09 rozhodla, že by chtěla do čela strany Jiřího Pospíšila, který do partaje vstoupil minulý týden. V TOP 09 je tedy očividně zle. 

shutterstock 552627712

Taxikáři v Praze opět něco chystají. Akce nazvaná Den bez okrádání to tentokrát údajně nebude.

S kým to sestavit?

V neděli vás zajímal článek, zda jsou doplňky stravy prospěšné, nebo ne. Zřejmě kvůli podzimním depresím jste hodně četli o nočním životě v Bělehradu. Naštěstí nás čeští politici se svým elánem dokážou rychle z depresí dostat. Třeba Andrej Babiš vymyslel, že by si nigerijští studenti měli na studium medicíny v Praze, které mají zadarmo stejně jako studenti čeští, vydělat. Už ale neřekl, zda by měli čistit na Václaváku boty.

Předseda druhé největší sněmovní strany Petr Fiala zase tvrdí, že sestavovat menšinový kabinet je od hnutí ANO podvod na voličích. Neřekl už ale, na jakých voličích a s kým by mělo hnutí sestavovat kabinet většinový.

Než si sestavíte svůj vlastní kabinet, tak se mrkněte na náš kalendář, jestli by tam nebyl zajímavější program. A koukněte i na náš nový e-shop. Stále tam přibývají nové produkty a služby, které vám dají sílu do dalších dnů.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...