fbpx

Zveřejněno: 3. 11. 2017

Je tu zvláštní čas, kdy nastává silný úplněk v zemském znamení Býka. Síla Štíra a Býka přináší moudrost opravdové spokojenosti a hojnosti, která spočívá jak v síle ducha, tak i hmotného bohatství. Je důležité tyto dva aspekty propojit. Najděte si duchovní praxi, které se můžete oddat, a zároveň buďte plně usazeni v tomto světě a užívejte si život všemi smysly.

V sobotu 4. listopadu v 6:24 ráno nastává přesná opozice mezi Sluncem ve Štíru a Lunou v Býku, a tím se ohlašuje úplněk ve znamení Býka. Vyhněte se zbytečným sporům se svými blízkými, abyste si mohli vychutnat tyto silné vibrace. Ty vám mohou pomoci zesílit záměr, abyste zlepšili svou finanční situaci. Opravdová hojnost vychází z vnitřní spokojenosti, která se pak může manifestovat ve vnějších příležitostech a přicházející hojnosti.

Vyšlete přání za hojnost

Udělejte si v sobotu ráno čas a prostor minimálně na 20minutovou meditaci. Zapalte si vonnou tyčinku, pokud budete chtít, a chvíli jen pozorujte svůj dech a kouř, který může znázorňovat vaše modlitby směřující k duchu.

shutterstock 10011163

Zkuste dvacet minut meditace. Pročistí mysl a utříbí vám priority.

Vyděláváte si peníze způsobem, který vás naplňuje? Jde to změnit? Pokud si uvědomíte, že váš způsob vydělávání peněz není ideální, poděkujte i tak za stávající podmínky a buďte vděční. Na druhou stranu sněte o tom, jaká práce nebo způsob vydělávání peněz by pro vás byl ideální. Mnoho peněz, ale žádný čas na rodinu či důležité vztahy je svým způsobem k ničemu. Na druhou stranu prázdná peněženka, dluhy a neschopnost zajistit základní potřeby také není nic, co by si člověk mohl užívat.

Najděte zlatý střed a buďte ochotni přistoupit na kompromisy, které vás postupně dovedou k vytouženému snu. Uvědomte si své vnitřní hodnoty a to, po čem opravdu toužíte. Pak vyšlete modlitbu směrem ke Slunci a poděkujte.

Úplněk a vaše vztahy

Každý úplněk vyvolává konfrontaci s druhými lidmi, a tak buďte se svými blízkými trpěliví. Když budete cítit, že atmosféra je příliš napjatá, naučte se jen naslouchat, aniž byste měli potřebu skákat do řeči toho druhého. Možná bude lépe počkat do neděle, kdy se může napětí značně uvolnit.

shutterstock 150681413

S úplňkem přichází i vášeň a intimita.

Tento úplněk probouzí vášeň, a tak je vhodný pro intimitu a propojení. Jak znamení Štíra, tak Býk milují sex, přestože pro každého znamená toto téma trochu něco jiného. Býk si rád užívá svých smyslů. Sex a jídlo miluje. Štír vnímá v sexuálním propojení určité mysterium, kdy se člověk setkává s tvořivou silou, která uvádí život do pohybu. Tento úplněk je vhodný pro všechna tantrická cvičení i pro radostný sex.

Na co si dát pozor?

Každý úplněk je svým způsobem setkání sil světla a stínů. Proto i tento úplněk má své úskalí. Zkuste překonat žárlivost i majetnické sklony, které tyto dva archetypy často provází. Štír miluje psychickou moc a dominanci. Býk miluje vlastnění a majetek. Často se tyto potřeby prolínají do vztahů, a tak tito lidé mají často sklon druhé brát jako svůj majetek.

Štír si může nárokovat vaši duši a Býk vás může zbavit hojnosti, kterou vám rád poskytne, když mu budete náležet. Dávejte si pozor na manipulativní lidi, kteří se usmívají, ale za jejich úsměvem se skrývají sobecké zájmy. Hledejte v druhých bezpodmínečnost, ale na druhou stranu respektujte zákon rovnováhy. Když přijímáte, měli byste i dávat, ale tak, že to plyne samo. Pokud vám někdo dá dar, je váš a vy nemusíte nic. To samé platí i o vašich darech. Když dáváte věc, nikdy ji nechtějte nazpátek ani nečekejte, že vám to druhá strana vrátí jiným způsobem. Nepleťte si dar s obchodem. V dnešní době je to čím dál tím těžší.

Astrologické zajímavosti

Tento úplněk může být velkým požehnáním pro vaše důležité vztahy. Ujasněte si své potřeby s partnerem, ale nic nevyžadujte. Nevytvářejte na sebe tlak. Pokud jen upřímně vyjádříte to, co cítíte, je jasné, že druhá strana se bude snažit vám vyjít vstříc, pokud to bude v její kompetenci. Tlak vytváří odpor a vše jen prodlužuje. Na druhou stranu je velmi důležité umět citlivě říct druhému, jaké jsou vaše niterné potřeby. Každý život má velké výzvy, a tak se nedá počítat s tím, že vás druhý bude znát lépe než vy sami.

Pluto v Kozorohu ve třetím domu vytváří sextil na Slunce a trigon na Lunu. Neptun v Rybách v pátém domu vytváří sextil na Lunu a trigon na Slunce. Do toho rádlo tvořené z planet Venuše, Uran, Saturn vytváří konstruktivní a originální řešení důležitých témat ve vašich vztazích. Když to shrnu normálním jazykem. Dobrá a upřímná komunikace může vést k probuzení lásky, která se může projevit v romantickém tanci vzájemného pochopení a láska opět ožije vášní a hloubkou.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...