velikonoce


Děje se to vždy na konci února nebo v první polovině března. Vyjdu ven, nasaji vzduch a cosi hluboko ukryté v mém nitru mi řekne: „Začíná nový rok.“...

Velikonoce jsou opět tady. Na stole voní čerstvě pečený beránek, barevné kraslice zdobí každý kout a ve váze kvetou kočičky. Domov se najednou mění...

Tradiční beránek se peče z piškotového těsta. Nevýhodou je, že základní ingredience obsahují hned dva bílé jedy - mouku a cukr. Pokud se o beránka...

I v pražském centru můžete narazit na poklady tradiční lidové kultury. Pomlázka k českým Velikonocům neodmyslitelně patří, a proto by neměla v...

Máte tradičně nakoupené barvy a samolepky? Co ale vajíčka letos ozdobit jinak – netradičně? Našli jsme pro vás šest neotřelých tipů. Všechny spojuje...