fbpx

Naše sloupkařka Věra Kudynová tentokrát během monologu "chlapa s koulema" vyzvěděla vše o jeho strategii vůči něžnému pohlaví

Zveřejněno: 21. 6. 2018

Chceš vědět, jestli je holkám vzdělání na překážku? Neřekl bych to vůbec. Musí se najít ti dva. Bude to chlap s koulema, který se s ní bude ve společnosti chlubit, bude si jí vážit, bude pro ni dýchat. Pravda je, že my chlapi, úplně všichni, lépe vidíme, než slyšíme, takže vábení mrkaček samozřejmě registrujeme. To ale záleží na chytrých holkách, jak si to s námi zařídí.

Související…

VELKÝ HOLKY: Přežití nejschopnějších z druhu
Věra Kudynová

Milujeme nedostupné dámy, vzhlížíme k nim a blázníme z nich. Protože když je vidíme, tak od těchto dam slova i slyšíme. Tak to mezi velkejma klukama chodí: chceme bojovat o drahé zboží. My chlapi s velkou praxí toužíme po věrné dámě, která zná, umí a dovede něco obdivuhodného, a proto jsme na ni ohromně pyšní. Je pro nás královna a my k ní vzhlížíme, i když občas děláme klukoviny. Ale tak, aby se nic nedozvěděla. A když se dozví, tak dělá, že nic neví, ale my víme, že ví, a dáme si majzla. Kdyby se na nás od srdce naštvala, tak jsme fakt zoufalí. A rok si dáme velkého majzla, aby se nezlobila. Rok ne, to bychom nevydrželi, ale půl určitě.

Soutěžení o kvalitu

Ještě si chceš ujasnit, co to znamená, že je chlap na svoji ženu pyšný? Nadýmám se, že je moje žena krásná, chytrá a šikovná. Samozřejmě, máš pravdu, je to proto, že dokonalou považuji za svůj majetek, patří ke mně a  já s ní trávím noci. Čubrňte, nemehla bez koulí, na takovou, co mám já, na to se nezmůžete. Soutěživost je naše dýchání.

Jsem s ní větší, její kvalita zvyšuje i moji kvalitu. Díky ní jsem mnohonásobně zajímavější a výkonnější, než bych byl bez ní. Ona to neví a já jsem rád. Nemehla bez koulí dávají přednost ženám, na které ses ptala. Ženám, které nepovažují za chytré. Domnívají se, že je budou ovládat, což se jim někdy daří a někdy ne. Myslí si, že na ně mohou beztrestně houkat, upouštět páru a buzerovat. To se ale pletou. Žena, i když není úplně chytrá, není blbá a s hlupákem zatočí.

Příroda vypiplala víc chytrých jiskrných holek než chlapů proto, abychom se o ně rvali, protože příroda je založena na rozmnožování a ladí to nejlepší a nejkvalitnější k sobě.

Ptáš se, jestli se budou chlapi bez koulí vztekat, až si tohle přečtou. A jak! Vztekajícím se odpovídám: máte jen na to, na co stačíte. Chlap s koulema bojuje, jeho zboží je drahé. On je pro drahé schopen učinit cokoliv.  I čekat. Holky, o kterých mluvíš, se ovládat mužem nedají, takže si na ně troufne jenom skupina našich nejlepších. Musím uznat, že příroda nedala do rovnováhy počet mužů s koulema a chytrých jiskrných holek.

To nejlepší k sobě

Příroda vypiplala víc chytrých jiskrných holek než chlapů proto, abychom se o ně rvali, protože příroda je založena na rozmnožování a ladí to nejlepší a nejkvalitnější k sobě. A aby holky byly v úzkých a neměly nároky, jaký nemůžeme splnit, a byly rády, že nás mají, když je ta konkurence...

Záměr měla perfektní, jenže podcenila, že my chlapi s koulema nevidíme jenom vás, ale celé moře příležitostí. A tak lovíme v širokých vodách, i když je nám jasné, koho chceme ulovit především. Velký problém je, že my chlapi i s největšíma koulema se bez vás vůbec neobejdeme. Průšvih současného světa je, že vy hezký holky, když už jste opravdu velký a dost zkušený, zvážíte sumu našich nedostatků, a když chcete, můžete bez nás úplně v pohodě být. To my nesvedeme ani týden.

Ne abys to vykecala: my chceme pořád a to je naše hobby i naše velké prokletí. Říkala jsi, že i vy s tím, se kterým chcete, můžete pořád. Ideál všech ideálů tedy zní: velká holka a chlap s koulema.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...