redaktorka

t. pikartova foto
Jsem:

v pohodě

Miluju:

život, přírodu, cestování, príma lidi

Nemám ráda:

faleš a lež

V životě se řídím:

žijeme jen jednou, tak žijme naplno

Flow je pro mě:

milý "společník"

Zavlažovací kanály, tedy levády, patří k Madeiře stejně neoddělitelně, jako když říkáme, že Madeira je ostrovem věčného jara. Podél levád se na...

Vánoční kuchyně by měla být chutná a originální. Častými ingrediencemi jsou v Evropě i mimo ni brambory, houby a bylinky. Co se tedy jí v Polsku, ve...

Pokud chcete být při tréninku či třeba jen v posilovně výkonnější, nemusíte do lékárny ani do sebe lít sladké a drahé "energy drinky". Stačí zajít...

Tuto metodu přípravy jídel klidně můžeme nazvat revolucí v gastronomii. A je skvělé, že se zabydluje i v našich českých kuchyních. Využívat ji je...

Otevřít vlastní restauraci byl její sen už na pražské VŠE. Tehdy ale generální manažerka pražské restaurace Etnosvět Daria Ponomareva netušila, že...

V zásadě je jedno, jestli jdete do vinárny na tapas, do hospody na tlačenku nebo do vege restaurace na tofu. Důležité je, abyste si odnesli ten...

Určitě by to neměl být cíl, ale existují skutečně vegetariánské restaurace, které si opravdu zakládají na „výhoncích a filtrované vodě“. Etnosvět...

Poznejte svět chutí, který nemá hranic. To je motto, kterým se řídí pražská restaurace Etnosvět. Hosta chtějí překvapit rafinovaností svých jídel a...

Kuchaři používají jedlé květy ne jen jako dekoraci, ale třeba i do různých salátů. Nejčastěji se k pokrmům přidávají macešky, fialky nebo cuketové...

Už desítky let se traduje, že na novoročním stole nemůže chybět čočka. Prý proto, aby byl i v novém roce v domě dostatek peněz. Tvar čočky mince...