Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace Etnosvět. Na naše otázky...

Každý národ má svá gastronomická specifika. My si Vánoce neumíme představit bez bramborového salátu a kapra nebo řízku. A bez masa většinou už vůbec...

Rostlinná strava, nejbohatší zdroj vitamínů, minerálů a aktivních enzymů, je jedinečná rozmanitostí chutí, vůní, barev i tvarů. Složení a obsah...

Když se stavíte na degustační menu v pražské restauraci Etnosvět, přesvědčíte se sami, že párování vegetariánských a veganských pokrmů s víny je...

Andrej Zaitsev je vizionář a ideátor několika projektů, mimo jiné i majitel vyhlášené vegetariánské restaurace Etnosvět. Sám o sobě říká, že jeho...

Poprv é se tento sv átek slavil v roce 1994. Bylo to přesně v den 50. výročí založení britsk é The Vegan Society Donaldem Watsonem, který k t é matu...

Možná budete překvapeni, jak je to jednoduché a jak chutné jídlo vám v restauraci také mohou bez masa nabídnout.

Eiffelovka naležato, to je první dojem, když se člověk podívá na most zasvěcený vládci 2. poloviny 19. století Ludvíku I. Portugalskému. A nejsme...

Nedaleko Itálie ve Středozemním moři se rozprostírá souostroví skládající se ze tří malebných ostrovů – Malta, Gozo a Comino. Turisty láká nejen...

Opatrnost především, náklady na první rande do tisícovky a seznamka přes internet, to jsou současné trendy seznamování pro více než 50 % Čechů...