fbpx

Zveřejněno: 7. 1. 2018

Sex venku odjakživa přitahoval pozornost všech milovníků erotických dobrodružství. Dobrá zpráva je, že požitku z něj se nemusíte vzdávat ani v zimě. Stačí se držet pár jednoduchých doporučení a vaši vášeň nezastaví ani mrazivé počasí.

Užít si venkovní sex i za třeskutého mrazu není ve skutečnosti žádná věda. Alespoň podle vztahové koučky Laury Bermanové. Ta tvrdí, že se stačí správné zahřát, vhodně připravit a řádně obléct. S tím byste podle Laury měli mít vše potřebné pro žhavý zimní sex, který si jistě zamilujete pro jeho svěžest a neobyčejnost.

shutterstock 57182839

Lásce by počasí bránit nemělo. Ani to nejtřeskutější.

Ženy milují sex na neobvyklých místech

Podle nedávného průzkumu amerického časopisu Journal of Sexual Medicine přitahuje sex na neobvyklých místech  až 80 % žen. Mnohá z těchto míst se nacházejí právě venku. Sex v „outdooru“ proto nepředstavuje nic neobvyklého, ovšem zejména v létě, kdy k němu teplé meze přímo vybízejí.

Jak je to ale v zimě? Nemusíte se obávat chladu a nepřízně počasí? Podle Laury Bermanové rozhodně ne. Ta naopak říká, že při splnění určitých pravidel a opatření se ze zimního venkovního sexu může vyklubat výborné dobrodružství, které si budete chtít velmi brzy zopakovat.

Zahřejte se

Je jasné, že největší překážkou je zima. A to hlavně u mužů kvůli zpomalenému oběhu krve. Laura i proto doporučuje se před plánovaným stykem dobře zahřát, prokrvit a připravit se tak na delší pobyt v chladu.

Ideální je podle ní třeba běh na lyžích, sněžnicích, nebo i obyčejná, ale svižná pěší turistika. „Tyto aktivity nejen odhalí opuštěná místa, kde je nepravděpodobné, že by vás někdo vyrušil, ale také dostatečně zahřejí, takže se budete, až dojde na věc, cítit příjemněji.“

shutterstock 544798135

Zimní outdoorové aktivity se dají spojit i s piknikem.

Chce to odpovídající výbavu

V létě je to, co se týče oblečení, vlastně jednoduché. V zimě je to těžší. Laura Bermanová má vak docela kreativní řešení. Doporučuje vybírat oblečení, které nebudete muset svléknout zcela, ale které nabízí jiné důmyslné cesty, jak se jednoduše dostat tam, kam zejména u partnera potřebujete.

Příkladem se mohou stát třeba lyžařské kalhoty se zipy na stranách. Jistěže původním záměrem nepochybně bylo usnadnit cestu na WC, perfektně ale poslouží i pro náš účel. Další skvělou vychytávkou je třeba voděodolná přikrývka. Ta zajistí, abyste tak snadno neprochladli. Pak už je jen na daném páru, jak dlouho vydrží být i v třeskuté zimě rozpálený.

foto: Shutterstock, zdroj: Shape.com

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...