fbpx

Zveřejněno: 8. 7. 2017

Homeopatie léčí mnoho neduhů, se kterými se nedokáže tělo samo vypořádat a klasická medicína si s nimi neví rady. Spolu s VímVíc pro vás máme připraven kurz, který vám přínosy homeopatik odtajní. Systém moderní homeopatie založil německý lékař Samuel Hanemann v roce 1834. Na podobném principu ale fungovalo například už Hippokratovo léčení. Jednoduše jde o to spojit tělo s myslí, naučit se tělu porozumět, pomoci a vyléčit ho.

Možná se vám zdá, že horko těžko poznáte to, co trápí vás, natož, abyste ještě hlídali zdraví ostatních. Pokud se vám ale podaří propojit se svým nitrem, můžete být tím nejlepším homeopatem jak pro sebe, tak třeba i pro své děti nebo blízké. Přece kdo jiný zná vaše děti nebo jiné milované osoby více než vy? Kdo může lépe poznat, co je trápí? Cítíte, že možná odhalíte i příčinu neduhu? Naučte se porozumět řeči těla a pomozte nejen sobě, ale i ostatním.

Obsah každého homeopatického přípravku se může lišit. Zpravidla v nich ale najdeme látky minerálního nebo rostlinného původu, také se ale do homeopatických látek přidávají hmyzí nebo hadí jedy, schránky různých živočichů nebo i hormony. Léky mohou mít formu kuliček, tabletek nebo sirupů a nechávají se rozpustit v ústech. Také se doporučuje neužívat homeopatické léky hned po jídle nebo těsně před ním.

shutterstock 139325867

Uvědomit si své tělo je základem zdraví, to platí i pro homeopatii

Zlepšení imunity a celkového zdraví

Léčení pomocí homeopatik se zakládá na myšlence, že člověk sám na sobě nebo druhých odhalí příčinu bolesti a trápení. Jedná se o specifické léčení, které vám má pomoci porozumět vašemu tělu, porozumět tomu, proč se chová tak, jak se chová a vyléčit zdroj nesrovnalosti.

Jedná se o práci s tělem i duší a léčení pomocí jedinečné léčivé substance. Zajímá vás toto téma více?

foto: Shutterstock, zdroj: Vimvic

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...