fbpx


Zveřejněno: 16. 5. 2017

Osobitá absolventka Berklee College of Music, zpěvačka, textařka a zakladatelka projektu Vesna, Patricie, měla před slibnou kariérou, ale svět showbyznysu ji nenadchl, a proto se rozhodla odejít a věnovat se tomu, co jí přišlo opravdu smysluplné. O svých názorech na showbyznys, život a práci hovoří exkluzivně pro Flowee s Janou Hemelíkovou.

„Na začátku jsem si užívala pocit slávy a krmila ego, ale pak mi došlo, že to vůbec není to, po čem toužím. Chci lidem předávat krásno a styk s múzou, protože to je dar umělce. A to chci také dělat v té nejčistší formě,“ říká Patricie, kterou producent oslovil již ve 13 letech. Podle názoru této umělkyně je showbyznys prostředím, které bere sílu.

V současnosti se věnuje především projektu Vesna, který brzy pokřtí, zaměřenému na oslavování krás ženské duše: „Ve společnosti jsou upřednostňovány spíše mužské kvality a ty jemnější, jako například obrácení se do sebe, zpomalení, sensitivita, jsou naopak upozaďovány…Vesna je umělecký projekt, jehož klíčovou složkou je hudba, ale je tam i móda nebo tanec.“

 

15275680_1355665551163630_1914017029745016832_n.jpg
Tato vzdělaná mladá žena se snaží oprostit od konzumu dnešní společnosti, a jak sama říká, spíše dbá o svou duši: „Všichni bychom měli hledat odpovědi uvnitř sebe.“ Patricie v rozhovoru také hovoří o svých zkušenostech ze světa showbyznysu, životě i meditaci a pozve vás na a href="/Slovanská%20epopej%20s%20obličejem%20bohyně:%20kapela%20Vesna%20chystá%20mýtickou%20show%20Zdroj:%20https:/www.flowee.cz/esprit/kultura-a-umeni/1577-slovanska-epopej-s-oblicejem-bohyne-kapela-vesna-chysta-mystickou-show?highlight=WyJ2ZXNuYSJd">kře"t projektu Vesa.

Čtěte také?

Bohyně dneška Ewa Farna: Mám pocit, že jsem dostala něco ze shora a že to tady plním

Kafe z pampelišky nebo zázrak na akné ze sedmikrásky aneb plevel v kuchyni i v kosmetice

Náš vnitřní Čech aneb jak se projevuje slovanská krev?

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...