fbpx

Zveřejněno: 13. 6. 2017

Podle mayské astrologie vstupujeme do období 1-Men (Orel). Vydejte ze sebe to nejlepší ve všech oblastech svého života. Najděte svou vizi a nebuďte falešně pokorní. Tento čas přeje odvážným a činorodým lidem. Zkuste překonat své nynější hranice, neboť v tomto vesmíru existují bariéry pouze ve vaší mysli. Duch orla vám pomůže k zázrakům, ale nejdříve budete muset projevit svou odvahu svými činy. 

Sledujte své každodenní návyky. Jíte moc rychle a nepozorně? Je váš sexuální život nudný a necítíte ke svým partnerům lásku? Je čas pro změnu, a pokud vám v nějaké oblasti není dobře, je čas s tím něco udělat. Jestliže přesto bude vaše každodennost neuspokojivá, bude nutné najít nové návyky, které vám pomohou dosáhnout pravého štěstí. Nespokojte se s málem, ale neodhazujte věci a lidi dříve, než do nich vložíte své nejlepší kvality. Pak vám bude naprosto jasné, co máte udělat. 

Buďte si vědomi každého pohybu, myšlenky i jídla, které jíte. Projevte vděčnost všemu, čemu se vám dostává, a dostanete ještě víc. Zkuste si uvědomit, že každá závislost může znamenat neuspokojivý vztah k sobě samému. Milujte sebe bezpodmínečně, ale zároveň buďte aktivní. Tím můžete získat větší sebeúctu i sílu. Zkuste jednat na popud radosti nebo na základě odporu k tomu, co si myslíte, že musíte. Je jen na vás, co si vyberete žít. Dovolte si úspěch a naplňte své sny. 

horoskop orel shutterstock 617018690

Uvědomte si, že máte možnost volby a že v tomto životě můžete dosáhnout velkého naplnění. Nevzdávejte se. Projevte odvahu být tím, kým se skutečně cítíte být.

Na úrovni mysli si zkuste uvědomit jako orel všechny myšlenky, které v poslední době poletují ve vaší hlavě. Jsou to idey, které vás podporují ve vašich cílech, nebo se zbytečně shazujete? Uvědomte si, že máte možnost volby a že v tomto životě můžete dosáhnout velkého naplnění. Nevzdávejte se. Projevte odvahu být tím, kým se skutečně cítíte být. Mluvte k sobě vlídně a udělejte ze své mysli spojence. Zkuste si představit z orlí perspektivy vše, čím jste profesně prošli, a nastavte si vyšší cíle. Až zjistíte, jaká by byla vaše ideální práce, tak se vraťte tam, kde jste, a dělejte vše, co nejlépe dovedete, abyste si vytvořili takové podmínky, díky kterým rozpoznáte vznikající příležitosti. Jakmile tuto příležitost uvidíte, vrhněte se po ní jako orel na svou kořist. 

Na úrovni pocitů si uvědomte kvalitu svých nejbližších vztahů. Je čas zvýšit laťku. Nejdříve však vložte do vztahu, který je pro vás ústřední, to nejlepší. Pak nebudete moci ničeho litovat a vše vám bude jasné. Uvědomte si, že nemusíte trávit čas s lidmi, kteří vás jenom shazují nebo nevěří vašim snům. Buďte raději sami a počkejte si na ty správné lidi. Nenechte se odvádět druhými od svých cílů. Inspirujte se především těmi, se kterými se cítíte přirozeně dobře a od kterých se můžete něco naučit. Vaše cesta pak nabere tu správnou dynamiku a synchronicita událostí vás bude udivovat. 

Abyste našli opravdové spojení s vaší duší, bude potřeba najít tu správnou vizi, za kterou byste se mohli celou svou bytostí postavit. Pokud ji nemáte, běžte na několik dní do přírody a popřemýšlejte, co by to asi mohlo být. Dívejte se do ohně a sledujte myšlenky, které vám přicházejí. Mohou vám změnit život. Pracujte se sny, ať vám napoví, kudy vede vaše jedinečná cesta. Pokud nemůžete do přírody, pravidelně meditujte a modlete se za své vyšší cíle. Modlitby v tento čas mohou být směřovány na hojnost, a to jak na tu vnitřní, tak i vnější. Dovolte si roztáhnout křídla a žít takový život, jaký můžete žít jenom vy. Jděte za svou komfortní zónu a otevřete se zázrakům. 

Vláda Blíženců

Podle západní astrologie vládne do 21. června komunikativní znamení Blíženců. Pojmenujte své cíle a kontaktujte ty osoby, které vám mohou s vašimi vizemi či projekty pomoci. Nebojte si říct o to, po čem toužíte, a zároveň nezapomínejte na zábavu. Znamení Blíženců se potřebuje bavit, protože jinak ztrácí svou zářnost a sílu. Jelikož toto znamení vládne rukám, zkuste si je více uvědomit a pracujte s nimi vědomě. Naučte se pracovat se dřevem nebo namalujte obraz. Také nezapomeňte zhluboka dýchat, abyste do svého těla dostali potřebnou energii. 

Letní slunovrat je další z osmi hlavních ohňových svátků roku a tento rok to vyšlo na středu 21. června, kdy Slunce vstupuje do znamení Raka. Příroda je v té nejvyšší možné síle a není náhodou, že tento svátek byl často využíván na milostnou magii. Říká se, že přírodní bytosti jsou v tento čas velmi aktivní, a dokonce i méně senzitivní lidé mohou v přírodě vnímat jisté síly. Opět se zapalují ohně, které symbolizují sílu Slunce. 

horoskop orel shutterstock 544515121

Letní Slunovrat je další z osmi hlavních ohňových svátků roku, a tento rok to vyšlo na středu 21. června. V tento den nezapomeňte zapálit oheň, který symbolizuje sílu Slunce.

Citliví Raci

V sobotu 24. června je nejen Svatojánská noc, ale zároveň nastane i novoluní v Raku. Tento křesťanský svátek je obdobou letního slunovratu, a tak můžete slavit v podobném duchu. Navíc síla novoluní ve znamení Raka může poodhalit roušku vaší duše. Vnímejte své pocity a zaměřte se na své rodinné vztahy. Pro lidi, kteří jsou silně ovlivněni archetypem Raka (Slunce, Luna, ascendent), jsou silně spojeni s minulostí a s rodinnými hodnoty. Dokážou s láskou pečovat o druhé a jejich láska ke svým nejbližším bývá obdivuhodná. Možná je to tím, že mateřská láska bývá jedním z nejsilnějších citů na tomto světě. Když Rak někoho miluje, dokáže být neobyčejně oddaný. Láska k dětem a vztah k domácím pracím, jako je uklízení a vaření, může být pro ně koníčkem. Jejich péče však může být pro některé lidi až příliš velká, a ti ji občas mohou cítit jako zátěž. Tito lidé však potřebují o něco pečovat a své city prohlubovat. Bez hlubokých citů bývají nešťastní a mohou mít sklon k pití, protože se rádi nostalgicky vrací do minulosti, což pití alkoholu podporuje.  

Kombinace mayského znamení Orla a Blíženců může do vašeho života přinést velký rozlet. Roztáhněte svá křídla a nechte se unášet živlem vzduchu. Neodlétněte však ve svých myšlenkách příliš daleko, abyste neztratili kontakt se zemí. Mohli byste všechno vidět, ale už by vám mohla chybět energie věci doopravdy měnit. Napište si své cíle a uvědomte si svou vizi. Setkávejte se s lidmi, kteří přejí vašim snům, a společně vybudujte lepší život, jenž bude inspirací i pro druhé. 

Kombinace mayského znamení Orla a Raka přeje vysvobození od starých, negativních návyků, které vás možná drží při zemi. Prozkoumejte svou duši a uvědomte si souvislosti, jež možná vychází nejen z vašeho dětství, ale i minulých životů. Je to skvělý čas na osvobození se od všech závislostí. Orel vládne svobodě a Rak minulosti. Nechte tedy vše prožité za sebou a ponořte se plně do přítomného okamžiku, neboť tam leží síla jak vaší minulosti, tak vaší budoucnosti. Nebojte se snít a žít život naplno. 

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím si dovolit být totálně úspěšný?
  • Jaká je moje vize, co se týká mé kariéry?
  • Mohu své instinkty pozvednout na vyšší úroveň? 
  • Které mé závislosti mi brání k plnému využití mého potenciálu?
  • Žiji opravdu svůj sen?

Doporučené aktivity pro toto období:

  • Nahlédněte svůj život z orlí perspektivy. 
  • Napište si na papír seznam svých opravdových tužeb a přání. 
  • Vytvořte si takové rutiny, které budou váš život posilovat. 
  • Dovolte si jít za limity vašeho současného vnímání a otevřete se zázrakům. 
  • Najděte si takové lidi, kteří budou upřímně podporovat vaše sny. 

Více o Robertovi Policarovi se dozvíte zde.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...