fbpx

Zveřejněno: 7. 9. 2017

Pokud je vaše manželka, přítelkyně nebo známá ovlivněna tímto zemským znamením (Slunce, Luna nebo ascendent), dozvíte se, jak podpořit její dobré stránky. Na druhou stranu se vám může dostat do rukou možnost, jak ji z minuty na minutu rozčílit, pokud vám to bude stát za to. Radši zvolte první variantu, protože ta druhá by mohla vyvolat situaci, kdy své prozíravé oko otočí směrem k vám, a vy rychle o sobě ztratíte veškeré iluze.

Bude precizní ve všem, čemu se bude věnovat. Miluje pořádek a systém. Dá se počítat s tím, že bude mít doma perfektně uklizeno. Sama může tvrdit, že je „strašně nepořádná“. Nevěřte jí, protože její představa o nepořádku v žádném případě neodpovídá realitě. U této ženy to může znamenat, že zapomněla při svém ranním uklízecím rituálu jeden hrníček na jiném místě než tam, kam obvykle patří. Tím chci jen říct, že smysl pro detail je u této ženy velmi vyvinutý a její nároky mnohem větší, než je to u mnoha smrtelníků běžné.

upravovani motylka shutterstock 628627721

Připravte se na to, že žena ve znamení Panny si vás bude neustále upravovat a vylepšovat.

Bystrá mysl

Všimne si všeho, co působí nesymetricky nebo špinavě. Můžete si zvyknout na to, že vás bude láskyplně vylepšovat. Vy to možná nepoznáte a spíš vás to bude rozčilovat, ale pravda je taková, že vás chce mít dokonalého, protože vás miluje. Mnohem horší variantou by bylo, kdyby vám své zlepšováky přestala říkat. Mohlo by to být znamení, že buď o vás ztratila zájem, nebo jste se stal „nadčlověkem“. Ta druhá varianta je méně pravděpodobná, a tak být vámi, zbystřil bych.

Její oko je prozíravé. Mnoho těchto žen pracuje jako účetní, módní návrhářky nebo v oboru IT. Hodí se všude, kde mohou něco vylepšovat, uvádět do pořádku nebo vytvářet nové funkční systémy. Jelikož je to zemské znamení, je pro ně důležitá dobře placená práce a dobré zdravotní návyky.

Její citový život

Snaží se ovládat svou myslí vše, aby náhodou nevznikl chaos. Chaos je totiž jejím největším nepřítelem. Její snaha uspořádat svůj citový život může být pro její zdraví škodlivé. Může své emoce natolik rozpitvat, že se bude cítit nepříjemně, a k žádnému řešení nedojde. City musí plynout a přehnaná analýza je může potlačit. Na druhou stranu může vynikat v různých psychologických směrech, a to právě díky schopnosti své city analyzovat. Nesmí to však přehánět. Jelikož může mít strach z nových prožitků, které vychází z její potřeby předvídat rizika, může být dlouhou dobu sama. Velkou výzvou pro tuto ženu je otevřít se důvěře v život i přes všechna jeho rizika, která si navíc velmi bolestně uvědomuje.

V milostných záležitostech touží po čistotě a bezpečnosti. Buďte čistotný a upravený a ona to ocení. Může být velmi technicky zdatná a navíc má potřebu druhým dělat dobře, pokud možno tím nejlepším možným způsobem. Je smyslná, protože patří k zemskému živlu, který sex potřebuje. Nicméně může se na první pohled zdát, že o těchto věcech vůbec nepřemýšlí.

satnik shutterstock 593329313

Pečlivě uklizeným bytem uděláte ženě ve znamení Panny ohromnou radost.

Co jí udělá radost?

Miluje systém a chytré chlapíky, kteří umí i něco praktického udělat. Slova jsou pro ni důležitá, ale ještě mnohem důležitější jsou činy. Jelikož hlavní prioritou v jejím životě může být práce a zdraví, snažte se ji podporovat v těchto oblastech. Kupte jí něco praktického, o čem víte, že je kvalitní a zjednoduší jí to práci. Nebo jí poskytněte pomoc v domácím úklidu nebo pracovních záležitostech. Buďte však důslední a šikovní, protože její smysl pro detail je nelítostný. Váš dobrý úmysl může být v okamžiku potrestán, když svou práci uděláte polovičatě.

Ocení i ozdravnou masáž a bylinkové čaje. Když jí ukážete své kutilské schopnosti, bude to vnímat i jako silné afrodiziakum. Také miluje symetrii, kterou podvědomě hledá všude, kde to jen jde. Když ji pozvete na návštěvu a otevřete skříň s perfektně uklizeným oblečením, významně stoupnete v jejích očích.

Jak ji odradit?

Pokud se do vás neprávem naváží člověk se silným vlivem znamení Panny ve svém horoskopu, můžete zvolit mnoho jednoduchých tipů, jak ho nechat odejít ze svého života dobrovolně. Buďte nezodpovědní a nedodržujte termíny, na kterých jste se dohodli. Začněte záměrně vytvářet nepořádek a chovejte se tak, že bude mít pocit, že ztrácíte zdravý rozum. Pokud budete hodně neupravený a nedej bože páchnout, zmizí vám tento člověk ze života velmi rychle.

navrharka shutterstock 553586521

Znamení Panny se hodí do profesí, ve kterých můžou věci zkrášlovat a dělat je lepší.

Kde se může uplatnit?

Tato žena se může uplatnit ve zdravotnictví a vědě všeobecně. Často bývají tyto ženy módními návrhářkami nebo se starají o druhé, aby byli krásnější a zdravější. Jejich vrozené ekonomické myšlení je může vést k profesi sekretářky, účetní nebo odbornice na marketing. Všechna místa, kde je třeba většího pořádku, čistoty a vytváření systému, jsou pro tuto ženu vhodná.

Její poselství

Je to žena, která má učinit tento svět dokonalejším místem na zemi. Potřebuje najít takovou práci, kde se bude cítit nejen užitečně, ale i smysluplně. Jelikož je spojena se Zemí, bude citlivě vnímat všechny ekologické otázky. Když si uvědomí, že vše je již v dokonalém pořádku a že ona má dar vnímat to, jak se dají věci ještě trochu zlepšit v rámci přirozené evoluce, bude šťastná a naplněná. Její výzvou je přeměnit strach z neznáma k vytváření takových systémů, které nám ulehčí žít ve větší harmonii s přírodou a naší každodenností.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...