stritezsky profil
kouč a lektor Human designu

Od mládí mě vnitřní kompas vede k cestám osobního rozvoje a prošel jsem mnoha semináři / výcviky. Postupně jsem pracoval jako marketingový manažer, organizátor akcí, barman (v Londýně), rok jsem strávil v Indii a tři roky jsem učil angličtinu v mateřské školce na Taiwanu.

Od roku 2008 se profesionálně věnuji Human designu. Tento systém jsem jako první přinesl a začal šířit v ČR i SR. Semináře (včetně vzdělávacích kurzů) vedu již devět let – naživo i online. Poslední roky učím dokonce více v angličtině než v češtině, nejvíc mě však naplňují živé semináře. V těch kombinuji informace z HD mapy s tvůrčími postupy a technikami pro vytvoření prostředí, které podporuje osobní transformaci. Jeden z těchto projektů je např. seminář Poznej své talenty.

Baví mě zkoumat nové cesty a způsoby toho, jak překonat vlastní podmíněnosti a proměnit stíny ve zdroj osobní síly. Rád: se směju, cvičím tai-chi, čtu fantasy literaturu, píšu, hraju na hudební nástroje (džembe, ukulele...), koukám na západ slunce a jím dobré jídlo.

Mé stránky:

www.humandesign.cz , www.poznejsvetalenty.cz , www.cestahrdiny.cz

Human design je systém, který umí přesně popsat naše vnitřní nastavení, dary a talenty. Ukazuje ideální způsob fungování, který nás vede cestou...

Žijeme v době, která umožňuje běžným lidem luxus, který měli před několika sty lety pouze králové. Otočíme kohoutkem a teče teplá voda, máme...