fbpx

Astrolog: Období Hada je časem nové energie. Je jen na nás, jak ji použijeme 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Podle mayského kalendáře vstupujeme do znamení, ve kterém mnoho z nás pocítí nárůst energie, již můžeme použít jak pozitivně, tak negativně. Záleží jen na každém z nás, co si zvolíme. A tak buďte dostatečně ostražití

Zveřejněno: 28. 1. 2022

Nastává 1-Chicchan-4 (Had), ve kterém toho můžete hodně zvládnout, a tak se ponořte do všech činností a úkolů, které jsou nutné k vykonání, a udělejte si čas a prostor pro své tvůrčí aktivity. Zamyslete se nad tím, jaká závislost nebo negativní návyk vám ubírá nejvíce energie, a nahraďte ho nějakou pozitivní vlastností, o které si myslíte, že ji zatím nemáte. Nezaměřujte se na negativní sklony vašich rodinných příslušníků, přátel nebo kolegů v práci, ale zkuste prozkoumat, jaká dobrá vlastnost se za každým stínem člověka skrývá.

Podle mayského kalendáře vstupujeme do znamení, ve kterém mnoho z nás pocítí nárůst energie, již můžeme použít jak pozitivně, tak negativně. Záleží jen na každém z nás, co si zvolíme. A tak buďte dostatečně ostražití.

Nic neodkládejte a naplno se vrhněte do všech tvůrčích počinů, které vás napadnou.

Had patří k východním znamením, která jsou známá neobyčejnou tvořivostí a nápaditostí, a tak budou mít naše vlastní myšlenky neuvěřitelnou sílu se projevovat a uskutečňovat. Nic neodkládejte a naplno se vrhněte do všech tvůrčích počinů, které vás napadnou. Budete se divit, co všechno se dá za krátký čas zvládnout.

Tvořte si prostor

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, můžete zaznamenat velký obchodní úspěch nebo příležitosti, kterým se doporučuji otevřít až v druhém týdnu tohoto období. První týden se stále zbavujte všeho přebytečného a svlékněte si svou „starou kůži“. Hodně uklízejte a učiňte si prostor pro nové, úžasné příležitosti. Had probouzí vášeň, a tak obohaťte i svůj intimní život o něco nového. Nebojte se více experimentovat, což může do vašeho života přinést další nárůst energie, která vám pomůže při zvládání všech praktických úkolů.

V rovině mysli můžete překonat mnoho negativních myšlenkových vzorců, kterými trpíte vy i vaše okolí. V práci se zaměřte na budování takového pracovního týmu, který vás bude posilovat, nikoli oslabovat a zpomalovat. Ve více lidech se toho více zvládne, ale jen pod podmínkou, že budete s těmi správnými. Nikoho neposuzujte, ale snažte se ve svých spolupracovnících probudit to nejlepší, co v sobě nosí. Nebojte se jít do konfliktu s někým, kdo vás dlouhodobě zatěžuje, a vyčistěte všechny temné vody. To může nastartovat další fázi růstu a výkonnosti.

Obnovte vášeň ve vztahu

Co se týká vašich vztahů, zkuste najít někoho, komu se můžete svěřit se svými nejhlubšími stíny. Svěřte se svému partnerovi o svých touhách, ale do ničeho ho netlačte. Neměřte dvojím metrem a buďte k sobě upřímní. Pokud vám někdo ubližuje, zamyslete se nad tím, proč to dovolujete. Nastavte druhým zdravé a pevné hranice a ponořte se do větší hloubky. Obnovte vášeň ve vašem stávajícím vztahu a mějte odvahu být zcela upřímní. Každá lež odčerpává psychickou energii, kterou pak budete potřebovat ke zvládání jiných výzev života.

V rovině ducha nastává významný čas, kdy můžete proměnit vaše stíny v něco užitečného a podpůrného. Nejdříve se však na své stíny musíte zpříma podívat, abyste je mohli proměnit ve světlo. Dávejte si pozor na to, abyste nikoho ani sebe nesoudili. Rozhodněte se zbavit nebo zmírnit nějaký dlouhodobý návyk či závislost, které vás dlouhodobě obtěžují a ubírají vám sílu. Nahraďte je něčím vznešeným a učiňte se lepším člověkem. Ponořte se do všech tvůrčích aktivit, které stojí za to, a vytvořte si život, který opravdu chcete žít.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaká závislost či návyk mě nejvíce omezuje?
  • Mám odvahu se někomu svěřit se svými nejhlubšími stíny?
  • V čem spočívá má největší vášeň?
  • S jakými lidmi chci trávit více času?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Najděte si podpůrnou skupinu přátel.
  • Naučte se zdravě vyjadřovat svou sexuální energii.
  • Překonejte své závislosti a snažte se být lepším člověkem.
  • Ponořte se do všech tvůrčích činností, po kterých toužíte.

Související…

Astrolog: V čase Byliny a Cesty hýčkejte své tělo a rozjímejte, kam v životě dál
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...