fbpx

Nastal čas, kdy můžete obětovat nějaký zlozvyk a nahradit ho nějakou pozitivní činností, která vám bude dodávat více energie a síly. Jelikož se ocitáme také v čase zemského znamení Panny, zaměřte se především na oblasti svého zaměstnání a zdraví

Zveřejněno: 26. 8. 2020

V následujících dvou týdnech toho můžete opravdu hodně zvládnout. V období Hada (1-Chicchan), které potrvá do 7. září, neztrácejte čas s posuzováním stinných stránek lidí kolem vás a raději se ponořte do všeho, o čem víte, že má být učiněno. Buďte kreativní a zároveň odvážní, abyste za sebou mohli nechat svou minulost. Zejména se zaměřte na léčení vašich fyzických neduhů, protože had oplývá velkou uzdravující silou. Pravidelně cvičte a více důvěřujte svému tělu, které přesně ví, co v daný moment potřebuje.

Nastal čas, kdy můžete obětovat nějaký zlozvyk a nahradit ho nějakou pozitivní činností, která vám bude dodávat více energie a síly. Jelikož se ocitáme také v čase zemského znamení Panny, zaměřte se především na oblasti svého zaměstnání a zdraví. Nebojte se řešit konflikty na pracovišti ihned, protože jakékoliv tajnůstkaření bude tou nejhorší variantou pro všechny zúčastněné. Mějte odvahu se podívat do svých stínů, abyste se s nimi mohli jednou provždy rozloučit, přijmout je nebo proměnit.

Nová energie

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, můžete uzavřít dobrý obchod, ale mohou se vyskytnout i jiné zajímavé příležitosti. Připravte se na zvýšený příliv energie, který může vyvolat znovuobjevenou vášeň k životu. Zamyslete se nad způsobem, jak ve svém životě využíváte svou sexuální energii, a také, zda vaši výkonnost neovlivňuje špatná strava nebo nedostatek pohybu. Vyzkoušejte jógu, tantru nebo jiná cvičení, která jsou zaměřena na rozvoj vašich vnitřních i vnějších sil. Vytvořte si takové návyky, které vás v budoucnosti podpoří.

Nastavte lidem takové hranice, ve kterých se budete cítit komfortně.

V rovině mysli se můžete potýkat s negativními myšlenkami, které se mohou týkat nějakého vašeho kolegy v práci nebo jiných lidí. Snažte se dívat na své kolegy nezaujatě a uvědomte si, že možná žijí úplně jiný sen, než momentálně žijete vy. Mějte pochopení pro různé výlevy určitých lidí, kterých budete možná svědky, a snažte se pochopit, co se doopravdy za těmito projevy skrývá. Nic neodsuzujte, ale zároveň si nenechte na sobě „dříví štípat“. Nastavte lidem takové hranice, ve kterých se budete cítit komfortně.

Ponořte se do kreativity

Co se týká vašich vztahů, snažte se vyhnout všemu pomlouvání a klevetění, ke kterému mohou mít sklony nejen vaši nejbližší, ale i vy sami. Přiznejte si své stíny a nejlépe v přítomnosti někoho, komu důvěřujte, se nelítostně svěřte s něčím, o čem jste zatím nikomu nepověděli, protože jste se báli odsouzení. Může to být velmi ulevující, ale nečekejte od druhého žádnou okamžitou útěchu. Pracujte jen se sebou a pozorujte své vlastní reakce. Naučte se přijímat i stíny a tajemství vašich bližních, ale nenechte se jimi pohltit.

Obětujte životu aspoň jeden dlouhodobý negativní návyk, o kterém víte, že vám škodí, a nahraďte ho činností, která vám dává hlubší smysl.

Na úrovni ducha nastal výjimečný čas, protože had je jedním z nejuznávanějších silových zvířat, které má velkou moc. Nastal čas proměny, a pokud se nebudete bát, můžete obnovit svou životní energii. Důležité je, abyste se znovu ponořili do kreativního procesu, který vás přiblíží vašim tužbám. Nejdříve však obětujte životu aspoň jeden dlouhodobý negativní návyk, o kterém víte, že vám škodí, a nahraďte ho činností, která vám dává hlubší smysl. Zahořte vášní k něčemu, na co budete na sklonku vašeho života opravdu hrdí.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Proudí moje sexuální energie pozitivním způsobem?
  • Zabývám se často negativními myšlenkami o sobě nebo druhých lidech?
  • Jsem ochoten být k sobě upřímný a otevřeně přiznat, co se snažím popírat?
  • Jaké ponaučení si mohu vzít ze všeho negativního, co jsem udělal?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zaměřte svou energii na nějaký tvůrčí proces.
  • Přemýšlejte o pozitivních věcech.
  • Přiznejte si své negativní emoce, i když si nejste jistí, zda je opravdu cítíte.
  • Zapalte si svíčku a svěřte se ohni se vším, co vás na vás samotných nejvíc trápí.

Související…

Mayský astrolog: V období deště a bouře se soustřeďte na své sny. A plňte si je
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...