fbpx

Mějte odvahu vstoupit nejen do své minulosti, ale i do příběhů svých předků. S rozhodností se zbavte všeho, co je přežité, a dovolte si projít hlubokou vnitřní proměnou

Zveřejněno: 31. 10. 2019

Ve čtvrtek 31. října začíná další období retrográdního Merkura, které bude tentokrát trvat až do 20. listopadu. Nastal čas, kdybychom si měli pročistit svoji minulost, abychom se pak mohli naplno opřít do tvoření svého budoucího života. Zrekapitulujte svůj život a dejte do pořádku všechny záležitosti, o kterých v nitru víte, že mají být učiněny. Hodně uklízejte, darujte druhým věci, které nepoužíváte, a investujte svou energii na „neviditelný účet“, který vás jednoho dne odmění něčím neočekávaným.

Podzim je ve svém vrcholu a síla noci nabývá na síle. Mějte odvahu vstoupit nejen do své minulosti, ale i do příběhů svých předků. S rozhodností se zbavte všeho, co je přežité, a dovolte si projít hlubokou vnitřní proměnou, která se vám v těchto dnech bude nabízet. Nevyhýbejte se nepříjemným povinnostem a dluhům z minulosti. Tyto dluhy nemusí být jen hmotného, ale i duchovního rázu.

Buďte rozhodní

V těchto dnech se s rozhodností rozlučte se svým „minulým Já“. Buďte odvážní a soucitní zároveň. Čeká vás hluboká vnitřní práce, za kterou můžete být odměnění zázraky, které přijdou po tomto období. Uvědomte si, kým se chcete ve svém „dalším životním příběhu“ stát a čemu se budete chtít v budoucnosti věnovat.

Možná vás navštíví staré nálady a pocity, o kterých jste si mysleli, že jsou již za vámi.

Zatím někam nespěchejte a spíš budujte pevné základy pro váš vzestup. Možná vás navštíví staré nálady a pocity, o kterých jste si mysleli, že jsou již za vámi. Přišly se s vámi rozloučit, nebo vás naopak stáhnout zpátky do svých hlubin. Rozhodnutí je jen na vás. Jen vy máte kormidlo svého života ve svých rukou.

Naučte se být štědří

Připravte se na možné nečekané výdaje, které budou ozvěnou vaší minulosti. Vše řešte ihned a věnujte se velkému životnímu úklidu na všech rovinách. Ocitáme se v čase Štíra, který přeje naprosté regeneraci a proměně.

Všimněte si věcí, které máte doma, ale dlouho je nepoužíváte. Raději je odevzdejte proudu života a lidem, kteří je doopravdy potřebují. Nejenže uděláte dobrý skutek, ale vytvoříte tak prostor pro nové dobré zkušenosti, které v budoucnosti budou moci přijít. Darujte oblečení, které nepoužíváte, na charitu nebo je darujte komplikovaným příbuzným, kteří bojují s vlastním životem.

Neopakujte zkušenosti předků

Zajímejte se o osudy vašich vzdálených předků. Možná zjistíte, že s některými jste spojeni více, než byste sami chtěli. Pokud byl někdo ve vaší rodinné historii odsouzen za nějaký zločin, pochopte bližší okolnosti, které mohly být dosud skryty.

Uctěte své předky na hřbitovech a ptejte se svých dědů a babiček na konkrétní okolnosti, abyste lépe pochopili jejich počínání. Možná se vám budou zdát sny, které vám pomohou změnit nejen vás, ale zakončit neustále se opakující psychické vzorce vašeho rodinného systému.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co v sobě potřebuji očistit?
  • Čeho se tak urputně držím a proč?
  • Jaké jsou mé životní dluhy?
  • Kým se mohu v budoucnosti stát?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zbavte se všeho přebytečného.
  • Darujte druhým vše, co dlouhodobě nepoužíváte. Nebo to prodejte.
  • Vytvářejte si záložní plány a na schůzky choďte o půl hodiny dříve.
  • Zálohujte důležitá data a informace.
  • Staňte se člověkem, kterým si přejete být.

Související…

Sváteční novoluní ve Štíru: Dejte na sny a pojďte do změn, radí astrolog
Robert Policar
 

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...