fbpx

Přesný úplněk proběhne v sobotu večer 18. května kolem jedenácté večer, a tak již od rána můžete cítit zvláštní napětí, které bude postupně sílit po celý den

Zveřejněno: 18. 5. 2019

Využijte tento čas ke změně, po které dlouho toužíte. Uvědomte si své vnější i vnitřní hodnoty a zkuste zhodnotit, jestli jsou opravdu v harmonii. Rovněž se zaměřte na potřeby svého fyzického těla i mysli.

Tělo je váš chrám a vaše vnitřní pohoda závisí na kvalitě vašich myšlenek a pocitů, které prožíváte. Pocity a myšlenky nejsou sice na první pohled zřejmé, jako když onemocní vaše tělo, ale kvalita vašeho prožívání je stejně důležitá jako vaše zdraví. Buďte tedy věrní svým vnitřním hodnotám, protože když je budete zrazovat, vyvolá to jen a jen smutek.

Zkuste si vzpomenout na sny, které se vám v posledních dnech zdály, protože mohou být opravdu významné a pomohou vám váš každodenní život ulehčit.

Přesný úplněk proběhne v sobotu večer 18. května kolem jedenácté večer, a tak již od rána můžete cítit zvláštní napětí, které bude postupně sílit po celý den. Zajděte na nějakou společenskou akci, kde víte, že se budete cítit dobře. Nevyhýbejte se novým lidem, ale buďte věrní svým vnitřním pocitům. Někdo se může pokusit prověřit to, čemu doopravdy věříte, a tak buďte bdělí.

Nová úroveň prožívání

Zkuste si vzpomenout na sny, které se vám v posledních dnech zdály, protože mohou být opravdu významné a pomohou vám váš každodenní život ulehčit. Sny vám mohou umožnit netradiční vhled do situací, který může mít mimořádně léčivý efekt.

Býk i Štír jsou hluboce sexuální, a tak tento úplněk může vyvolat jak fyzickou, tak duševní lásku.

Pokud již dlouho toužíte po silné vnitřní změně, může k ní dojít, když upřímně poprosíte život a ustoupíte stranou. Dejte do své prosby svou opravdovost a naučte se pravidelně propojovat s vyšším zdrojem, který je nám všem společný. Pokud pocítíte, že se vám právě teď naskytují možnosti nového vývoje, neváhejte. Jakmile rozeznáte příležitost, jednejte.

Žijte svou vášní

Občas se stane, že vás život odvede od vašeho nejniternějšího poslání, a tak člověk začne být smutný a znuděný. Myslí si, že je něco se světem v nepořádku a začne se ho stranit. Nenechte se v žádném případě odradit od toho, co máte rádi. Žijte svou vášní a nenechte si ji vymluvit.

Pokud nikomu neubližujete, dělejte si, co chcete. Vaše životní vášeň ve vás probudí potřebnou energii k tomu, aby se začaly dít různé malé i velké zázraky. Prohlubte se svým partnerem souznění jak na fyzické, tak i duševní rovině. Býk i Štír jsou hluboce sexuální, a tak tento úplněk může vyvolat jak fyzickou, tak duševní lásku.

Čím se chcete stát

Pracujte dnes se svou vlastní pozorností. Se soucitem k sobě sledujte své vlastní myšlenky a začněte svou mysl kormidlovat tím nejsprávnějším směrem. Nejdříve si uvědomte úroveň své vlastní lásky k sobě. Pak si uvědomte to, co cítíte ke svým bližním a svým přátelům. Setkávejte se dnes s lidmi, kteří vás něčím inspirují. Nesrovnávejte se s nimi. Berte je jako snílky, kteří jako umělci tvoří svůj vlastní sen.

Mnoho lidí může zažít dotek něčeho vyššího, což může vyvolat úžas, stejně jako strach. Záleží dost na tom, jaký vztah máte k duchovnímu životu.

Když najdete něco společného, můžete se radovat společně, ale nechtějte po nich ani po sobě víc, než můžete splnit. Pamatujte, že každý člověk v sobě obsahuje zázrak života a je jeho výrazem. Mějte úctu ke všem, ale buďte si vědomi svých momentálních hranic. Pomohou nejen vám, ale druhým.

Znamení Cauac (Bouře, Déšť)

Tento úplněk bude ovlivněn dnem 3-Cauac-8. Mnoho lidí může zažít dotek něčeho vyššího, což může vyvolat úžas, stejně jako strach. Záleží dost na tom, jaký vztah máte k duchovnímu životu.

Pokud na sobě již dlouho pracujete, můžete zažívat stav hluboké propojenosti s životem, které mohou být podpořeny různými událostmi, lidmi, a dokonce sny. Vaše zdraví se buď výrazně zlepší, nebo může přijít zhoršení vašeho stavu, pokud jste své tělo a duši dlouhodobě zanedbávali. Zřejmě však mnoho lidí pocítí dotek života, který nás vždy přesahuje.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jaký vztah mám ke svému fyzickému tělu?
  • Jaký vztah mám k duchovnímu životu?
  • Co je mou největší vášní?
  • Žiji opravdu podle svých vnitřních hodnot?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Podstupte léčení svého fyzického těla.
  • Buďte vděční za vše, čeho se vám v dobrém dostalo.
  • Pracujte se svými sny intenzivněji.
  • Věnujte svou pozornost jen tomu, co chcete v budoucnu žít.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...