fbpx

Máte poměrně dost času zabývat se rekapitulací svého společenského života a svých budoucích vizí

Zveřejněno: 4. 2. 2019

Každý člověk je jedinečný a žije svůj život neopakovatelným způsobem. Během dnešního novoluní si uvědomte, čím jste si v minulosti prošli, kde jste teď a hlavně kam směřujete.

Definujte své vize detailněji a zaměřte se na různé skupiny lidí a přátele, se kterými budete chtít v budoucnosti více spolupracovat. Lidé, kteří mají podobné myšlenky a touhy, vás mohou katapultovat k rychlému splnění vašich přání. Když vás však lidé a přátelé nepodpoří ve vašich snech, může vás to spíš blokovat a váš postup půjde značně pomaleji.

Převážná část lidí má potřebu sdílet své dojmy s přáteli a tak se utvrzovat ve vzájemném smyslu života.

Přesné novoluní proběhne v pondělí večer ve 22.05, a tak máte poměrně dost času zabývat se rekapitulací svého společenského života a svých budoucích vizí. Vzpomeňte si, ve které skupině lidí jste se cítili nejšťastněji. Mohla to být základní, střední, vysoká škola nebo nějaký kroužek či sportovní tým. Převážná část lidí má potřebu sdílet své dojmy s přáteli a tak se utvrzovat ve vzájemném smyslu života. Někteří lidé by se měli i rádi, ale jen proto, že někdo patří k jiné politické straně, mohou vzniknout zábrany. Uvědomte si, v jaké společnosti a s kým budete chtít měnit nejen váš vlastní svět.

Ve více se více zvládne

Poselství znamení Vodnáře spočívá především v umění jednat s různými druhy lidí a vytvářet dlouhodobé přátelské vazby. Nacházejte ve svém okolí lidi, se kterými máte společné sny, protože intenzita vaší vzájemné pozornosti bude několikanásobně silnější, a tak můžete počítat s tím, že se ke svým vytouženým snům dostanete mnohem dřív a jednodušeji.

Vzájemně si pomozte a hledejte to společné, na čem se shodnete.

Kooperujte s druhými a hledejte v nich to nejlepší. A pak jim nabídněte spolupráci. Buďte flexibilní, ale zároveň pevní ve svých názorech. Co člověk, to názor, a tak se s nikým nesrovnávejte a nedohadujte o tom, kdo má pravdu. Vzájemně si pomozte a hledejte to společné, na čem se shodnete.

Jakou žít budoucnost?

Tento den věnujte rekapitulaci všech vizí a přání, které jste v tomto životě měli. Abyste se dokázali naladit na svou budoucnost, je dobré se podívat zpět do minulosti. Uvidíte zajímavé, často se až podezřele opakující zkušenosti, které mohou vypovídat o tom, co je pro vás opravdu důležité.

S jakými lidmi a přáteli budete chtít sdílet svůj životní sen?

Podívejte se hlavně na skupiny lidí, se kterými jste se dostali do kontaktu a které nejvíc ovlivnily vaše vnímání světa. Mohla to být politická strana, škola nebo kolektiv v práci. Pak se ponořte do tichého rozjímání nad svou ideální budoucností. S jakými lidmi a přáteli budete chtít sdílet svůj životní sen?

Používejte technologie

Znamení Vodnáře je spojováno s moderní technologií. Přeje všem vědcům, inovátorům a průkopníkům v mnoha oblastech. Naučte se používat výhody, které vám dnešní technologie nabízejí. Používejte sociální sítě tak, abyste mohli například zorganizovat nějaké živé setkání lidí, které jste dlouho neviděli. V dnešní době můžete díky internetu najít spoustu výhod, které vám mohou ušetřit nejen čas, ale i peníze.

Využijte sociální sítě k tomu, abyste se mohli opravdu fyzicky sejít a věnovat se společným zálibám a aktivitám.

Dávejte si však pozor, abyste technologiím zcela nepropadli. Každý extrém člověku škodí, a tak si pravidelně hlídejte pohyb na čerstvém vzduchu a pravidelně cvičte. K těmto aktivitám opět využijte sociální sítě, abyste se mohli opravdu fyzicky sejít a věnovat se společným zálibám a aktivitám. Technologie jsou jen nástrojem a to, jak je použijete, záleží čistě na vás.

Znamení Cib (Sup, Sova)

Toto novoluní bude podle mayského kalendáře probíhat ve dni 4-Cib (Sova, Sup), což ukazuje na důležitost poučení se z minulých chyb. Zrekapitulujte především všechny důležité vize a myšlenky, které jste zastávali. A také zkušenosti s lidmi, které jste nazývali svými přáteli.

Související…

Mayský astrolog: V období Kukuřice a Rákosu buďte pevní, ale nezlomte se
Robert Policar

Uvědomte si své vlastní hranice a nenechte se druhými využívat. Ve všech vztazích by měla fungovat jistá rovnováha. Možná zjistíte, že se posouváte na jinou úroveň, a tak se nebojte seznámit s lidmi, kteří patří do nové oblasti vašeho zájmu. Buďte ochotni odpustit všem ranám z minulosti a naučte se svým přátelům opět důvěřovat.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Mám ve svém životě skutečné přátele?
  • Jakou bych chtěl žít budoucnost?
  • Co již nechci opakovat?
  • Využívám moderních technologií správným způsobem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Buďte pro druhé takovými přáteli, jaké byste si přáli mít.
  • Nejdřív zrekapitulujte svou minulost a pak si představte svou budoucnost.
  • Buďte ochotni odpustit starým křivdám a naučte se znovu důvěřovat.
  • Zorganizujte nějaké živé setkání a využijte moderních technologií.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...