fbpx

Pes je znamením věrnosti, která je výrazem vaší lásky nejen k lidem, ale i k různým činnostem, kterým se věnujete.

Zveřejněno: 11. 9. 2018

V následujících 13 dnech je dobré posílit nejen vaše přátelské, ale i kolegiální vztahy. Pokud budete mít možnost cestovat, neváhejte, protože na vás mohou čekat zajímavé a skvělé zkušenosti. Požádejte své přátele o pomoc a zároveň pomozte těm, kteří to potřebují. V období 1-Oc (Pes), které potrvá do 23. září, můžete posílit i svou autoritu, schopnost vystupovat před druhými a dobře reprezentovat své myšlenky. Dovolte si rozvinout svou představivost a přitáhněte si do svého života štěstí.

Související…

Nastává novoluní v Panně. Chytíte se nových pracovních příležitostí?
Robert Policar

Pes je znamením věrnosti, která je výrazem vaší lásky nejen k lidem, ale i k činnostem, kterým se věnujete. Tato krásná lidská kvalita odráží vaši schopnost opravdu a hluboce milovat. Být věrný druhým a zároveň se nedožadovat věrnosti u druhých je symbolem vyzrálého citu. Uvědomte si, komu a čemu jste oddaní, a tyto vztahy ještě více posilte. Neměli byste však zapomenout na to, že nejvíce věrní máte být sami sobě.

Cestujte a potkávejte

Na úrovni tělesné vám Pes doporučuje hodně chodit do přírody a cestovat do vzdálených míst. Procházky s přáteli nebo daleké cesty za lidmi, které jste dlouho neviděli, mohou být velmi ozdravné i pro vaše tělo. Cestování vám dává schopnost vše vnímat naprosto z jiného úhlu pohledu, a tak i snadněji učiníte změny ve vašem běžném životě. Pokud máte možnost pracovních cest, je to ten nejlepší čas, kdy na něco takového kývnout. Možná potkáte na svých cestách nové přátele a kolegy, kteří vám usnadní vaši budoucí práci. Pravidelné procházky lesem se rovněž nabízejí a mohou velmi účinně odbourávat stres a posílit vaše zdraví.

V tomto čase může být vaše představivost velmi efektivní a může se také rychle projevit.

Na úrovni mysli je dobré pracovat se schopností imaginace. V tomto čase může být vaše představivost velmi efektivní a může se rychle projevit. Vždy těsně před usnutím je dobré si představit to, co byste chtěli ve svém životě žít. Zaměřte se především na svá profesní a zdravotní témata. Pokud jste člověk, který má velké problémy s vizualizací, doporučuji pravidelně koukat do plápolajícího ohně a se zavřenýma očima si představovat číslice od jedné do desíti. Představte si v duchu černou tabuli, na kterou křídou tato čísla píšete. Pokud v těchto činnostech vytrváte, uvidíte velmi brzo pozitivní změny ve vaší mentální aktivitě.

Pomozte a nechte si pomoci

Na úrovni vztahů buďte věrní svým přátelům a lidem, které máte rádi. Snažte se pomoci všem, kteří to zrovna potřebují, a sami se naučte říkat o pomoc, když ji doopravdy potřebujete. Nechat si opravdu od druhých pomoci může být někdy mnohem náročnější než pomáhat. Můžete rovněž potkat nové přátele, a to zvláště tehdy, když zjistíte, že žádné nemáte. Ať jste v jakékoliv situaci, je dobré tento druh vztahů posílit. Především se zaměřte na přátelské vztahy na pracovišti. Možná se mnoho z vás seznámí díky vaší práci s někým, s kým budete nadále dlouhodobě spolupracovat. V partnerských vztazích si uvědomte svou oddanost a rozhodněte se tento vztah ještě více posílit.

Ideální kombinace je jít na nějaké daleké silové místo a tam přespat se záměrem léčivých snů.

V rovině ducha se v období Psa nabízí spousta možností. Sny mohou být silnější a jasnější. Zapisujte si své sny do svého deníku a snažte se porozumět jejich symbolické řeči. Možná se vám bude zdát o vašich blízkých, což bude důležitým znamením pro vaše vztahy. Je rovněž dobré učinit nějakou cestu, která bude mít duchovní smysl. Staňte se poutníky, a to jak v doslovném, tak v přeneseném slova smyslu. Pokud máte hodně práce, můžete cestovat ve svých snech a představivosti. V opačném případě navštěvujte posvátná místa a naslouchejte mytologickým příběhům, které jsou s těmito místy spojeny. Ideální kombinace je jít na nějaké daleké silové místo a tam přespat se záměrem léčivých snů.

Kombinace znamení Panny a 1-Oc (Pes) přináší možnost zlepšení vztahů na vašem pracovišti. Naučte se i příjemnou a přátelskou formou vyjadřovat své názory. Pokud budete mít odvahu před druhými vystoupit, můžete převážně očekávat velmi dobrou odezvu. Vyhledávejte pracovní cesty a seznamujte se s novými kolegy. Je to vhodný čas pro všechny léčebné a terapeutické profese, a tak se sami zamyslete nad tím, jestli byste nechtěli druhým pomáhat i tímto způsobem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám možnost pracovních cest?
  • Komu bych mohl pomoci na mém pracovišti?
  • Dokážu být věrný?
  • Mám dostatek dobrých přátel?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Jeďte daleko od svého rodného města aspoň na víkend.
  • Pravidelně si představujte splnění svých snů.
  • Pomozte kolegovi z práce, který to potřebuje.
  • Naučte se před druhými vystupovat.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...