fbpx

Úplněk proběhl v den Jaguára. Ten přeje magii, moci i moudrosti

Zveřejněno: 26. 8. 2018

Od nedělního úplňku nastává čas, kdy je dobré se zamyslet nejen nad svým tělem, ale i duší. Tělo vám svými signály neustále posílá zprávy, které vypovídají o stavu vaší mysli i hlubších rovinách vašeho vědomí.

Související…

Mayský astrolog: opět je tu období ještěrky, cílem je dosažení rovnováhy
Robert Policar

To, jakým způsobem se chováte ke svému tělu, na určité úrovni vypovídá i o tom, jak se chováte ke své duši. Zacvičte si jógu, dejte si zdravé jídlo a zamyslete se nad tím, jestli vám pracovní styl opravdu vyhovuje ve všech směrech. Pamatujte, že někdy může ztráta znamenat zisk a naopak.

Sny mají svou vlastní symboliku a znamení Ryb tuto činnost výrazně posiluje.

Přesný úplněk proběhl v neděli 13:57 a byl velmi významný. Zkuste si vzpomenout na sny, které se vám v posledních třech dnech zdály, a zamyslete se nad tím, jestli v nich není skrytá užitečná rada. Sny mají svou vlastní symboliku a znamení Ryb tuto činnost výrazně posiluje. Naučte se každý večer prosit „snový zdroj“ o pomoc v otázkách, které vás trápí. Zaměřte se především na téma práce, zdraví a vztahů. Poproste život o zázraky, protože tento den jich může být plný.

Vnímejte tělo

Vnímejte každou nemoc nebo úraz jako upozornění, které vám chce něco říct. Zamyslete se nad svým zdravím a hledejte způsoby, jak své tělo posílit. Pravidelně posilujte, protahujte se a zdravěji jezte. Každý má jiné potřeby, a tak neexistuje jediná správná cesta, jak ke svému zdraví přistupovat. Nestačí jen zdravě jíst, měli byste i zdravě myslet.

Pečujte o své tělo s láskou i potřebnou disciplínou. Nebojte se zkoušet nové druhy cvičení, stravování a naučte se rozumět jedinečné řeči svého vlastního těla. Pravidelně se procházejte v přírodě a posilte ty partie těla, které to nejvíce potřebují, abyste se dostali do vytoužené rovnováhy.

Léčení vztahů

Tento den může být velmi intenzivní, protože se mohou otevřít témata, která se mohou týkat lidí, již s vámi mají hlubokou vazbu. Tato témata nejsou v žádném případě jednoduchá. Požádejte proto život, ať vám dá sílu nastavit druhým takové hranice, aby vám neubližovali, nebo naopak. Vyhněte se pokud možno různým tajnostem, které později mohou vyvolat akorát bolest a utrpení.

Mějte odvahu být sami sebou i v situacích, kdy se cítíte nejistě.

Nenechte se také nikým manipulovat a naučte se říkat „NE“ bez pocitu viny. Když druhým ukážete, kdo opravdu jste, budou vás přirozeně respektovat, nebo se vyjasní fakt, že společná cesta není možná. Mějte odvahu být sami sebou i v situacích, kdy se cítíte nejistě. Možná budete konfrontováni se svými strachy a nejskrytějšími obavami, ale vše odevzdejte v důvěře v život. Buďte silní a nebojte se jednat za svou vnitřní pravdu.

O peníze nejde

Někteří z vás mohou přemýšlet o změně práce, ale budou mít strach přijít o jistoty, které jim nabízí jinak neuspokojivé zaměstnání. Mějte odvahu být věrní sami sobě, protože tam spočívá ta pravá síla. Máte sílu změnit mnohem víc, než jste schopni dohlédnout, ale někteří lidé vás budou přesvědčovat o něčem jiném.

Možná to chvilku bude dávat smysl, ale pokud to sami neuvidíte, uvědomte si, že to všechno jsou jen názory. Dobře vybírejte lidi kolem sebe i práci, pro kterou se rozhodnete žít, protože vším, čemu věnujete svou drahocennou pozornost, se postupně sami stáváte. Někdy může zisk znamenat ztrátu a naopak ztráta může být ziskem. Naučte se dívat za formu a vše bude jasnější.

Znamení Jaguára

Tento úplněk má velkou sílu, protože proběhl v den Jaguára, který přeje vysoké magii, moci a uvedení všech záležitostí do rovnováhy. Někteří z vás budou vyzváni, aby následovali cestu srdce a skočili do neznáma. Ti další v sobě mohou objevit velkou moc druhé ovlivnit, a tak se vyhněte osidlům manipulace, která škodí všem zúčastněným.

Pokud budete mít možnost, dovolte si být aspoň jednu hodinu o samotě a rozjímejte nad svým životem.

Pokud budete mít možnost, dovolte si být aspoň jednu hodinu o samotě a rozjímejte nad svým životem. Možná odhalíte možnosti, které vám předtím zůstaly skryty, a vy budete mít sílu změnit váš život opravdu velmi účinným způsobem. Jaguár byl odjakživa spojen s moudrostí luny a to je jeden z důvodů, proč tento den může být mimořádně důležitý pro další běh mnoha osudů.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jak si vážím sám sebe?
  • Co mi napovídá mé tělo?
  • Co mohu udělat pro své zdraví?
  • Je má práce smysluplná?
  • Cítím sílu změnit svůj život k lepšímu?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Naslouchejte signálům svého těla.
  • Učiňte změny, na které dlouho čekáte.
  • Naučte se být aspoň 30 minut o samotě.
  • Posilte své pozorovací schopnosti.
  • Mějte odvahu skočit do neznáma.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...