fbpx

Pokud vás někdo rozčílí, vyhněte se pomstě.

Zveřejněno: 5. 3. 2018

To může být jeden z vašich nejlepších měsíců vůbec. Můžete cítit větší propojenost s jednotou života a mnohé věci se budou dít samy. Jste sice zvyklí na všechno dohlížet, ale vaše cesta vás učí i tomu, abyste občas ustoupili stranou, aby se vaše snaha mohla projevit. Věnujte se svým oblíbeným duchovním praktikám, nebo jen poslouchejte hudbu, kterou máte rádi. Pokud se věnujete józe nebo jiným podobným disciplínám, můžete zaznamenat velký posun. Je to skvělý čas pro prohloubení intimity a tantrická cvičení s partnerem. Ke konci března to už bude náročnější, a možná budete muset opět zapojit svou vůli.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. To vám bude vyhovovat, protože sami patříte k tomuto živlu. Vaše intuice může být velmi přesná a některé sny velmi intenzivní. Určitě si své sny zapisujte, protože i po několika letech můžete ocenit jejich geniálnost. Pokud se toužíte opřít do lucidního snění, měli byste začít důsledně praktikovat cvičení, která k této výjimečné schopnosti vedou. Zkuste si zadat před spaním úkol podívat se ve snu na své ruce. Když to zvládnete, vzpomenete si, že zrovna spíte, a dobrodružství může začít.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, vám může odhalit pravdu o vašem zdraví. Zacvičte si jógu a jezte zdravěji. Dnes máte k dispozici mnoho způsobů, které můžete vyzkoušet. Co se týká vašeho zaměstnání, uvědomte si, jestli se opravdu věnujete tomu, co těší i vaši duši. Vyhněte se sporům s kolegy v práci, protože všichni mohou být přecitlivělejší na jakoukoliv kritiku. Čas od času je dobré se zaměřit na to, co nefunguje, ale nesmí to být až příliš často. Pak se vše stává poněkud demotivující. Mějte s druhými soucit.

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března. Toto novoluní vám přeje. Ve všech nových činnostech můžete nacházet podporu života. Vrhněte se do nových projektů, které dlouho čekají na spuštění. Vše však dobře promyslete. Užívejte si dobré společnosti, pití i sexu, ale zase to příliš nepřeháněje, abyste se na něčem nestali zcela závislí. Sny mohou být v tento den velmi silné i symbolické zároveň. Požádejte život o milost a ustupte stranou, aby se mohly dít zázraky.

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. Život se možná pro vás nepříjemně zrychlí. Lidé budou rvavější a uspěchanější. Možná budete muset obhájit své hranice. Jistou pozornost bude vyžadovat období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Některé nabídky od druhých lidí se mohou zdát velmi lákavé, ale když ucítíte sebemenší pochybnost, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snadněji. Pokud vás někdo rozčílí, vyhněte se pomstě. Spíš svou energii namiřte konstruktivním směrem.

Druhý úplněk ve znamení Vah, který nastane v sobotu 31. března, se bude týkat především partnerských vztahů a nastavení správných hranic s vašimi nejbližšími. Nemanipulujte s druhými a respektujte hranice své i druhých. Možná budete vedeni ke kompromisu, což není vaše příliš silná stránka. Naslouchejte druhým a snažte se je vnímat jako součást sebe sama.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým duchovním životem?
  • Jaký vztah mám ke svému tělu?
  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Co mohu udělat pro své zdraví?
  • Rozumím řeči snů?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Věnujte se józe a tantře.
  • Ctěte hranice svých i druhých.
  • Jděte za svými nejvyššími sny.
  • Začněte nový projekt a překonejte počáteční překážky.
  • Zintenzivněte svou duchovní praxi.
  • Dovolte si úspěch.

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...