fbpx

Odpusťte lidem z minulosti a dobře se bavte

Zveřejněno: 5. 3. 2018

Převážnou část března můžete cítit obrovskou spokojenost a vnitřní pohodu. Vodní živel Ryb vás podporuje, protože vy sami jste vodní znamení. Intuice může pracovat na vysokém stupni a vy jí dokážete skvěle využít ve svůj prospěch. Ponořte se do svých aktivit a snažte se dělat vše, jak nejlépe dovedete. Důvěřujte svým instinktům a věnujte se nějaké duchovní praxi. V poslední části března to už může být zase náročnější. Lidé budou divocí, agresivnější a zmatenější, což není nic, co by vám zrovna přidalo na jistotě.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. To vám vyhovuje, protože se sami v pocitech skvěle orientujete. Pusťte si svou oblíbenou hudbu a buďte ve společnosti lidí, ke kterým cítíte hluboké vazby. To vše vám dodá velkou sílu a pravou spokojenost. Jelikož jste velmi dobří podporovatelé, nebojte se podpořit ty, kteří to nejvíce potřebují. Vy to jednoduše vycítíte.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, pro vás může být docela příjemnou záležitostí, pokud se vyhnete sporům s lidmi, kteří vás budou pokoušet. Rovněž se někteří z vás vyhněte přílišnému pití alkoholu a raději si uvařte bylinkový čaj nebo si uvařte nové zdravé jídlo. Zacvičte si jógu, spočiňte v hlubokém klidu a nalaďte se na touhy své duše. Mohou se vám zdát významné sny, tak si je nezapomeňte zapsat. Můžete potkat lidi, kteří pro vás budou mít v budoucnu velký význam.

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března, což je rovněž pro vás skvělé, protože vše probíhá ve vašem živlu vody. Jděte do společnosti svých dlouhodobých přátel a pořádně se bavte. Nebo si udělejte krásný čas s rodinou, která je pro vás tak důležitá. Odpusťte lidem z minulosti, hlavně některým příbuzným, protože to vás může nejvíc bolet. Možná někteří z vás ucítí potřebu vytvořit něco nového nebo se pokusit o další dítě. Zeptejte se sami sebe. Co je připraveno se ve vašem životě zrodit?

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. Začíná pro vás náročnější období, které bude dobré nebo špatné podle toho, kolik úsilí do něj vložíte. Lidé začnou být aktivnější, činorodější a možná i agresivnější. Budou mít celkově větší touhu prosadit své ambice, díky zvýšené potřebě se věnovat sobě. Naučte se druhé konfrontovat přímo, přestože obvykle volíte spíš citlivější přístup. Naučte se pracovat s hněvem a lépe komunikujte. Připravte se na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Komunikace s druhými může být složitá a různé schůzky, se kterými jste počítali, se mohou odkládat. Všechna velmi důležitá rozhodnutí, která se týkají stěhování nebo bydlení, raději odložte. Počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snadněji. Odstraňte ze svého života vše přebytečné a věnujte se věcem, které fungují. Na uklízení jste skvělí a tento čas tomu přeje.

Druhý úplněk ve znamení Vah se bude týkat především partnerských vztahů a nastavení správných hranic s druhými lidmi. Nastane v sobotu 31. března a již dva dny předtím, můžete cítit napětí mezi vašimi nejbližšími. Neberte si příliš osobně reakce vašich blízkých. Mohou být vyhrocené. Snažte se je utěšit, ale zároveň si hlídejte své hranice. Nenechte sebou manipulovat a sami druhými nemanipulujte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jdu cestou svého ducha?
  • Dávám do svých vztahů to nejlepší?
  • Umím se dostatečně smát?
  • Dokážu projevit i hněv?
  • Umím se sama sebe zastat v nečekaných situacích?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Věnujte se uklízení, vaření a třídění věcí.
  • Naučte se druhým vykládat sny.
  • Pozvěte své rodinné členy na společnou aktivitu nebo jídlo.
  • Pravidelně meditujte a věnujte se své oblíbené duchovní praxi.
  • Naučte se respektovat své vlastní hranice.

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...