fbpx

Vaše tvůrčí síla bude enormní

Zveřejněno: 5. 3. 2018

Ze začátku března se můžete někteří cítit unavenější, nebo můžete cítit větší puzení k tvořivosti. Možná budete mít větší potřebu zabývat se některou duchovní praxí. Zkuste malovat mandaly, tančit duchovní tance nebo napište duchovní román. Každopádně vaše tvorba bude chtít zamířit do větších hlubin. Ke konci března opět ucítíte příval energie. Dávejte si však pozor na lidi, se kterými budete spolupracovat. Vybírejte moudře. Málo může znamenat hodně a naopak. Dívejte se za vnější projevy.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. To může tlumit váš vnitřní oheň nebo naopak dodat hloubku veškeré činnosti, které se věnujete. Zamyslete se nad svou duchovní cestou a způsobem, jakým žijete. Vyzkoušejte tanec pěti rytmů, malujte obrazy a věnujte se divadlu. Když budete vyjadřovat to, co v sobě cítíte, může vaše tvorba druhé doslova vyléčit. Uvědomte si kontakt s vyšší silou života, která vás po celý život podporuje, a obnovte tento kontakt.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, pro vás může být náročný jen tehdy, když se zapletete do detailů a budete k sobě nadmíru kritičtí. Znamení Panny vládne práci a zdraví, a tak zkuste něco v těchto oblastech změnit k lepšímu. Jíte zdravě a cvičíte pravidelně? Pokud ne, možná je to důvod vaší únavy. Uvědomte si, jestli se opravdu věnujete zaměstnání, které vás naplňuje. Pokud ne, najděte postupnou cestu, jak toho dosáhnout.

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března a může být pro některé z vás poměrně náročné. Zvláště tehdy, kdy se příliš nevěnujete duchovním nebo spirituálním záležitostem. Ti z vás, kteří se věnují nějaké praxi, mohou zaznamenat osvobození od některých egoistických potřeb a rozšíření pocitů svého já. Když se naučíte sami sebe ztrácet, najednou zjistíte, že jste ještě větší. Ponořte se do pomoci druhým, protože máte hodně energie a přirozenou autoritu. Vyhněte se smutku, nicnedělání a prokrastinaci. Pokud se věnujete hudbě, dnes můžete něco výjimečného vytvořit.

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. To je skvělá zpráva, protože to znamená, že živel ohně, který je vám přirozený, zajiskří velkou silou. Opřete se do své tvůrčí činnosti a užívejte si příjemných chvil života. Vaše tvůrčí síla může být enormní, a tak můžete mít touhu něco nového vytvořit. Připravte se však na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Komunikace s druhými může být složitá a různé schůzky, se kterými jste počítali, se mohou odkládat. Všechna velmi důležitá rozhodnutí, která se týkají nových projektů, pečlivě zvažte a zkontrolujte, jestli je vše v pořádku. Pokud si nebudete jistí, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snáz. Vyhněte se manipulativním a nejasným lidem. Důvěřujte svému jedinečnému instinktu.

Druhý úplněk ve znamení Vah se bude týkat především partnerských vztahů a nastavení správných hranic s druhými lidmi. Nastane v sobotu 31. března a již dva dny předtím můžete cítit napětí mezi vašimi nejbližšími. Pro vás to může být šance některé důležité vztahy stabilizovat. Dávejte si však pozor na impulsivnost a slova, která budete volit. Když už něco řeknete nahlas, nejde to jen tak vrátit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám dostatečně velkou vizi?
  • Dělám, co mě opravdu baví?
  • Umím se dostatečně bavit?
  • Nejsem příliš bezohledný vůči pocitům druhých?
  • Projevuji svůj tvůrčí potenciál dostatečně?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Věnujte se veškeré tvůrčí činnosti.
  • Začněte něco nového, ale vše nejdříve pečlivě zvažte.
  • Naučte se pracovat s hněvem konstruktivně.
  • Věnujte se tanci, hudbě a divadlu.
  • Dovolte si užívat, ale zároveň si uchovejte svou duši v čistotě.

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...