fbpx

Věnujte se svému tělu, dejte se na detox a všímejte si, co máte na talíři.

Zveřejněno: 5. 3. 2018

První polovina března vám může velmi vyhovovat. Vodní živel Ryb může posílit vaši potřebu odpočívat a spočívat v klidu. Rozjímejte nad svým životem a popřemýšlejte o tom, co byste ještě mohli vybudovat. Choďte do společnosti příjemných lidí nebo přátel, které již dobře znáte. Nebojte se druhé zapojit do svých budovatelských snů, protože nastala příznivá doba se posunout o krok dál.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. Voda dobře koresponduje s vaším živlem země. Můžete cítit naplnění ze svých úspěchů, které můžete tento měsíc citelně vnímat. Prohlubte vztahy s těmi, na kterých vám doopravdy záleží, a vyhněte se komplikovaným vztahům, kde ještě k tomu chybí upřímnost. Přestože jste dobráci, dávejte si pozor, komu doopravdy pomáháte. Některé vztahy ke konci března se mohou docela komplikovat, a tak budou chtít větší pozornost.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, vás může nabádat k ještě větší pracovitosti. Tento úplněk pro vás může být docela pohodový, vyhněte se všem náznakům konfliktu. Zamyslete se nad svým stravováním, protože někteří z vás mohou být velkými požitkáři. Pokud jíte vše, co vám chutná, bude dobré se naučit i své tělo detoxikovat. Máte krásný vztah k tělu, a tak se snažte rozvinout i své duševní kvality. Naučte se jíst zdravěji, protože to je ta nejlepší investice do vašeho budoucího zdraví. 

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března, tento čas můžete využít pro různé půsty a očisty. Zbavte se především veškerého emocionálního odpadu. Otevřete se inspiraci a naslouchejte hudbě sfér. Zahrajte si na svůj oblíbený hudební nástroj a zazpívejte si. Můžete vyzkoušet muzikoterapii nebo se zaposlouchejte do vnitřního ticha. Pokud bude hezky, zajděte do přírody, která je pro vás tím největším chrámem a útěchou. Pomodlete se za budoucí hojnost a zaměřte se na budování nových projektů.

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. Život se možná pro vás nepříjemně zrychlí. Lidé budou rvavější a uspěchanější, což není váš styl. Zaměřte se na nové projekty. Dávejte si však pozor na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Některé nabídky od druhých lidí se mohou zdát velmi lákavé, ale když ucítíte sebemenší pochybnost, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snadněji. Odstraňte ze svého života vše přebytečné a věnujte se věcem, které fungují. Při různých schůzkách si dávejte raději časovou rezervu.

Druhý úplněk ve znamení Vah se bude týkat především partnerských vztahů a nastavení správných hranic s druhými lidmi. Nastane v sobotu 31. března a již dva dny předtím, můžete cítit napětí mezi vašimi nejbližšími. Zkuste pochopit svou druhou polovičku a dovolte jí vyjádřit svou nespokojenost. Buďte jako pevná skála, se kterou nic nehne. Své emoce však nepotlačujte. Není to totiž moc zdravé. Zkuste je vyjádřit na místech, kde nikomu neublíží, nebo se je naučte vhodně vyjadřovat.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem na něčem závislý?
  • Dokážu vhodně vyjádřit svou žárlivost?
  • Znám vizi svého života?
  • Věřím ve vyšší neviditelné síly?
  • Stravuji se zdravě?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Naučte se vařit zdravá, ale i chutná jídla.
  • Užívejte si potěšení svého těla.
  • Naučte se vyjadřovat svůj hněv.
  • Zpívejte mantry.
  • Respektujte hranice své i těch druhých.
  • Naučte se vařit s láskou.

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...