fbpx

Zhodnoťte svou cestu, abyste věděli, kudy se máte ubírat

Zveřejněno: 2. 3. 2018

Mnoho lidí narozených ve znamení Ryb pocítí v březnu silné oživení a důležité změny, které se vážou  vždy k novému osobnímu roku. Souvisí to s tím, že mnoho z vás už mělo nebo budete mít narozeniny. První měsíc po narozeninách je vždy velmi důležitý, protože když začnete dobře, máte jasnou výhodu. Pokud jste ryba a startujete „svůj“ nový rok, běžte ke svému oblíbenému astrologovi, terapeutovi nebo jinému poradci, abyste zhodnotili svou cestu a věděli aspoň trochu, kudy se máte ubírat. Jinak vás mohou strhnout proudy jiných lidí a názorů.

Až do 20. března bude Slunce ve vašem znamení Ryb, kterému vládne živel vody. V tomto významném čase si můžete více uvědomit kontakt s životem tak, jak to umíte jenom vy. Naslouchejte svým snům a nechte se vést nejlepšími pocity. Na to, že to někdy nedává druhým smysl, jste si už zvykli. Ti ostatní si zase mohli zvyknout na to, že často máte neuvěřitelnou pravdu, a tak vás nazývají dobrodějkami či (u mužů) čaroději. Máte dar vyšší intuice, kterou však musíte neustále tříbit, aby neujela do světa fantazie. Vyhraďte si pravidelný čas, kdy můžete svůj život konzultovat s vaším vyšším vědomím. Stačí 20 minut vnitřního ticha a uvidíte, kolik se toho nejen o sobě dozvíte.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhl dnes, tedy v noci na pátek, pro vás může být velmi silný i trochu nepříjemný. Někteří lidé vám budou ukazovat nedostatky, které možná nechcete vidět, protože se vám mohou zdát vzhledem k vesmíru zbytečné. Zaměřte se na léčení svého těla, cvičení jógy a nalezněte vizi zaměstnání, které byste opravdu chtěli dělat. Peníze jsou sice důležité, ale ve vašem případě vždy vyhrává nakonec duch. Naučte se být pevně nohama na zemi, aby vaše vynikající intuice byla pro druhé uvěřitelná.

Čtěte také:

Po půlnoci nastane úplněk ve znamení Panny. Co pro nás znamená?
Další články Roberta Policara najdete v rubrice Horoskopy

 

Uskutečněte své sny

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března. Nastal váš čas, kdy se můžete plně naladit na svou vnitřní podstatu. Uvědomte si svou vnitřní pravdu a nebojte se pustit do uskutečnění vašich nejtajnějších snů. Potěšte nejen svou duši, ale i své tělo. Tělo potřebuje prožívat radost skrze smysly a duše vyžaduje vaši pozornost též. Nic neoddělujte a přijímejte vše, co přichází. Naučte se však i říkat „NE“. Je dobré vědět, že i hranice jsou svobodnou možností projevu. Neomezujte se tedy opravdu vůbec ničím, ani svou neomezeností. Pomáhejte tam, kde to má smysl a význam.

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. Začíná období velké akce a pohybu. To může být pro vás výzvou, protože něco aktivně vyvíjet nemusí být vždy vaše úplně silná stránka. Dávejte si také pozor na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Některé nabídky od jistých lidí se mohou zdát velmi lákavé, ale když ucítíte sebemenší pochybnost, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snadněji. Při svém rozhodování používejte intuici, ale na nic nezapomínejte. Vyhněte se manipulativním lidem, protože ti mají instinkt vidět dobrotivé duše.

Druhý úplněk ve znamení Vah, který nastane v sobotu 31. března, se bude týkat především partnerských vztahů a nastavení správných hranic s vašimi nejbližšími. Nastavení hranic není nic, v čem byste zvlášť vynikali, takže to bude vyžadovat velkou bdělost a schopnost reagovat ve správný okamžik. Nevrhejte se příliš do sporů, ale nenechejte se sebou mávat. Opravdu se naučte říkat laskavé a přitom rozhodné „NE“. Abyste byli pro druhé zajímaví, měli byste se zároveň naučit tomu druhému vyjádřit své vnitřní potřeby. Málokdo je tak senzitivní jako vy. Nepočítejte s tím, že ten druhý o vás ví všechno. Dobrá komunikace je pro vztah darem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké jsou mé vztahy?
  • Váží si mě lidé, se kterými trávím svůj cenný čas?
  • Komu můžu účinně pomoci?
  • Jakou v sobě nosím vizi?
  • Umím se vůči druhým vymezit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pomáhejte druhým, ale uvědomte si své hranice.
  • Najděte takové přátele, kteří ve vás věří a podporují vás.
  • Žijte zdravěji.
  • Zkuste jógu.
  • Pravidelně meditujte a modlete se.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...