fbpx

Zamyslete se nad svým přístupem ke stravování a práci

Zveřejněno: 1. 3. 2018

V noci na pátek budete mít jedinečnou možnost najít způsob, jak dát tělo i svou duši do pořádku. Zacvičte si večer jógu, která je na propojení těla a jemných úrovní vědomí zcela jedinečná. Sny mohou být velmi významné, tak si je nezapomeňte zapsat. Zamyslete se nad svým přístupem ke stravování a práci. Vzlétněte jako orel a podívejte se na svou pracovní historii. Kde jste byli? Kde jste teď? Kam byste chtěli dolétnout? Vneste své ideály na zem a žijte tak, abyste byli šťastní.

Přesný úplněk nastává v 1:52 ráno. Takže už den předtím mohl stát za to. Nacházíme se ve znamení Ryb. Ryby vládnou duchovní rovině a Panna té pozemské. Duch a tělo jsou vzájemně provázány, a pokud máte nějaké fyzické potíže, vždy to přináší i jistou informaci ohledně vaší duše. Berte své tělo jako detektor stavu vaší duše. Pravidelně cvičte, zhluboka dýchejte a pracujte, ale zbytečně se kvůli práci nestresujte, protože pak můžete být ještě víc neefektivní. Buďte ke svému tělu laskaví a dopřejte mu zdravé jídlo, bylinkový čaj a ozdravnou masáž. Večer před úplňkem si zameditujte.

Jaké je vaše poslání?

V den, kdy nastane úplněk, se sami sebe zeptejte: Jaké je mé poslání? Je vaše poslání totožné s vaším povoláním? Pokud ne, jste pořád na cestě. Proto si uvědomte svou pracovní historii, abyste si připomněli, jaké byly vaše zkušenosti, kde jste teď a co je vaše ideální povolání, které bude v souladu s vaším posláním. Dovolte si být úspěšní a neztrácejte odvahu dosáhnout vrcholů, které ani vy sami zatím nevidíte. Důvěřujte životu, tomu tajemnému proudu, kterému nelze uniknout.

Veškerý odpor je zbytečný, a tak se naučte s pokorou přijímat život takový, jaký je, a poté začněte snít svou budoucnost. Život vám neustále naslouchá a vše se zapisuje na neviditelný účet. Proto důvěřujte a neztrácejte čas s pochybnostmi. Věřte, že jste vedeni. Pokud to necítíte, možná jste ztratili kontakt s duchem. Večer si zacvičte jógu, dejte si dobré zdravé jídlo, tiše usedněte ke svíčce a nechte si poradit od „dědečka Ohně“.

Co říká vaše tělo?

Naslouchejte svém tělu a obdarujte ho hlubokým nádechem a výdechem. Dýchejte do břicha, protože tam se usazuje veškerý stres. Vnímejte své tělo a pročistěte ho ve své představě bílým světlem přicházejícím z Měsíce. Uvědomte si své fyzické potíže a uvolněte se v místech, kde ony potíže cítíte. Usínejte s vírou ve své uzdravení. Usmívejte se do každé buňky svého těla a nechte život, ať vás léčí. Budete se možná divit, co tato technika dokáže.

A co se týče vztahů? Vnímejte především vztahy ve svém zaměstnání a požehnejte svým oblíbeným kolegům. A také těm neoblíbeným. Dívejte se na ně z orlí perspektivy. Zjistíte, že o nich vlastně nic nevíte. Jaké asi měli dětství? Proč jsou tak skvělí nebo tak neurotičtí? Co je k tomu vede? Vnímejte své kolegiální vztahy jako odraz vašeho dětství. Jaké vztahy jste měli se svými sourozenci, maminkou a tatínkem?

Možná objevíte zvláštní souvislosti, které povedou k hlubokému odpuštění a obnově vztahů, jež patří po těch rodinných k těm nejkarmičtějším. Není náhodou, že v nějakém vztahu jste a nemůžete odejít. Je tam zřejmě důležitá zkušenost. Přesto můžete odejít, ale pak se možná vrátíte do stejné situace s jinou oponou, s jiným jevištěm, ale se stejnými rolemi.

Další články Roberta Policara najdete v rubrice Horoskopy.

Mayský kalendář: znamení Supa a Pohybu

Během tohoto úplňku jsou aktivní dvě mayská znamení. Jsou to znamení Supa a Pohybu, která vám pomohou dobře zhodnotit vaši pracovní minulost. A možná si uvědomíte, že některé věci už nechcete opakovat. Budete mít možnost hned zrána dělat svou práci o dost lépe, protože se odpoutáte od chyb minulých. Nebojte se nové zodpovědnosti, nových přístupů ani nových lidí.

Jakmile se probudíte, rozhodněte se neopakovat rutiny, které vám škodí. Podpořte to naprosto novým prostředím, výzvami i okolnostmi. Jednoduše buďte v pohybu. Život vás podpoří, protože změna je žádaná. Pro někoho to může znamenat nové podmínky ve stávajícím zaměstnání, nebo i úplná změna. Tyto změny se budou dít i v duševní oblasti, což mnoho z vás uvítá.

Na co si dávat pozor?

Nepijte příliš alkoholu, protože by mohl probudit hluboko zasuté stíny velkou měrou. Nevěřte lidem, kteří vás budou příliš kritizovat. Koukejte na všechny jako na zrcadla a vybírejte ty, kteří rezonují s vaším srdcem. Pokud ucítíte hluboké emoce, snažte se je vyjádřit na místě, kde nikomu neublíží a vy budete mít zcela svobodný projev. Nekritizujte se a uvědomte si, že vše je již dokonalé. Což ovšem neznamená nečinnost. Život je neustálá změna, neustálý pohyb a klid.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...