fbpx

Nastal čas si připomenout vizi vašeho vlastního života

Zveřejněno: 28. 2. 2018

Podle mayského období vstupujeme do období 1-Men (Orel). Nastává období, kdy se máte povznést nad své každodenní povinnosti a podívat se na svůj život z orlí perspektivy. Hypnotismus všedního dne často odvede naše pravé touhy od jejich naplnění, protože přijímáme názory našich nejbližších, kolegů z práce a společnosti zcela nevědomě. Nastal čas si připomenout vizi vašeho vlastního života, a pokud jste odbočili, nastal čas se vrátit na svou jedinečnou cestu životem.

Po komunikativním období 1-Ik (Vítr) jste mohli pomocí síly slova mnoho problémů vyřešit a více porozumět druhým i sami sobě. Nastává nové třináctidení v mocném znamení 1–Men (Orel), které vám pomůže roztáhnout vaše křídla. Musíte být však odvážní, abyste využili možnosti, které vám Velký duch přinese. Odvaha létat vyžaduje skočit do neznáma a plně důvěřovat nejen sobě, ale i síle, která nás obklopuje. Tou silou je sám život. Nebojujte se svými nižšími aspekty osobnosti. Spíš se jim snaže porozumět. Základní přirozenost lidí je touha po štěstí, které však většinou hledají na špatných místech, a proto jsou podráždění. Naslouchejte všem nižším projevům své mysli a hledejte jejich skutečnou podstatu, která je většinou úplně jiná, než se zpočátku jeví.

Zaměřte se na instinkty

Na úrovni těla se zaměřte na své instinkty i negativní návyky, kterými si škodíte. Odmítáte zdravě jíst? Jste posedlí sexem nebo drogami? Když se na své závislosti a strachy nezaujatě podíváte, možná zjistíte, že toužíte úplně po jiných věcech, než kterým se momentálně věnujete. Když se milujete, milujte se s láskou a hlubokou intimitou. Otevřete druhému duši. Když berete drogy nebo hodně pijete alkohol, možná hledáte hlubší smysl ve svém životě. Místo drog zajděte na očistu mysli i těla pomocí posvátných bylin. Pokud jste unavení z práce a necítíte žádný smysl svého počínání, možná se bojíte roztáhnout křídla a ukázat se v plné kráse a být totálně úspěšní. Každou činnost, které se přes den věnujete, dělejte s velkou úctou k životu, protože žijete jen jednou.

Na úrovni mysli a práce nastal okamžik, kdy můžete povznést svou mysl a podívat se na svou profesní cestu z orlí perspektivy. Orel vám dá možnost nahlédnout do všech tří časů, tedy do minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Než půjdete spát, proměňte se ve své představě v orla a jeho ostrým zrakem projděte svou cestu minulostí za vaší ideální prací. Uvědomte si svou přítomnost i své budoucí povolání. Ve své představě se vraťte na místo, kde jste, a řešte nutné detaily, abyste se dostali ke svému pravému cíli. Pokud jste se svou prací spokojeni, uvědomte si, že vše je vždy prostor pro zlepšení. Pak požádejte sny, aby vám ukázaly řešení problémů, se kterými se ve svém pracovním životě potýkáte. Dávejte si jen pozor, abyste na sebe nenaložili víc, než jste schopni zvládnout. Dejte si na vše dostatek času, aby váš let byl příjemným zážitkem.

Právo na harmonický vztah

Na úrovni vztahů a emocí orel radí, abyste se ve svých momentálních vztazích nespokojovali s málem. Každý má právo na dobrý, harmonický vztah. Pokud jste ve svých vztazích nespokojeni, dejte do nich své všechno, a pokud se ani tak nic nezlepší, uvažujte o změnách. Vztah je vždy o dvou lidech, a není možné, aby se snažil jen jeden. Na druhou stranu, když budete ze své nespokojenosti obviňovat partnera, ubíráte si tím sílu něco změnit. Pracujte na sobě nezávisle na tom, v jaké situaci se vyskytujete. Probuďte svůj vnitřní vhled a pravda o vašich vztazích se zjeví a vy nebudete pochybovat. Setkávejte se s lidmi, kteří vám věří a podporují vás. Pokud budete ve společnosti, kde si z vás neustále někdo dělá legraci, ubíráte sami sobě sílu, kterou potřebujete k dosažení svých snů. Život je krátký. Proto lidi, se kterými trávíte čas, vybírejte moudře.

Na úrovni ducha může nastat obrovský posun ve vašem vědomí. Najděte svou osobní vizi, a pokud ji již znáte, dovolte si vzlétnout ke svému Slunci. Nespokojte se s menší vizí, než po které doopravdy toužíte. Každý večer si zapalte svíčku a uvědomte si, ve které části svého snu se ocitáte. Poděkujte své minulosti, přítomnosti za to, že jste takoví, jací jste. Rovněž poděkujte své budoucnosti, že vám jde naproti v každodenních zázracích a náhodných setkáních, které vám dají znamení, že váš let je správný. Projevte odvahu a nebojte se chyb, protože ty jsou nutnou součástí vašeho budoucího mistrovství.

Podle západní astrologie je Slunce po celou dobu ve vodním znamení Ryb. V kombinaci se znamením Orla se můžeme plně opřít do našich duchovních cílů a naplňování našich snů. Sny mohou přinášet poselství a informace, které jsou pro vaši duši důležité. Rozviňte v sobě pozitivní vlastnosti Ryb, jako jsou empatie, soucit, schopnost druhé léčit a rozumět symbolické řeči snů. Požádejte život, ať vás podporuje ve vašich cílech, a nechte se vést na vlnách inspirace. Na chvilku ustupte stranou a nechte jednat život sám. Tím se může spustit lavina zázraků, které váš život povznesou na novou úroveň.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Uskutečňuji své životní sny?
  • Chci opakovat stále totéž, nebo jsem připraven vydat se na cestu svého života?
  • Vkládám do svých vztahů opravdu všechno?
  • Mám strach přijmout schopnost být totálně úspěšný?
  • Jsem připraven roztáhnout svá křídla?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Stanovte si ve svém zaměstnání vyšší cíle.
  • Vložte do svých vztahů to nejlepší, co v sobě nosíte.
  • Uvědomte si své cíle a učiňte první krok k jejich uskutečnění.
  • Dívejte se do plamene svíce aspoň 10 minut každý večer.
  • Probuďte v sobě síly snění.

 Více se o Robertovi Policarovi dozvíte zde.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...