fbpx

Pokud jste nezažili změny v rodině, tak vás letos čekají

Zveřejněno: 29. 1. 2018

Pokud jste se narodili ve vodním znamení Raka, dostali jste do vínku skvělé pečovatelské dovednosti, empatii a schopnost rozeznat souvislosti, pocházející z minulých zkušeností. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se většina z vás nemusí cítit zcela ve své kůži.  Vodnář přináší vše nové a rád překvapuje, a to je to, co narušuje váš přirozený cit pro bezpečí a jistoty. To se v poslední třetině února změní, protože Slunce navštíví vaše spřízněné vodní znamení Ryb.

Po celý další rok se můžete těšit z příznivého postavení Neptuna v Rybách, které je k vašemu znamení v harmonickém trigonu. Pro duchovní rozvoj je to ideální pozice, která do vašeho vnitřního života přinese ještě více inspirace. Příznivě na vás bude působit i Jupiter ve Štíru, který vám bude přát v objevování hloubek vlastní duše a transformace, kterou již několik let musíte procházet díky dynamickým planetám Uranu a Pluta, které vás již roky provokují a nutí k tak neoblíbeným změnám, jež se mohou týkat hlavně autorit a vztahu k otci, ať je naživu nebo ne. Mnoho z vás již zažilo v minulosti mnoho změn ve vašem rodinném systému a některé to nadále čeká.

Excentričnost Vodnáře a Uranu

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které přeje přátelství, spolupráci a inovacím. Znamení Raka má raději jistotu, bezpečí a hloubku citů. Během dnů Vodnáře se můžete osvobodit od své minulosti pomocí nových psychologických přístupů, kterých je v dnešní době opravdu mnoho. Experimentujte s rodinnými konstelacemi, regresemi a hlubinnou analýzou.

Nebojte se seznamovat s novými lidmi, protože ve své podstatě jsme všichni jedna velká rodina. Buďte ochotni odpustit svým nejbližším opravdu do hloubky, aby se vaše srdce neuzavřelo. Když se nebude bát nových přístupů, možná zjistíte, že máte neuvěřitelně velkou schopnost druhé léčit. Pokud pracujete jako vědci, využijte toto období ke sdílení svého poznání s ostatními. Nechte se druhými inspirovat.

Léčení a znamení Ryb

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Začne pro vás výjimečně příznivé období, kdy se můžete ponořit do své vrozené citlivosti. Znamení Ryb vám dodá pocit jednoty se vším živým, a tak své bližní můžete vnímat jako své bratry nebo sestry.

Intuice se vám zvýší, a tak věřte svým vnitřním pocitům, které vás budou upozorňovat na to, jak přistupovat ke konkrétním situacím nebo lidem. Pokud se zajímáte o sny, mohou nabýt na větší intenzitě. Během tohoto období si určitě své sny zapište, protože mohou mít hlubší spojitost s lidmi z vaší minulosti.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Přestože některé přátelské vztahy mohou projít zkouškou ohněm, buďte ochotni druhým odpustit a podpořit je. Jste přirozeně velmi vnímaví k citovým potřebám druhých lidí, a tak tuto schopnost využijte ve prospěch všech. Jelikož rádi pečujete o druhé, můžete své vrozené dary použít i pro naprosto cizí lidi. Nezapomeňte však odpustit lidem z minulosti, abyste mohli do svého života pustit přesně takové vztahy, po kterých toužíte.

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Toto období je pro vás velmi příznivé, protože zesílí živel vody ve všech oblastech. Lidé budou citlivější a mnoho z nich si nebude vědět rady se svými vlastními pocity. Vy jim můžete velmi účinně pomoci, protože se v těchto vodách rádi pohybujete. Vyhněte se manipulaci a hrám na oběť. Probuďte v sobě touhu o druhé pečovat a nebojte se druhým otevřít. Znamení Větru vám dodá větší schopnost dobře o svých niterných emocích mluvit, což může být velmi ulevující. 

foto: Pexels

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...