fbpx

Odpusťte svým bývalým i současným partnerům

Zveřejněno: 25. 1. 2018

Pokud jste se narodili v tomto vzdušném znamení, jste obdarováni velkým smyslem pro harmonii, mezilidské vztahy a umění. Přitahuje vás všechno krásné a máte vrozenou potřebu urovnávat spory ve vašem okolí. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se zvyšují vaše přirozené schopnosti. V tomto čase je dobré rozvíjet nové kontakty, které pro vás mohou být velmi užitečné. 

Po celý následující rok budou zrozenci prvních dvou dekanů znamení Vah (23. září až 10. října) těžit z minulých let, kdy museli projít hlubokou transformací, které zapříčinily tranzity Urana a Pluta v dynamických aspektech na jejich postavení Slunce v horoskopu. Dobrá zpráva je, že to nejhorší už máte za sebou, a tak se vesele můžete pustit do obnovy celého svého života. Zrozenci posledního dekanu (11. října až 22. října) jsou však stále ve víru životních změn, které nemusejí v danou chvíli jasně chápat. Když se však k těmto vnitřním i vnějším výzvám postavíte čelem, tak můžete vytvořit nebo vybudovat něco opravdu významného. Je dobré pěstovat sebevědomí, ať se zdá situace jakákoliv. Navíc tranzit Saturna v Kozorohu vás může vést k větší zodpovědnosti, která bude vyžadovat disciplínu, vůli a schopnost vytrvat. 

Přátelé a znamení Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které vládne přátelství, vizím a budoucnosti. Můžete pořádně roztáhnout svá křídla, a rozšířit tak okruh svých přátel. Nebojte se chodit do společnosti, protože jste velmi oblíbení, přestože si to mnoho z vás o sobě nemyslí. Jelikož máte velkou schopnost jednat s druhými, energie Vodnáře vám dodá ještě větší jiskru. Nebojte se druhé zapojit do svých projektů, ale zároveň udržujte rovnováhu, aby mohly věci fungovat harmonicky a plynule. Přesto si v tomto čase můžete uvědomit, že vám někteří lidé z minulosti leží v žaludku. Buďte ochotni odpustit svým bývalým partnerům a možná i těm současným. Konflikt je někdy užitečný a může pročistit vzduch. Nesnažte se udržovat v míru jen z principu. I vy máte projevit své hluboké emoce, ať jsou jakékoliv. 

Mystické znamení Ryb

Slunce vstupuje  do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Přestože živel vody není se vzduchem v takovém souladu a vyžaduje to určitý čas, aby došlo k symbióze, je to celkově dobrá kombinace. Jak Váhy, tak Ryby milují krásno a harmonii, a tak se v tomto směru mohou vzájemně inspirovat. Je to skvělý čas pro studium psychologických nauk a prohlubování mezilidských vztahů. Ryby vládnou bezpodmínečné lásce, která vám může rozšířit hranice dosud prožívaného. Navštěvujte galerie, koncerty a nechte se inspirovat krásou uměleckých děl. 

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Otevřete se novým lidem, ale zároveň buďte ochotní odpustit svým minulým nebo současným partnerům. Především však odpusťte sobě, že jste určité věci neviděli a nechali se zranit. Pokud budete toužit po větší harmonii ve vztazích, máte šanci, pokud se nebudete příliš vrtat v minulosti. To se může týkat jak přátel, partnerů, tak kolegů v práci. V každém případě se vyplatí na svých vztazích více zapracovat. Buďte vynalézaví a zkuste své blízké něčím překvapit. Potěšte je nečekaným způsobem a uvidíte, že vaše vztahy dostanou novou šťávu. 

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. V tomto období se rozhodněte jít na nějaký koncert nebo se často zaposlouchejte do povznášejících vibrací hudby, která může mít silné léčivé účinky na vaši mysl. Naslouchejte těm nejlepším umělcům a pak spočiňte v tichém rozjímání a uvědomte si krásu svého těla i své duše. Pokud budete cítit, že se máte někomu omluvit, seberte odvahu a udělejte to. Neočekávejte však za to žádnou odměnu. 

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...