fbpx

Nevyhýbejte se ani podivným setkáním

Zveřejněno: 24. 1. 2018

Pokud jste se narodili v tomto vodním znamení, jste obdarováni velkou vášní k životu a nebojíte se temných hloubek. Záhady, moc, sex a odhalování různých tajemství vás nabíjí. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, to může být období výzev, protože ke kolektivnímu myšlení, které s tímto znamením souvisí, jste poměrně dost skeptičtí. Zkuste se více otevřít spolupráci s druhými lidmi, přestože víte, že lidé jsou komplikovaní a vždy mají nějakou tu třináctou komnatu. 

Po celý následující rok však můžete být ve svém živlu. Nejšťastnější planeta Jupiter navštívila vaše znamení a po většinu roku vás bude příznivě ovlivňovat. To, v jaké oblasti se to bude převážně projevovat, záleží na vašem času narození. Nicméně můžete čerpat velkou podporu, která vám přijde z vašeho bezprostředního okolí, a tak je dobré být pozorný. Díky Saturnu a Plutu v Kozorohu můžete z následujících let těžit díky narůstajícím organizačním schopnostem. Je čas konat a využít své možnosti naplno. 

Prorocké vhledy znamení Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře. Když se spojí vaše hluboké vnímání s nadhledem Vodnáře, můžete velmi rychle v následujících dnech urychlit svůj vývoj. Zkuste druhým víc věřit a rozšiřte okruh svých přátel. Přesto možná budete muset čelit určitým komplikacím, které mohou vyplynout ve vašich důležitých vztazích. Buďte ochotni odpustit sobě, druhým i životu. Někdy se může stát, že ten druhý má jiné potřeby, a to je nutné respektovat, přestože víte, že tato cesta je plná nástrah. Dovolte druhým, ať se poučí ze svých vlastních chyb, a odolejte pokušení s druhými manipulovat. Možná budete svědky komplikovaných vztahů ve vašem okolí a v tu chvíli můžete druhé podpořit tak, jak to umíte jenom vy. Nenechávejte si své tajemství jen pro sebe, ale sdílejte ho s ostatními. Vaše zkušenosti jsou tak hluboké, že druhým mohou doslova zachránit život. 

Mystická síla Ryb

Slunce vstupuje  do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Nastane období, kdy se můžete konečně víc uvolnit ve své přirozenosti. Slunce je k vašemu znamení v příznivém trigonu, a tak se můžete lépe napojit na své hlubiny. V tomto čase může dojít k hlubokému léčení vašich emocí díky různým podivným setkáním, které na vás budou mít blahodárný vliv. Otevřete se zázrakům života a nechte do svého života vstoupit milost. Přestože jste zvyklí vše kontrolovat, můžete se pokusit o naprosté odevzdání a důvěru v život. Poproste o splnění svých snů a zapomeňte, aby mohl jednat život. Pokud se budete neustále na něco soustředit, je možné, že sami se svou soustředěností ucpete vytouženým zázrakům. Věnujte se léčení, prohlubování práce se sny a dávejte si pozor na nestřídmost a lži. 

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Zkuste odpustit některým lidem, které jste v minulosti považovali za přátele. Všichni jsme chybující lidské bytosti a je dobré dát druhým šanci pro změnu. Samozřejmě, že vše má své meze, ale neměřte dvojím metrem. Rozšiřte okruh svých přátel a nebojte se otevřít novým přístupům ve své práci. Uvědomte si své pevné zásady a vše, na čem lpíte. Zkuste své blízké mile překvapit tehdy, kdy to budou nejméně čekat. 

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Důvěřujte své intuici, která k vám po celý život mluví z vaší pocitové roviny. Naučte se svým pocitům dát výraz, abyste mohli s druhými sdílet svou hloubku. Pokud máte v některé oblasti problém, nastal vhodný čas pro léčení. Poproste život, ať vás vyléčí, a naučte se pasivně přijímat léčivé vibrace, kterými vás vesmír zahrne. Naučte se nekontrolovat a být tichými svědky zázraku, kterému se říká život. 

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...