fbpx

Nenechte se příliš strhnout, abyste nesešli ze své cesty

Zveřejněno: 18. 1. 2018

Pokud jste se narodili v ohnivém znamení Lva, jste obdarováni velkými tvůrčími silami, vůdcovstvím a dokážete druhé inspirovat přirozenou autoritou. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se většina z vás může cítit konfrontována s názory a jedinečností ostatních lidí. Nebuďte příliš zaměření na sebe, ale zároveň se nenechte ani druhými příliš strhnout, abyste nesešli ze své cesty.

 

Po celý následující rok se můžete těšit z příznivého postavení Urana v Beranu, který je stále v trigonu k vašemu slunečnímu znamení. Zvláště lidé narození v poslední dekádě znamení Lva (11. srpen až 21. srpen) mohou silně cítit touhu po svobodě, nezávislosti a po velké originalitě. Jupiter ve Štíru vás může činit až příliš pozitivními, a tak vám hrozí, že v mnoha ohledech přeceníte své síly. Příležitosti určitě jsou, ale ne všechny budou tak slibné, jak se na první pohled zdají.

Vaše originalita versus jedinečnost druhých lidí

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které probouzí touhu po vyjádření vlastní jedinečnosti u mnoha lidí. To může být pro vás výzvou, protože neradi soutěžíte s druhými, jelikož jste v jádru své bytosti přesvědčeni o svých vlastních kvalitách. Nebojte se konkurence nebo odlišných názorů druhých. Budete zřejmě prozkoušeni v tom, čemu věříte a zda jste schopni prosadit své cíle v rámci skupiny, kde se zrovna nacházíte.

Nebojte se projevit své názory a vlastní inovace. Naopak, když se nebudete bát přednést své názory před ostatními, můžete najít podporu u podobně smýšlejících kolegů či přátel. Buďte ochotni odpustit těm, kdo vaše geniální myšlenky nesdílí. Dejte druhým čas, aby vaše myšlenky dokázali správně pochopit, protože mohou být velmi pokrokové. Jelikož Slunce se dostává do opozice k vašemu natálnímu Slunci, je velmi pravděpodobné, že narazíte na úplně opačný názor, který budou prosazovat vaši kolegové. Neberte to jako urážku, ale spíš jako výzvu k tomu, abyste druhým nenuceně rozšířili jejich pohled na věc.

Introspektivní síla vodního znamení Ryb

Slunce vstupuje  do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Živel vody tlumí oheň, a tak se nemusíte zpočátku cítit ve své kůži, protože ve vašich aktivitách vás mohou brzdit přecitlivělí lidé nebo okolnosti, které vás budou vtahovat do hloubek vašich emocí. Na druhou stranu se vaše tvůrčí činnost může značně prohloubit. A to zvláště tehdy, když se budete věnovat umění, psaní nebo sociálním záležitostem.

V tomto čase máte jedinečnou možnost se spojit s jemnějšími vrstvami své duše. Naslouchejte více svým pocitům a rozviňte svou intuici. Vaše představivost může nabrat na síle, a tak rychleji dosáhnete svých vytoužených cílů, pokud nepropadnete depresím nebo se neztratíte v komplikovaných labyrintech svých emocí. Tancujte, malujte nebo se věnujte hudbě. Buďte kreativní a zapojte do svých aktivit svou duši.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Buďte v tomto čase ochotni odpustit lidem, kteří nesdílejí vaše zájmy a sny. Neberte jejich postoj jako útok na vaši osobu, ale spíše na prověření toho, jak věříte sami sobě. Odpusťte však především sobě a rozviňte soucit s vlastními omezeními. Pak se více zaměřte na ty lidi, kteří vaše sny a projekty přirozeně podporují.

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Jelikož jste od přírody velice kreativní lidé, použijte v tomto čase umění psaní a naslouchání svému nitru. Zapisujte si sny a používejte kreativní představivost. Zapojte především své emoce, aby vaše představivost měla sílu se rychle manifestovat. Učte se trpělivosti a snažte se být více empatičtí vůči některým lidem. Jelikož jste silná osobnost, můžete druhým velmi účinně pomoci skrze vlídné slovo a inspiraci.

foto: Pexels

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...