fbpx

Svět se z vašeho pohledu může chovat tak trochu bláznivě

Zveřejněno: 25. 1. 2018

Pokud jste se narodili v zemském znamení Býka, dostali jste do vínku skvělé organizační dovednosti, schopnost něco vybudovat a užívat si vlastního pohodlí. Jste praktičtí, milujete dobré jídlo a vše, co dokáže uspokojit vaše smysly. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se nemusíte cítit ve své kůži, protože lidé i svět se může chovat tak trochu bláznivě. Raději máte své jisté, ale období Vodnáře probouzí v kolektivu touhu po inovacích, změnách a revoluci. Přátelé nemusí být spolehliví, tak jak jste si představovali, a tak budete možná muset někomu odpustit.

Celkově se však můžete celý rok těšit stupňování vaší síly a můžete dosáhnout neuvěřitelných úspěchů, když se naučíte disciplíně Saturna a schopnosti hluboké proměny, které naznačuje trigon Pluta v Kozorohu na vaše natální Slunce ve znamení Býka.

Přesto to nemusí být vůbec jednoduché, protože tyto planety mají velké nároky, přestože jsou podporovány příznivými aspekty. Když však vezmete zodpovědnost za své sny a pustíte se do budování nových základů, budete bohatě odměněni. Nevyhledávejte však rychlé výsledky. To, co vložíte, to dostanete. Pokud však vytrváte, odměna bude za pár let obrovská. Každý má jiné priority, a tak se to může projevit u každého zrozence v Býku v různých oblastech života.

Inovace a znamení Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které přeje přátelství, spolupráci a inovacím.  To nemusíte snášet zrovna dobře, protože býci mají raději stabilitu. Nebojte se však tento měsíc dělat věci i trochu jinak. Překonejte své obavy a buďte otevření použít i technologie. Možná zjistíte, že se vám práce ulehčí, přestože to není zrovna váš nejoblíbenější styl, jak zvládat výzvy. Buďte ochotni odpustit některým lidem, kteří mohou neustále něco komplikovat. Nebojte se nových kontaktů a vybírejte si takové přátele, kteří jsou spolehliví.

Dnešní svět se díky technologiím odehrává s velkou rychlostí a vy budete v následujících letech tlačeni právě do nových přístupů a větší spolupráce s lidmi. Média, internet a sociální sítě jsou klíčem, který bude a již svým způsobem je velkou ekonomickou silou, takže je dobré netrvat příliš na starých osvědčených metodách. Budete muset být více přizpůsobiví moderním trendům, a tak překonejte strach z nejistoty.

Spojení s vyšším principem v období Ryb

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Pro Býky je to příznivé zhruba třicetidenní období, kdy se mohou snadněji naladit na jemnější vrstvy své duše. Říká se, že mezi nejnadanější hudebníky patří právě lidé, kteří jsou ovlivněni archetypem Ryb a Býka. Nalaďte se na vyšší sféry pomocí své oblíbené hudby a nacházejte inspirace v tichém spočinutí v přírodě.

Pravidelně naslouchejte svému vnitřnímu tichu a hudbě, kterou milujete. Živly vody a země se vzájemně podporují, a proto může být toto období zvláště posilňující, protože se mnoho záležitosti opět uklidní. Ve svých projektech se nechte vést svým praktickým instinktem a intuicí. Pokud se vám v tomto období budou zdát sny, zkuste si je vyložit, protože mohou obsahovat rady pro vaše praktické záležitosti.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a Vodnáře, které bude trvat do 14. února, může vyvolat komplikované střety s lidmi, se kterými spolupracujete na společných projektech. Obrňte se trpělivostí, ale zároveň buďte otevření novým přístupům. V období 1-Ik (Vítr), které začíná 15. února, využijte dobrých komunikačních schopností, jež vám pomohou lépe vyjadřovat své citové potřeby a urovnat spory.

Kombinace znamení Ryb a mayského období 1-Ik (Vítr) podpoří vaši schopnost lépe využít intuici, kterou budete i racionálně lépe chápat, pokud se budete věnovat pravidelné meditaci na vnitřní ticho. Zjistíte, že k vám paradoxně chodí mnohem lepší řešení skrze ticho než přes usilovnou mentální činnost.

foto: Pexels

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...