fbpx

Můžete posílit své vrozené dary

Zveřejněno: 18. 1. 2018

Pokud jste se narodili ve vzdušném znamení Blíženců, dostali jste do vínku skvělé komunikační dovednosti, schopnost předávat informace velmi srozumitelnou formou a velkou touhu se neustále učit novým věcem.  Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se většina z vás bude cítit ve svém živlu.  Vodnáře je rovněž vzdušné znamení, a tak můžete posílit své vrozené dary v mnoha oblastech svého života. Navazujte nová přátelství, ale zároveň buďte ochotni odpustit určitým lidem. Použijte moc svého slova, abyste vnesli do svých důležitých vztahů harmonii.

Po celý rok se snažte využít nových nápadů, které vám přináší planeta Uran, jež nejvíce ovlivní ty, kteří se narodili v poslední dekádě znamení, tedy lidi narozené kolem 10. až 21. června, nebo lidi se silně obsazeným znamením Blíženců (Luna, ascendent, planety v Blíženích). Nebojte se spolupráce ani inovativních přístupů v zaměstnání.

Osvoboďte se od mentálních bloků, které mají původ v minulých zkušenostech. Na druhou stranu vliv Neptuna v Rybách, který nejvíce ovlivní lidi narozené kolem druhé dekády znamení Blíženců (30. května až 10. června), může vyvolat v těchto lidech probuzení netušených emocí a pocitů, které je budou znejišťovat. Tento vliv se dá pozitivně vyjádřit uměleckou tvorbou a praktikováním meditace, která může mít příznivý vliv na jejich stabilitu, kterou budou hledat.

Nová přátelství a vliv Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře, které přeje přátelství, spolupráci a inovacím. V tomto čase se zaměřte na nové kontakty a buďte společenští tak, jak to umíte jenom vy. Živel vzduchu je vaším přirozený darem, a tak v tomto čase můžete využít ještě lepší komunikace, nápaditosti a originality. Buďte ochotni odpustit určitým lidem, kteří nemají pochopení pro vaši všestrannost a potřebu neustále něco nového začínat.

Rozšiřte svou působnost a použijte různá média k tomu, aby se o vás svět dozvěděl. V první polovině února se můžete cítit velmi dobře, přestože k určitým rozkolům mezi určitými lidmi může pravděpodobně dojít. Vyhněte se komplikovaným emocím a raději zkuste vše popravdě vysvětlit. Vaše přirozenost vás povede k novým a novým lidem, a pokud nebudete příliš kontrolováni ostatními, budete přirozeně šťastnější.

Tajemný pocitový svět znamení Ryb

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Nastává období, které pro mnoho Blíženců může být naopak méně příznivé, protože se přirozeně neradi pitvají v pocitech, jež je spíše odvádějí od zkoumání světa kolem nich. Vaše myšlenky mohou být zpochybňovány jak okolními situacemi, tak přecitlivělými lidmi, které vás budou upozorňovat na váš vlastní pocitový svět. Někteří z vás mohou být doslova zmateni, protože se mohou probouzet dávno zapomenuté pocity, které byste raději nechali zapomenuty.

V pozitivním smyslu můžete rozšířit hranice toho, za co jste se doposavad považovali. Můžete prohloubit svůj vztah k duchovním záležitostem, o které jste se možná nikdy nezajímali. Vliv Neptuna probouzí velkou sílu emocí, jež mohou působit reálněji než vaše vypracovaná logika. V tomto čase se může probouzet vaše intuice výrazným způsobem. Máte možnost propojit svou mysl se svými pocity, a tak budete ve svých myšlenkách ještě přesvědčivější. Vyhněte se podvodům a snaze vše rychle získat. Nakonec byste mohli zůstat sami napáleni. Sny mohou ožít, a je dobré zkoumat jejich symboliku pomocí snového deníku.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Otevřete se lidem, kteří vám mohou být nápomocni, a zároveň můžete zlepšit vztahy, ve kterých se dlouho trápíte. Buďte ochotni odpustit minulým partnerům, abyste mohli začít s čistým štítem. Buďte vynalézaví a hledejte netradiční řešení ve všech oblastech. Uvědomte si lidi, které můžete nazývat opravdovými přáteli a vyhněte se lidem, kteří vás zneužívají. Zkuste se denně sprchovat studenou vodou a očistěte své myšlenky pomocí pozitivních afirmací. Buďte však k sobě upřímní a nelžete si.

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Pořiďte si snový deník a zapisujte si každé ráno sny nebo jen pocit, který v sobě pocítíte, když všechny sny zapomenete. Snažte se více důvěřovat své intuici a vnímejte znamení, která mohou být až neobyčejně pravidelná. Zkuste utišit svou mysl a tiše naslouchejte hlasu svého srdce. Čtěte psychologické knihy a hledejte další souvislosti.

foto: Profimedia

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...