fbpx

Vyplatí se vyjít ze své ulity

Zveřejněno: 18. 1. 2018

Pokud jste se narodili v tomto zemském znamení, jste obdarováni trpělivostí, houževnatostí a dobrými organizačními dovednostmi. Citlivě vnímáte čas a je pro vás důležité, abyste dosáhli mistrovství ve svém oboru. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, se můžete otevřít jak novým přístupům ke své práci, tak spolupráci s druhými lidmi.  Přestože máte rádi samotu, vyplatí se v této době vyjít ze své ulity.

Pro některé může být tento rok velmi dobrý, pro někoho velmi špatný. Záleží především na přístupu. Pokud ke své práci a životním výzvám přistoupíte s vášní a zodpovědností, bude se vám dařit eliminovat vše, co je navíc, a to značně zrychlí váš úspěch, protože energie poplyne. Na druhou stranu, budete-li věci, o kterých víte, že se mají řešit dlouho odkládat, přijde velmi rychle následek, který nebude příjemný, a to vás doslova donutí k činu.

Pluto, planeta proměn, je ve vašem znamení už od roku 2006, zatímco domovská planeta Saturn se vrátila do svého znamení teprve nedávno. Jak je astrologům známo, nejsou tyto dvě planety žádnými mazlíčky a vyžadují a prověřují vaši vůli. Když se však opřete do svých slabin a dáte do svých ambicí vše, dosáhnete neobyčejných výsledků. Tranzitující Uran v Beranu je v kvadratuře na vaše sluneční znamení, a tak můžete cítit velkou touhu vymanit se z vlivu mocných autorit. Musíte si však dovolit být odlišní a odvážní. Tranzitující Neptun v Rybách vás příznivě ovlivňuje, a tak s pomocí Boží vše zvládnete. Modlete se k vyšším sílám, a pokud jste na ně dosud nevěřili, raději začněte.

Inovace a originální přístup znamení Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře. Uran je vedlejší vládce vašeho znamení Kozoroha, a tak můžete své základy rozšířit o něco nového. Je to výborná doba pro vědce nebo techniky, kteří se musejí neustále zdokonalovat a sledovat nové trendy. V jisté míře se to však týká každého oboru. Otevřete se tedy novým informacím a lidem, které můžete považovat za své kolegy. Máte sice v povaze, že raději jste sami, protože nad druhými nemůžete mít takovou kontrolu, ale teď se vyplatí práci delegovat.

Uvidíte, že toho zvládnete mnohem víc, než sami. Když s vámi někdo nebude souhlasit nebo vám bude dělat problémy, zkuste odpustit, ale v žádném případě se neuzavírejte dalším lidem. Mohli byste o hodně přijít. V pozitivním smyslu tedy rozšíříte své znalosti a přátele. Když se však budete všeho nového obávat, vaše strachy vás mohou demotivovat od dobře započaté práce.

Snový svět Ryb

Slunce vstupuje do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Vliv Neptuna v Rybách zesílí, a to pro vás může být velmi příznivé. Přestože již několik let procházíte velkými změnami, můžete cítit, že jste pod ochranou svých andělů nebo něčeho přesahujícího.

Když překonáte svůj vrozený skepticismus a dovolíte si požádat sám život o pomoc, mohou se dít neobyčejné zázraky, které vám na vaší cestě výrazně pomohou. Pravidelně meditujte na vnitřní ticho a pracujte se sny. Jejich intenzita může být v tomto období větší, pokud na to zaměříte svou pozornost. Rovněž je to doba, kdy můžete najít inspiraci v hudbě a umění všeobecně.

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Odpusťte sobě, svým blízkým a hlavně nějakým kolegům z práce. Otevřete se novým přátelstvím a nebojte se svou práci na druhé delegovat. Pokud se věnujete nějaké disciplíně, zkuste své poznatky inovovat a sledovat nové trendy.

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Vytvořte si návyk zapisovat si své sny pravidelně. Rytmus nahrazuje sílu, a tak v této činnosti vydržte aspoň 28 dní, aby se nový návyk stal automatickým. Pravidelně meditujte. Různá řešení vašich problému se vám sama zjeví. Jakmile získáte inspiraci, ihned jednejte.

foto: Profimedia

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...