fbpx

Mayský astrolog: V období Psa projevte vděčnost a tvořte záměry pro svou duši 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává období, kdy je dobré se zaměřit především na pohodu, klid a dobrou společnost vašich nejbližších i přátel. Buďte štědří nejen k druhým, ale i sami k sobě. Také pracujte se svou tvůrčí představivostí, která vám může výrazně zrychlit manifestaci vašich dlouhodobých záměrů a životních snů. Často si představujte to nejlepší, co by se vám mohlo v životě stát, a s touto představou s důvěrou a vděčností usněte. Nesnažte se rovněž vše zvládat sami a požádejte o pomoc druhé

Zveřejněno: 19. 12. 2022

Oc patří do skupiny severních znamení, které jsou známy nejen svou duchovní hloubkou, ale především pragmatičností a efektivností v dosahování materiálních cílů. Zimní slunovrat, který nastane ve středu 21. prosince, ohlašuje obrat, kdy se dny budou opět prodlužovat, s čímž přichází symbolicky naděje i odhodlanost. To se může projevit i ve vašem osobním životním příběhu, kdy se pevně rozhodnete žít ten nejlepší možný osud, který si můžete vytvořit. Nesnažte se však vše zvládnout sami a obklopte se lidmi, kterým věříte.

Darujte štěstí

Projevte vděčnost všem darům, které dostanete od vašich nejbližších i přátel. Nezapomeňte však na to, že to nejcennější, co můžete druhým dát, je vaše opravdové štěstí. Dary přijímejte i vydávejte s upřímným úsměvem a hlavně si uchovávejte svou vlastní spokojenost. Budete-li mít možnost odcestovat do zahraničí, vyhýbejte se turistickým místům, ale inspirujte se danou kulturou a zvyky. Cestování nám dává velkou příležitost nahlédnout na svůj život ze zcela jiné perspektivy.   

Ponořte se hluboko do svého nitra a každý den meditujte o svém životě a lidech, se kterými chcete být i v budoucnosti. 

Soustřeďte se na práci s vaší tvůrčí představivostí, díky které můžete značně urychlit splnění svých nejtajnějších přání. Dávejte si však pozor na to, co si přejete, protože se to zřejmě jednoho krásného dne doopravdy splní. Když své záměry obohatíte detailní představou a navíc jí dáte správný emoční náboj, začnou se dít věci. V práci poděkujte svým nejoblíbenějším kolegům a překvapte je darem, který nebudou čekat. Vytvořte si nástěnku svých dlouhodobých záměrů, které můžete postupně zdokonalovat až dva měsíce.

Zaměřte se na své nitro

Vneste do svých nejbližších rodinných a partnerských vztahů princip přátelství, který učiní vaše vztahy ještě krásnějšími a pevnějšími. Přátelství je jedním z největších darů, kterého se vám dostává. Dobrý přítel vám řekne vždy upřímně svůj názor, ale nikdy vás nezatratí a nesoudí. Pokud budete mít možnost někomu blízkému pomoci, udělejte to rychle, diskrétně a efektivně. Nezapomínejte na to, že poskytnout někomu pomoc je často lehčí než ji přijmout. Mějte s druhými soucit a buďte oddaní těm, které milujete.   

Nastává čas hojnosti, klidu a obratu dovnitř. Pravidelně odpočívejte a zaměřte se především na lidi, kteří prošli zkouškou času, a stále se s nimi cítíte skvěle. Sny mohou být velmi symbolické a některé z nich dokonce hluboce léčivé. Tvořte si důležité záměry pro svou duši a pravidelně meditujte ve skupině, kterou již dobře znáte. Ponořte se hluboko do svého nitra a každý den meditujte o svém životě a lidech, se kterými chcete být i v budoucnosti. Čas retrográdního Merkura se blíží, a tak hodně uklízejte a nic zcela nového nezačínejte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám dostatek opravdových přátel?
  • Mohu někomu účinně pomoci?
  • Umím druhé požádat o pomoc?
  • Dokážu pracovat se svou tvůrčí představivostí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pomozte příteli v nouzi.
  • Naučte se spolupracovat a přijímat pomoc od druhých.
  • Hodně uklízejte a vytvořte si nástěnku svých dlouhodobých záměrů a snů.
  • Navštivte přítele, který žije daleko od vaší domoviny.     

Související…

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu zvyšte svou aktivitu a sledujte své sny
Robert Policar
                         

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...