fbpx

V období Králíka oslavujte a začněte něco nového, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává další třináctidenní období, ve kterém se zaměřte na bujaré oslavy kolem letního slunovratu. Užívejte si života a krásné přírody, jak nejlépe dovedete, seznamujte se s novými lidmi a mějte odvahu začít něco nového. Nastává velmi příznivý čas pro všechny dlouhodobé projekty i pro plození nových potomků. Je jen na vás, co si vyberete. Chcete-li tedy rozšířit rodinu nebo začít podnikat, neváhejte. V dobách krize se vyplatí riskovat, protože máte větší šanci se vymanit ze sítí kolektivu

Zveřejněno: 20. 6. 2022

Králík vás nabádá, abyste se zaměřili na to, co vám ve vašem životě přináší největší štěstí a radost. Léto začíná letním slunovratem, který nastane v úterý 21. června, kdy bude nejdelší den a nejkratší noc v roce. Je to jeden z osmi hlavních svátků v roce, kdy se mohou dít zázraky zejména těm, kteří jsou nezadaní. Oslavte tento výjimečný čas v dobrém a veselém kruhu vašich nejbližších, přátel nebo lidí, se kterými se dokážete uvolnit a dobře pobavit. Tancujte, zpívejte a oslavujte síly světla, které jsou na vrcholu.

Nový život či projekt

Uvědomte si potřeby svého fyzického těla. Otevřete své sexuální kanály a milujte se s někým, koho doopravdy milujete. Nebuďte ani příliš asketičtí, ani příliš hédoničtí. Užívejte si tak, abyste nezrazovali a neubližovali své duši.

Usmívejte se dovnitř svého těla a podpořte tak léčení vašich vnitřních orgánů.

Pokud toužíte po dalším dítěti, můžete být ve svých snahách úspěšnější než jindy. Přemýšlíte-li nad novým projektem nebo podnikáním, nastává ideální čas učinit odvážný krok vpřed. Kupte si do svého domova něco krásného, abyste se tam cítili ještě lépe. 

V rovině mysli

Zaměřte se na vše, co ve vás dokáže vyvolat úsměv. Dívejte se na různé komedie a zkoumejte kvalitu humoru vašich rodinných příslušníků. Možná se o nich dozvíte více, než by se na první pohled zdálo. Humor totiž často zakrývá stíny, se kterými si lidé musejí potýkat.

Praktikujte techniku vnitřního úsměvu, která vychází ze starých taoistických tradic. Usmívejte se dovnitř svého těla a podpořte tak léčení vašich vnitřních orgánů. Započnete tím hluboký léčivý proces.

Co se týká vašich vztahů

Zamyslete se nad lidmi, které považujete za své přátele. Věnujete jim dostatek pozornosti, nebo je zanedbáváte? Pokud kolem sebe nemáte kvalitní lidi, možná to o vás něco vypovídá. Oživte své přátelské vztahy z dětství nebo si najděte nové přátele, kteří budou odpovídat lépe vašemu současnému vývoji.

Nečekejte, až druzí udělají první krok, ale chopte se sami iniciativy. Zkuste je překvapit dárkem nebo novým společným zájmem. Vyhýbejte se lidem pochmurným a pobývejte častěji v přítomnosti přirozeně veselých lidí.

V rovině ducha

Nastává příznivý čas, kdy v sobě můžete objevit nové tvůrčí dary a nadání, o kterých jste možná doposavad neměli tušení. Malujte, tancujte nebo se naučte zpívat. Věnujte se jen tomu, co vám přináší radost jak z krátkodobého, tak dlouhodobého hlediska.

Dobře rozlišujte to, co je jen závislostí a co je pravým posláním vaší duše. Naslouchejte svému srdci, které vás neomylně povede tou nejsprávnější cestou, přestože nemusí být zcela přímočará. S každým novým stvořením přichází i odpovědnost. A tak vše dobře promyslete.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co mi přináší největší radost?
  • Mám kvalitní přátele?
  • Umím se smát?
  • Co nového přichází do mého života?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pobývejte častěji s lidmi, kteří se umí bavit.
  • Obohaťte svůj milostný a intimní život.
  • Mějte odvahu vstoupit do projektů, po kterých toužíte.
  • Praktikujte techniku vnitřního úsměvu.

Související…

V období Králíka oslavujte a začněte něco nového, radí mayský astrolog
Robert Policar
                                          

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...