fbpx

Populární český barber a influencer Laky Royal alias Lukáš Valčuha (32) přiznal, že své přítelkyni Natálii Kočendové (21) nebyl před její účastí ve světovém klání mezinárodní soutěže krásy Top Model of the World zrovna oporou. Zatímco krásná modelka držela striktní jídelníček a denně dřela ve fitku, její partner si dopřával své oblíbené burgery a pizzu

Zveřejněno: 9. 3. 2022

Modelka Natálie Kočendová (21) se již druhým týdnem nachází v egyptské Hurghadě, kde reprezentuje Českou republiku v mezinárodní soutěži Top Model of the World. Držitelka titulu Miss International pro rok 2020 se netajila tím, že tato příležitost je událostí, na kterou čekala celý život. Není proto divu, že pár měsíců před odjezdem na sobě pořádně dřela, což přiznává také její přítel Lukáš Valčuha (32), známý jako Laky Royal.

„Natálka na sobě opravdu makala. Držela dokonce stravu tak, že se dala na veganství a nejedla vůbec maso ani jiné živočišné produkty,“ vysvětluje její potetovaný partner a dodává: „Občas jsem si s ní dal třeba rajčatovou polévku, ale musím přiznat, že já jídlo miluju. Rád si dám pizzu nebo hamburger, takže jsem jí občas dělal chutě,“ směje se Laky, který se těší, až Natálii po jejím příjezdu opět vezme do její oblíbené restaurace.

„Už jí chybí jen pár dní a pak si zase budeme užívat jídla spolu. Natálka mi dokonce píše, že se moc těší na naši stravu. Jsme stále v kontaktu, každý den. Moc ji v tom podporuju a věřím, že na světové soutěži zazáří,“ dodává pyšně.

natalie a laky bat

Čekání na svou blondýnku si Laky zkracuje prací. Té má pořád dostatek. „Před pár týdny jsem si na Praze 6 otevřel úplně vlastní barber shop a nyní trávím většinu času tam. I když mi neustále chodí nabídky od investorů, ať svůj byznys rozšířím i do dalších českých a slovenských měst, momentálně to nemám v plánu. Chci si žít svůj sen v hlavním městě po boku Natálky a do toho stříhat ve svém vlastním salonu. Co bude za rok, se uvidí,“ doplňuje jeden z nejznámějších barberů v Česku, který se o vizáž stará například Jaromíru Jágrovi, Rytmusovi nebo Patriku Eliášovi.

Galerie

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...