fbpx

Tomáš Motl, výkonný ředitel televizního kanálu ČT art a bývalý šéfdramaturg televizní společnosti Febio, pod jehož vedením vznikly například cykly GEN nebo Cestománie, bude v pondělí 14. března hostem oblíbeného Salónku Lucie Šilhové v pražské Art & Event Gallery Černá Labuť

Zveřejněno: 3. 3. 2022

Tomáš Motl je výkonným ředitelem kanálu ČT art a ředitelem Mezinárodního televizního festivalu Zlatá Praha. Zajímá vás, s jakým rozpočtem oproti podobným artovým kanálům ve světě pracuje ten náš? Jak se vlastně obchoduje s uměleckými pořady? A na jaký pořad si pan ředitel brousí zuby, ale zatím se nedaří ho získat? Existuje hranice umění, za kterou by nešel? Přijďte si poslechnout zajímavý rozhovor, který mohou utvářet i sami hosté.

Komorní večery Salónku Lucie Šilhové se v noblesním prostředí Art & Event Gallery Černá Labuť konají v duchu hodnot první republiky. Hostitelka – novinářka, spisovatelka a publicistka Lucie Šilhová – vybírá své hosty z významných lidí, kteří ve své profesi dokázali uspět na světové úrovni, a přitom zůstali skromní a pokorní.

motl tomas foto jindrich kodicek websize

Lucie Šilhová hosty v prvních třiceti minutách představí a vyzpovídá, poté se mohou do rozhovoru zapojit i přítomní diváci. Nejde tak o talk show, kdy diváci sedí odděleně od hostů, naopak.

Všichni společně na chvíli zabydlí tento příjemný kavárenský prostor v 8. patře Černé Labutě, který je dílem architektky Evy Jiřičné, jež propojila galerii s kavárnou a střešní terasou v jeden společenský prostor s kouzelným výhledem na centrum Prahy.

Související…

Hostem Salónku Lucie Šilhové bude fotograf Zdeněk Lhoták
Komerční článek

 

foto: Galerie Černá labuť, zdroj: Galerie Černá labuť

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...