fbpx

Cítíte, že už si opravdu potřebujete odpočinout? Pojeďte s CK Blue Style na dovolenou do některé z krásných destinací

Zveřejněno: 22. 11. 2021

Každý z nás si ideální dovolenou představuje jinak. Někdo si přeje poznávat danou destinaci, její kulturu, památky a kuchyni. Jiný se chce v klidu opalovat na pláži nebo u bazénu. Další touží po tom prohánět se na surfu nebo objevovat život v mořských hlubinách. Všichni tak svým způsobem uvolňujeme stres a odpočíváme, ať už psychicky nebo fyzicky.

S CK Blue Style můžete jet na dovolenou do mnoha krásných destinací, jako jsou exotické Maledivy, úchvatné Maroko, prosluněné Řecko, luxusní Dubaj a další. V rámci jednotlivých letovisek lze podniknout mnoho zajímavých výletů, ať už se jedná o návštěvu měst a jejich památek, výpravy do přírody, plavby lodí, potápění nebo kitesurfing.

Ubytování na přání

Hotely jsou prověřené po stránce kvality služeb a v nabídce najdete také hotely specializované na rodiny s dětmi nebo naopak hotely pouze pro dospělé. Ubytování tak můžete přizpůsobit svým představám a plánům, ať už toužíte spíše po klidné dovolené, nebo dovolené plné dobrodružství a zábavy.

Volba stravování formou all inclusive vám také ušetří mnoho starostí, a to s tím, kdy, kde a za kolik se najíte.

Díky zakoupení zájezdu u CK Blue Style si nemusíte s ničím dělat starosti. Pomocí pár kliknutí máte zakoupené letenky i rezervované ubytování. Zájezdy za opravdu výhodné ceny můžete vybírat z nabídky first minute nebo last minute zájezdů. Volba stravování formou all inclusive vám také ušetří mnoho starostí, a to s tím, kdy, kde a za kolik se najíte. Navíc už dopředu budete mít částku, kterou za dovolenou nakonec dáte, relativně pod kontrolou.

Za vysněnou dovolenou

S CK Blue Style vám tedy nic nebrání užít si dovolenou přesně podle vašich představ. Zažít nezapomenutelné chvíle u moře, krásně se opálit, poznat místní historické památky nebo přírodní krásy, vychutnat si skvělou kuchyni nebo se nechat rozmazlovat wellness službami v některém z přepychových hotelů.

Na nic už nečekejte a pojeďte na vysněnou dovolenou!

foto: Shutterstock, zdroj: CK Blue Style

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...