fbpx

Je čas dopřát sobě i svým blízkým lásku v podobě kosmetického rozmazlování. Vánoční balíčky od Kosmetiky Capri pod stromečkem udělají radost každé ženě

Zveřejněno: 16. 11. 2021

Tato česká tradiční firma vybrala ty nejlepší produkty a vytvořila z nich jedinečné dárky. Jde o unikátní přípravky vyrobené z čerstvých kozích surovin, vitamínů, minerálů, bylin, léčivých rostlin a aktivních látek. Pleť dostávají za krátkou dobu do skvělé kondice. Regenerují, vyživují, omlazují pokožku a činí ji zdravou a krásnou.

Český kosmetický unikát

Kozí produkty Kosmetiky Capri jsou světovým unikátem, takto koncipované přípravky nevyrábí žádná jiná firma na světě. Obsah kozích surovin je v produktech 30 %, což je výjimečně vysoké množství. Přípravky jsou symbolem dokonalého poměru kozího mléka, másla, tvarohu, syrovátky, kolostra. V kombinaci s aktivními látkami a také esenciálními oleji nejen fungují, ale také příjemně voní, mají příjemnou konzistenci i texturu.

Sedm překrásných balíčků

Vybírat můžete na www.kosmetikacapri.cz z originálních balíčků. Produkty jsou zde kombinovány tak, aby k sobě dobře ladily a dosáhly toho správného efektu. Sám název každého balíčku napovídá, co můžete od dané kombinace produktů čekat. Vyzkoušet můžete Hedvábné tělo, Leknín, Péči s růží, Omlazení a další. Stačí jen vybrat, objednat a dopravu máte zdarma.

Vše je vyráběno a s láskou baleno ve výrobním závodě v obci Čím nedaleko Prahy. Spolehnout se tedy můžete na to, že produkty jsou čerstvé i vysoce kvalitní.

Rozhodnout se také můžete pro vánoční dárkové poukázky. Ty jsou desingovány dle znamení zvěrokruhu. Vyberete tedy znamení obdarovaného a výši hodnoty. Tímto krokem uděláte radost hned dvakrát. Poprvé, když obdarovaný rozbalí vánoční dárek s poukázkou. A podruhé, když si na www.kosmetikacapri.cz vybere produkty podle své potřeby a fantazie.

Inspirace z Francie

Vše je vyráběno a s láskou baleno ve výrobním závodě v obci Čím nedaleko Prahy. Spolehnout se tedy můžete na to, že produkty jsou čerstvé i vysoce kvalitní. Obaly jsou 100% recyklovatelné a nezatěžují naši přírodu. Kosmetika Capri zároveň hledala inspiraci ve Francii a své značky pojmenovala La Chèvre a Le Chaton. Tyto značky mají v Česku tradici již 26 let a za tu dobu udělaly radost mnohým ženám.

capri1 otv

La Chèvre nabízí kvalitní produkty pro základní péči a úplně si s ní vystačí ženy mezi 20. a 35. rokem věku. Le Chaton má propracovanější, výživnější produkty s vyšším poměrem aktivních látek a je vhodná pro péči po 30. až 35. roku věku, skvěle řeší anti-ageing péči, v té je nepřekonatelná. Obě značky nabízí přípravky pro pleť: krémy, séra, masky, oční krémy, odličovací a čisticí vody, peelingy. Dále také přípravky pro péči o tělo, vlasy, ruce i nohy.

Náš tip pro nejednu krásku

Jde o balíček nazvaný Péče s růží. Najdete v něm: denní omlazující krém s růžovým olejem, noční regenerační krém s růžovým olejem, hydratační a zklidňující pleťovou masku s růží. Produkty byly testovány na ženách v projektu Testujto.

capri2 otv

Skvělých 93 % z nich bylo spokojeno a přípravky by doporučily dalším ženám. Ocenily především rychlý účinek regenerace a hydratace, ale také jejich konzistenci a příjemnou vůni. Proto věříme, že tímto balíčkem určitě potěšíte. Kromě růžového oleje, kozího mléka najdete v přísadách i jahodu.

Krásné Vánoce vám přeje Kosmetika Capri. Pro vánoční radosti klikněte na www.kosmetikacapri.cz.

Související…

Na podzim je potřeba dostat pleť do kondice. Pomůže kvalitní kosmetika z kozího mléka
Komerční článek

foto: Kosmetika Capri, zdroj: Kosmetika Capri

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...