fbpx

Mrazivé thrillery a detektivky, komedie se skvěle vypointovaným humorem, biografie inspirativních osobností nebo dobrodružné vyprávění v podání předních českých herců a interpretů. Narozeninová nabídka Audioteky je mimořádně lákavá!

Zveřejněno: 19. 10. 2021

Deset let na českém trhu slaví největší platforma s audio příběhy Audioteka. Při té příležitosti představuje tisíce bestsellerů a novinek od slavných zahraničních i českých autorů. Na výběr dostanete i z audioknih v superprodukčním zpracování, které vynikají špičkovými hereckými výkony a originálními zvukovými efekty.

Přinášíme vám tipy na příběhy, které zaujaly nás v redakci.  

Jiří Havelka: Vlastníci

Dílo vzniklo podle scénáře úspěšného divadelního představení Jiřího Havelky Společenstvo Vlastníků a v roce 2020 se oprávněně stalo Audioknihou roku v kategorii Dramatizace.

flowee.cz vlastnici

 

Precizní herecké výkony naplno vyznívají díky skvělému zvuku a originálním audio efektům. V hlavních rolích excelují Jiří Lábus a další hvězdy v čele s Tatjanou Medveckou, Terezou Dočkalovou nebo Petrem Čtvrtníčkem.

Charlie Engle: Ultramaratonec

Kvůli drogám se postupně propadl až na dno společnosti. Pak mu ale do života náhle vstoupila jiná vášeň, která mu zachránila život. Běhání. Charlie Engle dokázal mnohé a dostal se mezi světovou špičku extrémních běžců.

flowee.cz ultramaratonec

 

Dokonce jako první přeběhl se dvěma kolegy Saharu. Jak to ale v životě bývá, i v jeho případě přišel další zásadní zvrat – vězení. Vyslechněte si příběh muže, který svou neuvěřitelnou vůlí a s přispěním přátel i rodiny dokázal to, co se na počátku zdálo nemožné. Vypráví Michal Jagelka.

Tim Weaver: Hon na mrtvého

Před rokem bylo nalezeno tělo Alexe Townea. Před měsícem ho jeho matka viděla živého a zdravého na ulici. A před týdnem vyšetřovatel David Raker kývnul na to, že zmizelého vypátrá.

flowee.cz hon na mrtveho

 

Čím hlouběji ale do případu zabředá, tím palčivěji si uvědomuje, že v minulosti Alexe jsou pohřbena tajemství, která nikdy neměla spatřit světlo světa. Napínavým thrillerem provází hlas Igora Bareše.

Łukasz Orbitowski, Klaudia Mynarska: Recepce

Na své si přijdou i milovníci audioseriálů. Náš poslední tip patří audiositcomu s excelentní Hanou Vagnerovou, Zuzanou Kronerovou a Marií Poulovou v hlavních rolích recepčních z nadnárodní firmy.

flowee.cz recepce

 

Dámám, které vládnou třem K – kávovaru, kurýrům, komunikaci a leckde i klíčům, je vlastní humor i satira, můžete se tak těšit na nevšední posluchačský zážitek.

U každé audioknihy najdete ukázku zdarma, abyste se předem ujistili, že vám zpracování sedne. Pak už posloucháte v aplikaci Audioteka, která má řadu vylepšených funkcí. Například díky podpoře Apple Car Play a Android Auto si příběhy vychutnáte i na cestách.

Více na www.audioteka.cz.

Související…

Vánoce s Audiotekou: Věnujte svým blízkým audioknihy, které ozvláštní sváteční i všední dny
Komerční článek

foto: Audioteka, zdroj: Audioteka

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...