fbpx

Audioknihy potěší hlavně milovníky příběhů, kterým nezbývá čas na četbu. Nemusíte se přitom obávat, že by se z díla vytratil rukopis autora – naopak, audio zpracování ho posouvá ještě o stupínek výše. Příběhy totiž provázejí hlasy známých herců a dabérů.

Zveřejněno: 17. 12. 2020

Klid a pohoda mohou provázet i nákup dárků na poslední chvíli. Věnujte svým blízkým zábavu, nové vědomosti či napětí v podobě brilantně zpracovaných titulů Audioteky. S dárkovým poukazem dostanou na výběr z tisícovek audioknih včetně exkluzivních novinek a světových bestsellerů. Vždy v kvalitě, která se postará o mimořádný zážitek, a s hlasy zkušených herců i dabérů.

Audioknihy potěší hlavně milovníky příběhů, kterým nezbývá čas na četbu. Nemusíte se přitom obávat, že by se z díla vytratil rukopis autora – naopak, audio zpracování ho posouvá ještě o stupínek výše. Příběhy totiž provázejí hlasy známých herců a dabérů. Jiří Lábus, Taťjana Medvecká, Jan Cina, Iva Janžurová i další vás hned vtáhnou do děje. Superprodukce Audioteky navíc vynikají zvukovými efekty a originální hudbou, a tak atmosféru příběhu vykreslují do nejmenších detailů.

Díky novým funkcím v aplikaci lze zrychlovat zvuk nebo posouvat příběh po časové ose.

Výhodou je, že audioknihy nezaberou skoro žádné místo. Snadno si je vyberete, pořídíte a uložíte v cloudové poličce. S aplikací Audioteka je můžete poslouchat kdykoli, i když jste zrovna off-line. Díky novým funkcím v aplikaci lze zrychlovat zvuk nebo posouvat příběh po časové ose. Skvělou vychytávkou je podpora Apple Car Play a Android Auto, audioknihy si tak užijete i za volantem. Další výhody nabízí Audioteka Klub, vůbec první streaming audioknih u nás. 

Bohatý výběr napříč žánry a tituly

Nabídka Audioteky obsahuje téměř 6 000 titulů od světové klasiky, detektivek přes cestopisy, literaturu faktu až po biografie nebo publikace zaměřené na osobní rozvoj. Kvalitu konkrétního titulu si můžete hned prověřit, vždy u něj najdete až 50minutovou ukázku zdarma.

Jste váhaví a nevíte si rady s výběrem? Pak je ideálním dárkem poukaz na audioknihy dle vlastního výběru. Dorazí vám jen pár minut poté, co zadáte objednávku. A obdarovaní ho pak uplatní na jakýkoli titul v katalogu, třeba právě na některý z našich vánočních tipů.

Jiří Havelka: Vlastníci

Vlastníci získali řadu prestižních ocenění a masivní přízeň diváků v divadlech, následně také v kinech po celé České republice. Teď je Audioteka uvádí v superprodukčním zpracování, které přináší nový, ale neméně intenzivní zážitek.

vlastnici jiri havelka audioteka

Děj příběhu zdaleka není tak banální, jak by se mohlo zdát. Klasická domovní schůze se totiž promění v nelítostný souboj eg. Postavy budou mnohým z vás důvěrně známé. Třeba v nich poznáte právě svého souseda „záškodníka“ nebo zdánlivě snaživou paní odvedle.

Vychutnejte si příběh plný tajemství, dávných křivd i nečekaných spojenectví, které pronikají na světlo skrze řešení rozpadající se střechy, shnilých světlíků, chybějícího výtahu a plných popelnic. Uragán tragikomických zvratů bravurně rozvíří Tereza Dočkalová, Marek Němec, Taťjana Medvecká, Jiří Lábus i další výteční herci.

Jakuba Katalpa: Zuzanin dech

Zuzana Liebeskindová je dcerou cukrovarníka. Životem kráčí bezstarostně, obklopena láskou. Třicátá léta 20. století v městečku Holašovice jsou sladká jako vlákna přepáleného cukru ve vzduchu. Bohužel jen do chvíle, než přijde německá okupace.

zuzanin dech pr

Zuzanin židovský původ znamená transport do koncentračního tábora. Když se z něj po skončení války vrací, zjišťuje, s jak velkými ztrátami se musí vyrovnat. Vypořádá se s nimi a dokáže ještě milovat? Příběhem protkaným emocemi a silnými momenty provází herečka Eva Josefíková.

Yuval Noah Harari: 21 lekcí pro 21. století

Po celosvětových bestsellerech Sapiens a Homo Deus, ve kterých autor bilancoval nad minulostí a vykreslil směřování budoucnosti lidstva, se Yuval Noah Harari obrací k přítomnosti.

audioteka 21 lekci pro 21. stoleti titul 1

Podává nám pomocnou ruku, abychom se vyznali v dnešním, mnohdy zmatečném světě. Role průvodce se stejně, jako tomu bylo u předešlých dvou dílů, ujal Luboš Ondráček.

Další informace o novinkách i poukazy Audioteky najdete na www.audioteka.cz.

 

foto: Audioteka, zdroj: Audioteka

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...