fbpx

Ženy se chtějí ve spodním prádle cítit pohodlně a atraktivně v každém období svého života. Právě proto vznikla i limitovaná Květinová kolekce, jež zosobňuje jemnost a oslavuje ženskost. Díky ní bude každá žena bez ohledu na svůj věk vypadat jako krásná víla, která je spjata s přírodou

Zveřejněno: 15. 10. 2021

Pět originálních květinových vzorů v zemitých barvách si získá vaše srdce. Při tvorbě designů byly použity neutrální vzory a barvy jako šedá, starorůžová, bordó, hnědá, béžová či tmavozelená, které si podmaní všechny romantické duše. Příjemné tělové tóny s příměsí červené vám zpříjemní pochmurné dny, které přicházejí s podzimem. Toto velmi ženské spodní prádlo si může každá žena dopřát jen tak pro radost, sama pro sebe nebo s ním může potěšit kamarádku, sestru, maminku či babičku.

Celá kolekce je dárek ode mě pro všechny ženy za jejich úžasnou sílu a za všechno, co dělají.

„Snažila jsem se vcítit do budoucích nositelek, a připravit tak designy, které by mohly potěšit různé věkové kategorie a rozličné typy vkusu. Pracovala jsem s podzimními scenériemi a květy. Inspirovala mě taktéž moje maminka. Začátkem roku nás překvapila velmi náročná diagnóza. Měla jsem potřebu vyjádřit jí vděk i dodat sílu, takže jeden konkrétní design jsem věnovala právě jí a celá kolekce je dárek ode mě pro všechny ženy za jejich úžasnou sílu a za všechno, co dělají,“ upřesňuje Silvia Hollá, designérka Dedoles.

Vyrobené z přírodních materiálů

Podprsenka a kalhotky jsou výjimečné nejen designem, ale i materiálem. Jsou totiž vyrobeny z organické bavlny, modalu a elastanu, které zabezpečují pohodlný a příjemný pocit na pokožce. Modal je přírodní materiál, druh viskózy, kterému se říká také umělé hedvábí. Vyrábí se z celulózy bukového dřeva a je velmi lehký, vzdušný, a navíc skvěle odvádí pot.

Modal je doplněný o vysoce pružný elastan, který je schopen natáhnout se bez porušení na 3–7násobek své původní délky. Trojici materiálů obsažených v Květinové kolekci zakončuje organická bavlna. Organická proto, jelikož při jejím pěstování nebyly použity žádné pesticidy, herbicidy a ani jiná hnojiva. Navíc při spřádání těchto organických vláken musí být zabezpečeno přísně izolované prostřední od běžné bavlny. Barvení a konečná úprava probíhaly též bez použití chemických přípravků, aby se vyloučily všechny komponenty škodlivé pro tělo a pro životní prostředí. Organická bavlna je na dotyk měkčí, čistší a je méně pravděpodobné, že způsobí alergické reakce.

Oslavte ženskost romantickou podprsenkou

Trojúhelníková podprsenka bez kostic s lehce vyztuženými košíčky a textilními nastavitelnými ramínky se velmi rychle stane vaším oblíbeným kouskem v ramínkách se nachází háček, díky kterému se dají spojit a nebudou vykukovat pod tílkem.

Vznikl tak komfortní a trendy kousek s romantickým nádechem. Při výrobě tohoto kousku nebyly použity žádné kostice, krom bočního zpevnění, aby byla podprsenka pohodlná na nošení pro ženy s menšími i většími košíčky. Třešničkou na dortu je kovový plíšek v krásné rosé barvě s výrazným logem Dedoles.

Vysoký střih jsou opět trendy

K přírodním podprsenkám jsou nezbytné i kalhotky. Dedoles designéři proto vytvořili vysoké kalhotky, které zažívají svou renesanci.  Na míru vyrobený střih jejich nositelkám opticky prodlouží nohy, ochrání bedra před podzimním chladem a stáhne problematické partie v oblasti bříška. Zaručeně si je oblíbí mladé slečny i dámy, kterým mohou pomoci při modelování postavy, aby se cítily krásně a sebevědomě. Podprsenky i kalhotky najdou milovnice přírodních motivů ve velikosti XS až L.

dedoles ponozky

Set spodního prádla je doplněný i o ponožky se stejným designem. Všechny ženy si tak mohou zkombinovat své oblíbené kousky s ponožkami a cítit se nádherně doma, v práci či ve městě. Ponožky zKvětinové kolekce od Dedoles budou v prodeji v průběhu října.

Dedoles dlouhodobě podporuje diverzitu a zastává názor, že každý člověk je svým způsobem výjimečný a krásný. Ve svých kampaních zobrazuje plnoštíhlé modelky, seniorky, lidi s Downovým syndromem či nevyretušované části těl s nedostatky. Snaží se tak bourat předsudky v oblasti ženské atraktivnosti, a podporovat tak různorodost, která je přirozená. Při vizuálním ztvárnění Květinové kolekce nadále postupuje v souladu s hodnotami společnosti a na fotografiích se objevují „nedokonalé“ tvary žen či modelka vyššího věku.

Více produktů pro všechny ženy najdete na www.dedoles.cz.

Související…

Měkké a veselé Vánoce s Dedoles i s dárkovým poukazem
Komerční článek

foto: Dedoles, zdroj: Dedoles

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...