fbpx

Utečte do ráje, kde zapomenete na všechny starosti. Čeká vás nezapomenutelný zážitek v apartmánech s vlastní saunou, krbem, vnitřním bazénem nebo vířivkou v přírodě, říká ředitelka celého komplexu Alena Ženíšková

Zveřejněno: 6. 8. 2021

Češi jsou národem, který miluje wellness. A tak by měla celá republika zpozornět. Své brány totiž otevírá nový luxusní wellness rezort You&Me, který ve svých šesti apartmánových domech nabízí komfort a soukromí v Česku nevídané úrovně.

You&Me se nachází ve vesnici Suchdol jen kousek od Sedlčan. „Utečte do ráje, kde zapomenete na všechny starosti. Čeká vás nezapomenutelný zážitek v apartmánech s vlastní saunou, krbem, vnitřním bazénem nebo vířivkou v přírodě,“ říká ředitelka celého komplexu Alena Ženíšková.

You&Me tvoří šest samostatných a uzavřených apartmánů, z nichž každý byl vytvořen v jiném stylu. Můžete si tak vybrat mezi pobytem v apartmánu Salt, který zdobí velká onyxová stěna, nebo v Industrialu, který vkusně kombinuje kov, dřevo a cihly.

V Česku není žádný srovnatelný projekt, a proto věříme, že si You&Me rychle najde svou klientelu, která dovede ocenit servis té nejvyšší úrovně při zachování absolutního soukromí.

Dále je v nabídce apartmán Waikiki inspirovaný tropickými destinacemi, kde na své zahradě najdete skutečné palmy. Apartmán ve stylu Bio se může pyšnit ručně obloženým krbem z kamenné kůry, vnitřním bazénem s jemnou perličkou a venkovní saunou s vůní bylinek. Kdo miluje les, ten si jistě vybere apartmán Wooden s dřevěnou vanou u krbu nebo jezírkem s rybičkami. Nabídku pak uzavírá vila Stone, která má vanu a krb vytesaný přímo do skalní stěny.

„Jsme přesvědčeni, že náš projekt posouvá kvalitu tuzemského wellness na zcela novou úroveň. V Česku zkrátka není žádný srovnatelný projekt, a proto věříme, že si You&Me rychle najde svou klientelu, která dovede ocenit servis té nejvyšší úrovně při zachování absolutního soukromí,“ popisuje Alena Ženíšková další benefit You&Me.

Tři hodiny a více

„Když si u nás objednáte pobyt, tak dostanete unikátní kód, kterým si daný apartmán po příjezdu odemknete a za celou dobu se tak nemusíte potkat ani s personálem. To se týká i situace, kdy si objednáte jídlo nebo pití – objednávku uděláte přes tablet přímo v domečku a vše je vám následně doručeno přes podávací okénko, takže po celou dobu opravdu nepřijdete s nikým do kontaktu a máte tak zaručené to nejvyšší soukromí. Chtěli jsme pak vyjít vstříc i lidem, kteří by chtěli nebývalý luxus You&Me využít jen na několik hodin, a tak je možné si vybraný domeček zarezervovat už na pobyt v délce od tří hodin a více,“ dodává ředitelka You&Me

Celý resort je pak vybaven unikátní technologií na ohřev a výměnu vody, díky čemuž se dramaticky snižují náklady na energie. „Každý, kdo k nám přijede, si napustí svou vlastní vodu do vířivky. I díky tomuto se snažíme o to, aby celý projekt byl v co největší harmonii s přírodou, a člověk si tak mohl tento ostrůvek absolutní svobody užít opravdu plnými doušky,“ dodává Alena Ženíšková.

Rezervace pobytu je možné udělat na webových stránkách YouandMe.cz

Související…

Nejluxusnější hotely světa. Víme, kam jezdí na dovolenou horních deset tisíc!
Jana Tobrmanová Čiháková

foto: You&Me, zdroj: You&Me

Galerie

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...