fbpx

Inspirativní vyprávění, senzační odhalení i příjemné napětí… Užijte si léto se silnými příběhy, které namluvili výteční interpreti a herci. Díky audioknihám je můžete mít kdykoliv po ruce ve svém mobilu. V rámci akce Červen měsíc audioknih je navíc pořídíte za polovinu

Zveřejněno: 16. 6. 2021

Příběhy Audioteky vám zpříjemní relax na pláži, ale ještě více je oceníte během nekonečných cest. V situaci, kdy vám na zadních sedadlech auta poskakují rozdováděné děti, které už chtějí být v cíli. Anebo při několikahodinovém letu za exotikou, kdy trochu klidu uvítají i dospělí členové posádky. Audioknihy však mohou být vítanou odměnou také po příjezdu na hotelový pokoj, až budete potřebovat chvilku oddechu jen sami pro sebe.

Katalog Audioteky zahrnuje přes 6 500 titulů napříč žánry a autory. Příběhy namlouvají zkušení interpreti a známí herci jako například Ivan Trojan, Vanda Hybnerová nebo Otakar Brousek mladší. U každého titulu přitom najdete ukázku nebo až 50minutovou kapitolu k poslechu zdarma. Takže se můžete předem ujistit, že vám konkrétní zpracování vyhovuje.

Teď máte skvělou příležitost vytvořit si kolekci nejrůznějších titulů za výhodných podmínek.

Snadno vybírat, stahovat i přehrávat můžete v aplikaci Audioteka. Ta má řadu praktických funkcí, třeba podporu Apple Car Play a Android Auto, díky níž si poslech vychutnáte v bezpečí za volantem auta.

V červnu stovky audioknih za polovinu

Pokud přemýšlíte, jakou audioknihu si na dovolenou pořídit a jestli se pak svým výběrem trefíte do nálady, máme pro vás tip. Teď máte skvělou příležitost vytvořit si kolekci nejrůznějších titulů za výhodných podmínek. Audioteka totiž už čtvrtým rokem pořádá akci Červen, měsíc audioknih, která každý týden až do konce června přinese stovku českých i zahraničních bestsellerů s 50% slevou. Kompletní katalog najdete ZDE.

Po celý červen pak můžete za polovinu získat i audioknihy z naší letní inspirace:

Zuzana Dostálová: Hodinky od Ašera

audioteka zuzana dostalova hodinky od asera

 

Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karel a Helena toho mají dost společného – touží po rodině, zázemí a smysluplné práci. Seberou odvahu a založí si rodinnou firmu. Tuší ale, jakým překážkám budou muset čelit? Zaposlouchejte se do skvěle vykresleného příběhu v podání Zdeňky Žádníkové Volencové.

Robin Baker: Válka spermií

audioteka robin baker valka spermii

Základem našeho sexuálního chování je z hlediska evoluční biologie válka spermií. Sex řídí vývojové síly, které působily na naše předky – a dodnes působí i na nás a naše tělo. Audiokniha je uchopena jako série fiktivních příběhů, na nichž autor trefně dokazuje svoji teorii a doplňuje podrobnějším odborným výkladem. Poslechněte si tak trochu jiné pohádky pro dospělé v podání Libora Terše a Lucie Kožinové.

Richard Branson: Virgin: Hledání sebe sama

audioteka richard branson virgin hledani sebe sama

 

Inspirativní příběh zakladatele impéria Virgin. Richard Branson je světoznámý podnikatel, který vytvořil dvanáct firem s miliardovou hodnotou. Uspěl také v oblasti mobilních technologií, médií a bankovnictví. Audiokniha vás zavede do zákulisí první komerční vesmírné společnosti Virgin Galactic i na Bransonův soukromý ostrov, kde zjistíte, jak se mu daří balancovat mezi podnikáním a rodinným životem. V podání Luboše Ondráčka.

John Flanagan: Hraničářův učeň I. – XIII.

audioteka john flanagan haricaruv ucen

 

Náš poslední tip patří kultovním příběhům chlapce Willa, které si můžete vychutnat jako 13dílnou sérii audioknih. Ponořte se do vyprávění o mladíkovi, který si přeje stát slavným rytířem jako jeho otec. Je hbitý, neobyčejně bystrý, ale příliš malý na to, aby ho přijali do bojové školy na hradě Redmont. Dostává se tak do učení k záhadnému hraničáři Haltovi a kolotoč dobrodružství se roztáčí naplno... Vypráví Matouš Ruml.

Více o akci Červen měsíc audioknih i dalších titulech najdete na www.audioteka.cz.

Související…

Podzimní tipy z Audiotéky: kultovní prózy Kiyosakiho a Harariho i přelomové dílo Vojáčka
red

foto: Audioteka, zdroj: Audioteka

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...