fbpx

Podzimní tipy z Audiotéky: kultovní prózy Kiyosakiho a Harariho i přelomové dílo Vojáčka Dalších 4 fotografií v galerii
Od 20. do 21. října si v Audiotéce pořídíte tituly za narozeninovou cenu 199 Kč.

Cestu do práce, nákup i cvičení vám zpříjemní kvalitní audioknihy. České a světové bestsellery v interpretaci známých herců můžete mít kdykoliv po ruce díky Audiotéce. Načerpejte inspiraci pro podzimní dny i dlouhé večery. Na výběr máte bezmála z 6 000 audiotitulů

Zveřejněno: 23. 10. 2020

Pokud jste ještě neslyšeli o Audiotéce a milujete inspirativní příběhy, máme pro vás dobrou zprávu. Na této platformě naleznete tisíce titulů nejrůznějších žánrů. Láká vás humor, napětí a psychologické hádanky, anebo se spíše zajímáte o seberozvoj a zdravý životní styl? Vybírat můžete i z pestré nabídky biografií a literatury faktu. Nechybí ani tituly pro nejmenší, ať už máte v hledáčku klasiku, nebo modernější pohádky.

Audioknihy si snadno pořídíte a uložíte v cloudové poličce. Během chvilky si je stáhnete s aplikací Audiotéka, takže je můžete poslouchat kdykoli, i když jste off-line. U většiny audioknih je navíc možnost předem a zdarma se přesvědčit, jak vás konkrétní zpracování osloví.

Naše podzimní inspirace zahrnuje příběhy, které patří mezi uživateli Audiotéky k nejoblíbenějším.

Robert Kiyosaki: Bohatý táta, chudý táta

Tato audiokniha je absolutní must-have pro kohokoliv, kdo se zajímá o téma finanční nezávislosti. Inspirujte se radami, které vycházejí z praxe psychologie tvoření bohatství. Po dvaceti letech od první publikace je tu rozšířené vydání, které zohledňuje nároky dnešní doby. Kiyosakiho zjištění a doporučení předčítá Kajetán Písařovic.

audioteka bohaty tata chudy tata titul

Yuval Noah Harari: Sapiens – Stručné dějiny lidstva

Světový bestseller v podání Luboše Ondráčka sleduje klíčové zvraty na cestě lidského rodu. Poslechněte si příběh začínající před dvěma miliony let, kdy bezvýznamný lidoop získal vědomí a ovládl celou planetu. Co mu pomohlo zvítězit? A co čeká lidstvo dál? Harariho pohled nenechá posluchače v klidu.

audioteka sapiens titul

Jan Vojáček: Umění být zdráv

Proč roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s chorobami současná medicína neumí poradit? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny přibližuje, jak v těle probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Čtou Iveta Dušková a Petr Gelnar.

audioteka umeni byt zdrav titul

Audiotéka je na českém trhu už devět let. Jestliže jste ji zatím nevyzkoušeli, určitě není důvod to odkládat. Nejen naše tipy, ale i další kultovní díla, české bestsellery a dlouho očekávané novinky najdete na www.audioteka.cz.

 

Související…

Raději posloucháte, než čtete? Tipy, kde se dají stáhnout audioknihy zdarma
Daniel Dočekal

foto: Audiotéka.cz, zdroj: Audiotéka.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...