fbpx

Svršek bot je tvořený klasickou tkaninou, která je velice dobře čistitelná a zároveň i prodyšná při běžném nošení v létě. Největší překvapení ale skýtá především podrážka. Ta je tvořena klasickým skateboardingovým designem s rovnou podrážkou, která však skrývá několik vrstev

Zveřejněno: 9. 6. 2021

Skateboardingová móda patří mezi nejsvěžejší módní trendy poslední doby. A to nejen mezi skateboardisty, ale také mezi spoustou dalších lidí především z mladých generací. V tomto článku se podíváme na recenzi oblíbené skateboardingové obuvi od značky Fallen!

Patří mezi nejoblíbenější

Dříve než se podíváme konkrétně na model Phoenix, ve stručnosti si představíme skateboardingové boty jako takové. Ačkoliv je skateboarding uznávaným a velice oblíbeným sportem, veškerá obuv se klasifikuje jako módní.

Za obuví Fallen Phoenix stojí celá řada populárních jmen ze světa skateboardingu jako Zach Doelling nebo Tommy Sandoval.

Využít ji ale můžete při nejednom sportu! Jediná velká odlišnost od sportovní obuvi je v podrážce, která dost často bývá jen plochá bez jakýchkoliv výkrojů. I tak je ale mnohdy vybavena vzduchovým polštářem, a je tak velice pohodlná.

Fallen Phoenix vás dokážou nadchnout!

A teď už se přesuneme ke konkrétnímu produktu značky Fallen, a to sérii bot Phoenix. K dostání jsou v mnoha barevných variantách, přičemž tou nejoblíbenější je tradiční černobílá kombinace. Jednoduché zpracování černé látky, bílé podrážky a bílé nášivkové logo jako hlavní dekorační prvek. Za obuví Fallen Phoenix stojí dokonce celá řada populárních jmen ze světa skateboardingu jako Zach Doelling nebo Tommy Sandoval. Ti se stali nejen ambasadory značky, ale pomáhali i při návrhu obuvi.

Svršek bot je tvořený klasickou tkaninou, která je velice dobře čistitelná a zároveň i prodyšná při běžném nošení v létě. Největší překvapení ale skýtá především podrážka. Ta je tvořena klasickým skateboardingovým designem s rovnou podrážkou, která však skrývá několik vrstev. Jednou z nich je vzduchový polštář, který dělá i rovnou módní obuv až výjimečně pohodlnou.

Tento model Phoenix a další skate boty od značky Fallen naleznete na e-shopu Ambassadors.eu!

Související…

Tenisky nikdy nevyjdou z módy. Stylová obuv pro syna, otce i dědečka
Komerční článek

foto: Ambassadors.eu, zdroj: Ambassadors.eu

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...