fbpx

Vybrat ten správný automobil chce rozvahu i čas, ovšem tím starosti obvykle nekončí. Úplně jiné to však je, pokud se o vás značka komplexně postará tak, jak to umí jedině DS AUTOMOBILES

Zveřejněno: 31. 5. 2021

Automobily podtrhují každého z nás. To, čím aktuálně jezdíme, se odráží v očích okolního světa. Aby bylo možné naplno vyjádřit vlastní jedinečnost a s ní spojený půvab, musí jít sterilní konvence stranou a do popředí vstoupit elegantní a sofistikovaný směr. Ten u luxusní francouzské značky DS AUTOMOBILES začíná už návštěvou unikátního salonu DS STORE, kde je všechno trochu jinak.

ds 1

DS STORE není obyčejný autosalon, jde o luxusní pařížský automobilový butik


Atmosféru prémiového pařížského butiku dokreslují všudypřítomné odkazy na věhlasnou historii značky, vytříbená provedení nábytku i stěn, luxusní materiály rozeseté po celé honosně navržené ploše a také samotná automobilová umělecká díla plná avantgardních tvarů. Už na první pohled je naprosto zřejmé, že DS STORE není obyčejný autosalon a vozy od DS AUTOMOBILES nejsou jen rutinními dopravními prostředky.

Virtuální Paříž

Touhu objevovat a poznávat ještě více podpoří magický koutek nazvaný DS VIRTUAL VISION, záměrně vybavený luxusním koženým sedadlem, které vybízí k usazení, zatímco přiložené tajemné brýle pro virtuální realitu lákají k nasazení. Pokud tak učiníte, během několika sekund se přesunete do Paříže na náměstí Svornosti, kde na vaše prozkoumání bude čekat kompletní portfolio špičkových vozidel značky DS AUTOMOBILES. Detailní prohlídky a živé konfigurace – to je skutečná úroveň, jaká náleží vaší jedinečnosti.

ds 2

Virtuální realita nabídne detailní seznámení se všemi vozy značky DS AUTOMOBILES


Tím však péče nekončí, abyste mohli zahodit všechny automobilové starosti za hlavu, je tu soubor služeb příznačně pojmenovaný ONLY YOU. Každý nový vůz DS neodjíždí bez rozšířené podpory, proto se v případě nouze můžete kdykoli (24/7) obrátit na DS ASSISTANCE, kde se o vše postarají.

Auto až před dům

Ať už vás stihne nehoda, defekt, porucha, ztráta klíče nebo třeba načerpaní špatného typu paliva, specialisté z DS jsou připraveni věc vyřešit na místě, případně zajistit odtah do autorizovaného servisu DS a zároveň vám poskytnout náhradní vůz, abyste mohli pokračovat v cestě.

ds 3

Program DS ASSISTANCE je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu


Nač ztrácet čas rutinními záležitostmi, když úkony typu vyzvednutí vozu, jeho odservisování a následné vrácení zpět může komfortně vyřešit služba DS VALET? To samé platí i v rámci koupě nového či ojetého automobilu DS. Nemáte možnost si jej převzít v nejbližším DS STORE? Nevadí, asistence DS VALET umožňuje doručení předmětného vozidla klidně až před dveře vašeho domu.

Pokročilá konektivita umožňuje kontrolu aktuálního dojezdu, zjištění spotřeby paliva nebo třeba zaměření polohy zaparkovaného vozu.

Dnešní svět běží on-line a stejným způsobem můžete být neustále propojeni s vaším automobilem DS, a to díky aplikaci MyDS, která je určena pro zařízení s operačními systémy iOS nebo Android. Pokročilá konektivita umožňuje kontrolu aktuálního dojezdu, zjištění spotřeby paliva nebo třeba zaměření polohy zaparkovaného vozu.

ds 4

Díky aplikaci MyDS budete neustále propojeni se svým automobilem DS


Zajisté oceníte i upozornění na blížící se servisní prohlídku, přímý přístup k ostatním službám v programu ONLY YOU, náhled do uživatelské příručky a také pěší navigaci do cíle či k samotnému vozidlu.

Servis na pět let zdarma

Ne vše se dá dnes řešit roboty a počítači, s čímž specialisté značky DS AUTOMOBILES samozřejmě počítají, a proto máte k dispozici taktéž podporu nazvanou DS OSOBNÍ ASISTENT. Jde o profesionálního poradce, který je na bezplatné telefonní lince připraven pomoci například s objednávkou do servisu, na testovací jízdu nebo s jakýmkoli dotazem ohledně vašeho vozu DS.

ds 5

Každý nový vůz značky DS AUTOMOBILES vyjíždí na silnice vybaven celou řadou podpůrných služeb


Starat se, to neznamená jen řešit maléry, ale zajišťovat kompletní servis se vším všudy. Každý nový vůz značky DS AUTOMOBILES tedy vyjíždí na silnice s přenositelnou servisní smlouvou FreeDrive, zahrnující prodlouženou záruku, předepsané garanční prohlídky, jistotu výměny i opotřebených dílů (mimo pneumatik) a také příslušnou práci značkového servisu. To vše na pět let a bez jakýchkoli dalších finančních nároků.

Život je příliš krátký na to, abyste museli vynakládat drahocenný čas na běžné i nečekané starosti spojené s provozem automobilu. V DS AUTOMOBILES to vědí, tudíž se o vše kolem postarají, zatímco ty nejpříjemnější zážitky s luxusním francouzským uměleckým dílem na kolech zůstanou jen ve vašich rukou.

Související…

Cognac a armagnac – skvosty z Francie si lze teď dopřát i v Česku
Komerční článek

foto: DS Automobiles/Thomas Cortési, zdroj: DS Automobiles

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...