fbpx

Jsou lehké jako motýlí křídla, barevné jako sám život a kvalitní tak, že byste se je nemuseli stydět darovat ani té nejdražší osobě ve vašem životě. Šátky ANTORINI z pravého italského hedvábí cílí na ty, kdo se nespokojí s málem

Zveřejněno: 7. 5. 2021

Značka ANTORINI vyrábí kvalitní kožené zboží, výrobky z kašmíru a hedvábí. Vsází na jedinečnou rukodělnou výrobu a postupy ověřené tisíciletími. Spojuje české a italské návrháře, kteří tvoří vynikající nadčasové produkty. Kromě jiného právě i designové šátky.

Jemné, lehké a osobité od českých designérů

Dámské šátky ANTORINI® vyrábí evropská akciová společnost LUSSOLIBE Milano SE sídlící v Praze. Přestože jsou šátky navrhované převážně českými návrháři, samotná výroba se uskutečňuje v Itálii. Díky tomu nesou tato krásná umělecká díla označení Made in Italy. Šátky ANTORINI nosí ženy po celém světě - například v Kalifornii, Dubaji či Singapuru.

Charismatické ženy ocení imperiální motivy, z nichž doslova sálají ušlechtilost a vznešenost.

Samotné šátky se pak vyrábí v italském Como, a to z nejjemnějšího 100% italského hedvábí. Okraje lemů jsou šité ručně. Šátky mají rozměry 90 × 90 cm.

Luxusní šátky ANTORINI z kolekce jaro/léto 2021

Šátky ANTORINI vždy hrály barvami a kolekce jaro/léto 2021 není ničím jiná. Jelikož jde o kolekci pro teplé měsíce, prim hrají teplé a veselé barvy. Něžné ženy si zamilují šátky květinové, charismatické ženy ocení imperiální motivy, z nichž doslova sálají ušlechtilost a vznešenost.

Hravé, elegantní, dokonalé, luxusní. I tak by se daly popsat šátky ANTORINI z kolekce jaro/léto 2021. Všechny jsou dodávány v dárkovém balení s luxusní krabičkou, tudíž jsou vhodné také jako dárek. Kromě jiného lze vyrobit šátek také přímo na míru.

Jedinečná módní značka

ANTORINI je v ČR naprosto jedinečnou módní značkou s unikátními výrobky i výrobním postupem. Nedávno ji do svého průvodce online nákupy zařadil také Vogue CS. Má unikátní schopnost svými výrobky zaujmout na první pohled a první dotek vás o výjimečnosti jenom přesvědčí.

Související…

Základní kousek do vašeho šatníku aneb mikina od A do Z
Komerční článek

foto: ANTORINI, zdroj: ANTORINI

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...