fbpx

Oblíbená značka prémiové vodky Amundsen uvádí na trh svou legendární 6x destilovanou vodku ve zcela novém provedení. Moderní design „placatky“ je nejen vizuálně zajímavý a originální, ale i velmi praktický

Zveřejněno: 23. 2. 2021

Zima. Na pohled elegantně sněhobílá, na dotek přitažlivě chladná, s vůní svěží a energizující, tichá, s příchutí čistoty. Užijte si poslední záchvěvy zimy všemi smysly – všemi šesti smysly. Nechte do svého nitra prostoupit pocit nekonečné radosti a odhalte svůj šestý smysl vnímání rozkoše. Smysl, který se neobejde bez pozitivní síly vašich přátel a magnetizující přitažlivosti křišťálově čisté, výjimečně jemné vodky Amundsen.

Oblíbená značka prémiové vodky Amundsen uvádí na trh svou legendární 6x destilovanou vodku ve zcela novém provedení. Moderní design „placatky“ je nejen vizuálně zajímavý a originální, ale i velmi praktický, a to především na dobrodružné cesty. Díky své placatosti zabírá v tašce méně místa, což z nové amundsenky dělá perfektního společníka na cesty, ať už se vydáte do hor s přáteli nebo na víkend na chatu.

Užít si konec zimy

Uspokojte svou nezkrotnou touhu objevovat a užívat si každý den naplno. Vnímejte šestým smyslem intenzivní chuť zábavy, kterou vám zima nabízí. Vodka Amundsen přináší příležitost, jak si tyto okamžiky vychutnat s nápadem a maximální chutí. Přibalte si ji na cestách za každodenním dobrodružstvím do stylové placatky a vytáhněte vždy v pravou chvíli. A víte, jakou nespornou výhodu má zima? Váš drink budete mít vždy vychlazený – stačí své kelímky zabořit do sněhu a mezitím se můžete oddávat radostem, bez nichž byste neměli zimu nechat odejít:

1. Zajezděte si na plachtě s větrem o závod

Zdá se vám bobování jako vyloženě dětská zábava? A co takové plachtění „tělo na tělo“ se sněhem. To jediné, co k jízdě rychlostí blesku potřebujete, je pevnější igelit anebo hladká plachta. Stačí položit na zem, rozeběhnout se... a šup! Na té větší plachtě si zařádíte hned ve více lidech.

2. Postavte si pevnost a užijte si barevnou koulovačku

Vlhký sníh nemusí být dobrý jen ke stavění sněhuláka, ač by se hodilo umístit ho jako strážce před vaši pevnost. Pevnost, která bude sloužit jako útočiště před palbou sněhových koulí vašich (ne)přátel.

A jaké zážitky s přáteli si prostřednictvím všech šesti smyslů vychutnáte vy?

Kdo v této bitvě zvítězí? Ten, kdo bude mít více vystřílenou pevnost soupeřovou municí. Zjistíte to jednoduše tak, když sníh obarvíte trochou neškodného potravinářského barviva. Ale pozor na oblečení!

3. Sněhulák je klasika

Bez pořádného snowmana to v zimě prostě nejde! Nemusíte stavět jen jednoho, ale pěkně celou partičku. Upravte každého z nich tak, aby se v nich kamarádi poznali! Dejte mu typický znak – brýle, čepici, šátek, korálky – nafoťte a udělejte s přáteli poznávačku!

4. Postavte si party iglú

Pokud máte pocit, že po postavení pevnosti už by vám nezbyly síly na koulovačku, vynaložte energii do společného stavění iglú, které poslouží jako soukromý party stan. Zapněte hudbu, chopte se kelímků a přiťukněte si energií nabitým drinkem.

5. Běžky nejen na horách

Ve větších městech se sice tolik sněhu nedrží, ale není nutné vyrážet na hory, abyste si vychutnali zábavu běžkování. V příjemné dojezdové vzdálenosti, na „předměstích“ si sníh vychutnáte na místních běžkařských drahách. Namísto bufetů můžete navštívit místní obchůdky a večerky, kde ulovíte palivo pro další jízdu.

6. Snow-home-cinema

Nikdy si nevychutnáte „zimní“ filmy nebo pohádky se zimní atmosférou tak jako právě v zimě. Sezvěte kamarády, udělejte si domácí pohodičku, vykouzlete společně něco dobrého na zub a odhalte v sobě kreativního ducha. Ten už vám napoví, který drink vám tenhle super den s přáteli oživí.

A jaké zážitky s přáteli si prostřednictvím všech šesti smyslů vychutnáte vy?

2004001 stock amundsen 02l cmyk 300dpi biela front
Vodka Amundsen je prémiová a vysoce kvalitní vodka destilovaná z obilného lihu, která se těší velké oblibě již několik generací. Vyniká především svou jemností a křišťálovou čistotou, které je docíleno šestinásobnou destilací.

Díky filtraci přírodními uhlíkovými filtry je vodka zbavena veškerých nežádoucích minerálních látek a také dokonale změkčena. Vodku Amundsen oceníte především díky její jemné chuti bez rušivých podtónů – skvěle se tedy hodí jak na samotné pití ve formě „panáků“, tak do různých drinků a koktejlů.

Tipy na jednoduché drinky

AMUNDSEN LEMONADE

Nejprve naplňte sklenici ledem. Poté přilijte 40 ml vodky Amundsen a dolijte malinovým sirupem a sodou. Na závěr ozdobte snítkou máty.

amundsen lemonade new

 

 

 

 AMUNDSEN JUICE

Další z magických drinků je Amundsen Juice. Naplňte sklenici ledem, přilijte 40 ml vodky Amundsen a dolijte brusinkovým džusem. Ozdobte plátkem limetky.

amundsen juice new

 

Související…

Svařáku si o Vánocích moc neužijeme. Proč ho pijeme a co si dávají v cizině?
Ivan Verner

foto: Amundsen a Unsplash, zdroj: Amundsen

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...