fbpx

Lámete si hlavu, co na poslední chvíli koupit pod vánoční stromeček? Už nemusíte. Náš průvodce vám pomůže. Čtěte dál

Zveřejněno: 18. 12. 2020

Manuální kartáčky patří do minulosti. Nikdy s nimi totiž nedosáhnete takového vyčištění jako s elektrickým kartáčkem. Proč? Je to hlavně tím, že rukou nelze napodobit počet pohybů, který zvládne motor uvnitř kartáčku.

Jak ale vybrat ten správný? Doporučit můžeme Oral-B PRO 750 CrossAction Black s cestovním pouzdrem. Kontroluje vyvíjený tlak (eliminuje podráždění dásní), obsahuje časovač a 3D technologii kombinující rotace a pulzace. A cena je víc než příjemná – 900 Kč.

Holicí strojek do výbavy každého muže

Hladké oholení je snem spousty mužů. Bohužel levné žiletky a holicí strojky dokáží pleť nepříjemně podráždit. A tak je samotné holení utrpení. Proces trvá dlouho a navíc výsledek není vždy takový, jaký si muž představoval.

Obdarovaný ocení 40 000 mikrovibrací za minutu, voděodolné provedení, výsuvný zastřihovač a čisticí stanici.

Investujte peníze do kvalitního strojku Braun Series 9 a nebudete litovat vy ani obdarovaný. Co je na strojku tak speciálního? Má výkyvnou hlavu a lze ho používat i s gelem nebo pěnou na holení, což se citlivé kůži bude 100% líbit. Obdarovaný ocení 40 000 mikrovibrací za minutu, voděodolné provedení, výsuvný zastřihovač a čisticí stanici, díky které bude strojek vždy čistý.

Pobyt na chatě

Znáte vášnivého rybáře, který nemá v okolí žádný rybník? Pronajměte mu chatu pro rybáře. Tyto chaty se nachází v blízkosti nejlepších českých rybníků. Proč vybrat zrovna chatu nebo chalupu? Je to hlavně kvůli tradičnímu vzhledu. V takové chatě se každý cítí pohodlně a příjemně.

Některé chaty nabízí dokonce bazén a krb, což je příjemné plus hlavně pro rodiny. Majitelé psů ocení, že je ve většině případů vítaný i pejsek. Soukromí, které chalupa nabízí, je jedním z důvodů, proč obliba tohoto typu ubytování strmě stoupá. Pokud si nevíte rady, určitě zvolte chatu na Třeboňsku. Je to ráj nádherných rybníků a rozlehlé přírody.

Lyžovačka může začít

Je váš partner milovník lyžování? Jeho lyže už by si zasloužily odpočinek? Pořiďte mu nové. Bohužel i lyže podléhají času, proto jsou Vánoce ideální čas, kdy je darovat. Sjezdovky jsou zasněžené a připravené k vyzkoušení.

Jak vybrat lyže? Podle výšky a typu jízdy. K nim nezapomeňte pořídit novou teplou čepici. Zimní čepice musí dobře padnout a ochránit před větrem a sněhem. Do náročných podmínek vybírejte čepice s windstopper membránou.

Fotokalendář plný zážitků

Cestuje váš přítel, bratr nebo tatínek? Nosí s sebou všude foťák nebo telefon? Víte, že má spoustu krásných fotek, které si nikdy nenechá vytisknout? Nebo cestujete spolu a fotky stárnou na vaší paměťové kartě? Vytvořte fotokalendář. Stačí vybrat jeho oblíbené fotky, typ kalendáře a můžete se pustit do tvorby. Fotovýrobky patří každý rok mezi ty nejkrásnější dárky.

Erotická hračka

Zimní večery jsou dlouhé, nudné a bez jiskry. Proč je trochu neokořenit erotickou hračkou? Automatický masturbátor Autoblow A.I. je ideálním dárkem pod stromeček. Roky výzkumu a analýz vedly k výrobě toho nejlepšího masturbátoru na světě.

Nelze ani popsat, jak moc reálný zážitek dokáže Autoblow A.I. dopřát. Nabízí 10 rychlostí a 10 způsobů masturbace. Dokoupit se dají nástavce připomínající ústa či vagínu. S tímto kouskem překonáte všechny ostatní dárky.

Související…

Měkké a veselé Vánoce s Dedoles i s dárkovým poukazem
Komerční článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...