fbpx

Zamyslete se nad základními třemi body, jimiž jsou potrava, prostředí a pozitivní psychika. Příjemnou atmosféru navodíte použitím našich zařízení určených jak k očistě celého těla, tak k relaxaci

Zveřejněno: 21. 12. 2020

Se změnou životního stylu můžete začít i u vás doma. Zamyslete se nad základními třemi body, jimiž jsou potrava, prostředí a pozitivní psychika. Příjemnou atmosféru navodíte použitím našich zařízení určených jak k očistě celého těla, tak k relaxaci. Za tímto účelem nabízíme parní lázně, vany s chromoterapií a další.

Aby naši potomci nežili v primitivních podmínkách

Až se naši potomci budou seznamovat v dějepise s událostmi v 21. století, určitě tam nebude chybět zmínka o „době koronavirové“. Je ale otázkou, zda tato skutečnost nastane.

V nabídce Arttec naleznete velký sortiment aromatických esenciálních olejů pro použití v aromaterapii, které pocházejí z prověřených zdrojů.

Bude-li společnost nadále pokračovat v současném životním stylu, který vede ke stále se prohlubujícímu odklonu od záměru tvůrce Systému Univerza a člověka v něm, naroste kvantita natolik, že dojde ke změně kvality života.

Změna životního stylu

Jedině změna životního stylu popsaného ve „Třech pilířích“ (potrava, prostředí a pozitivní psychika) povede k postupnému narovnávání a ozdravění. Je také samozřejmé, že je nutno opustit současné dogma podporované vědou – výlučná existence hmoty a zánik osobnosti spolu se zánikem fyzického těla.

Pak snad více jedinců pochopí, kdo jsou a kam směřují, a přijmou životní styl v souladu se Systémem Univerza.

Inspirace u předků

Arttec, ryze česká firma, se snaží již několik let ve spolupráci s týmem „Svět je jinak“ rozšiřovat tyto netradičně získávané informace v rámci programu „Moje koupelna“ a životní styl v souladu s přírodou. K využívání parních lázníchromoterapie a aromaterapie spojené s vodní masáží pro relaxaci, rehabilitaci a obnovu zdravotní rovnováhy mají všechny výrobky zabudované technologie dovolující tyto metody využívat v domácím prostředí.

masazni boxy virive vany sprchove kouty parni lazne koupelnove steny 1

Jsou to metody, které jsou stále ještě považovány za alternativní, a klasická medicína je k nim skeptická. Ta si bez aplikace chemických léčivých prostředků nedovede nápravu zdravotní rovnováhy představit. Vědu nepřesvědčí ani to, že prastaré umění holistického léčení využívali již staří Egypťané a Číňané.

Myslete na své duševní i fyzické zdraví

Nemusíte být nešťastní z toho, že v současné situaci je z moci úřední kvůli epidemii koronaviru omezován či úplně zastaven provoz zařízení fitness center, poskytování služeb v oblasti balneologie a dalších zařízení sloužících k relaxaci a rehabilitaci. Pořiďte si adekvátní náhradu v podobě koupelnového zařízení se zabudovanou technologií, které plně v domácích podmínkách nahradí saunu, vodní masáže, relaxační, rehabilitační a léčebné koupele.

Vložená investice se vám rychle vrátí nejen jako účinná prevence k udržení zdravotní rovnováhy, ale také jako úspora nákladů a času, které vyžadují návštěvy wellness center nebo obdobných zařízení. Navíc naše zařízení jsou snadno zabudovatelná a nepotřebují velké prostory.

Kosmetika a prostředky bez chemikálií

Nabídka firmy by nebyla úplná, kdyby nebyly k dispozici i ryze přírodní čisticí prostředky s velkou účinností a snadnou aplikovatelností. Čisticí prostředky a mýdla od francouzské firmy Briochin jsou čistě přírodního původu.

Neobsahují žádné ropné a živočišné deriváty, nejsou testovány na zvířatech. Podrobnější informace jsou uvedeny na certifikátech ECOCERT Greenlife podle standardů ECOCERT, které jsou k dispozici na detergents.ecocert.com.

V nabídce Arttec rovněž naleznete velký sortiment aromatických esenciálních olejů pro použití v aromaterapii, které pocházejí z prověřených zdrojů. Veškeré produkty firmy Arttec naleznete na www.arttec.cz.

Související…

Mariánské Lázně: Proč je dobré pečovat o historii stejně jako o klienty
Ivan Verner

foto: Arttec, zdroj: Arttec

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...